Man patinka Issadora bronzine pudra. Naturaliai atrodo.
QUOTE(Eularija @ 2010 09 02, 14:18)
Man patinka Issadora bronzine pudra. Naturaliai atrodo.
Isadora turi tik viena bronzata?
Siandien isbandziau Nars bronzata, tai kazkas fantastisko Veidukas tiesiogine to zodzio prasme svyti, toks atsigaves Jokio ryzumo, labai naturaliai atrodo, zodziu super, pirkiniu nenusivyliau
Nars turi tik vieną bronzantą?
rašykit pavadinimus prie komentarų, kitaip jūsų postai ateity liks nieko neverti
rašykit pavadinimus prie komentarų, kitaip jūsų postai ateity liks nieko neverti
QUOTE(Vitulka @ 2010 09 24, 11:02)
Nars turi tik vieną bronzantą?
atsiprasau patitaisau Nars bronzing powder in Laguna
Sveikutes,
perziurinejau jusu zinutes ir pastebejau, kad nagrinejate tik brangesnius bronzantus.
O gal ka pasiulytumet iki 40 Lt? esu tamsiaode, veido oda normali. Gal kas butu is eko?
labai busiu dekinga
perziurinejau jusu zinutes ir pastebejau, kad nagrinejate tik brangesnius bronzantus.
O gal ka pasiulytumet iki 40 Lt? esu tamsiaode, veido oda normali. Gal kas butu is eko?
labai busiu dekinga
gal kas naudojat gosh bronzata? koks efektas
Gal kas gali palyginti Benefit HOOLA bronzanta su EZ , ar cia 2 skirtingi dalykai ? nes reik kazko naujo
QUOTE(Cherry_ @ 2010 09 29, 13:34)
Gal kas gali palyginti Benefit HOOLA bronzanta su EZ , ar cia 2 skirtingi dalykai ? nes reik kazko naujo
nesupratau klausimo: ar cia 2 skirtingi dalykai? tai aisku.. yra EZ ir yra Benefit Hoola gal spalva ir panasi... bet konsistencija ir t.t tai aisku skirias
QUOTE(Cherry_ @ 2010 09 29, 14:34)
Nesu turejus ir niekada nebandziau EZ, bet turiu Benefit Hoola, tai Hoola yra visiskai matinis bronzatas. Ji naudoju tik konturavimui, nes visam veidui megstu svytejimo turicius bronzatus. O EZ kiek girdejus turi svytejimo, taigi manau cia du skirtingi dalykai.
QUOTE(amber123 @ 2010 09 29, 15:03)
nesupratau klausimo: ar cia 2 skirtingi dalykai? tai aisku.. yra EZ ir yra Benefit Hoola gal spalva ir panasi... bet konsistencija ir t.t tai aisku skirias
Du skirtingi dalykai turejau omeni ,konsistencijas, rezultata ir t.t. kabinejates ponicka
QUOTE(6Combo9 @ 2010 09 29, 16:18)
Nesu turejus ir niekada nebandziau EZ, bet turiu Benefit Hoola, tai Hoola yra visiskai matinis bronzatas. Ji naudoju tik konturavimui, nes visam veidui megstu svytejimo turicius bronzatus. O EZ kiek girdejus turi svytejimo, taigi manau cia du skirtingi dalykai.
Supratau, aciu tada jis man atkrenta .
As is vis senamadiska kazkokia, bijau naujoviu, uzsikabinus uz EZ , ir ne krust, o pakaitalo taip noretusi
QUOTE(Cherry_ @ 2010 10 04, 21:48)
As is vis senamadiska kazkokia, bijau naujoviu, uzsikabinus uz EZ , ir ne krust, o pakaitalo taip noretusi
as dabar sia noriu nusipirkti, turiu megineli tai ez dabar nenaudoju
http://www.kosmetika...nny.html?lang=2