Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros

QUOTE(Maserati @ 2010 08 17, 13:02)
Mano oda misri.
kas klause del atspalvio tai ji yra tik 1 atspalvio. Su EZ palyginti negaliu,nesu bandziusi ir neplanuoju. taip pat Dr.H pudra yra be blizguciu,visiskai matine.

o ji neatrodo ryza ? 4u.gif nes kai bandziau ant rankos man kazkoks nenaturalus atspalvis gavosi... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2010 08 17, 13:06)
o ji neatrodo ryza ?  4u.gif  nes kai bandziau ant rankos man kazkoks nenaturalus atspalvis gavosi...  blush2.gif

Na,ne,ryzumo tikrai nera,negaliu pakesti tokio atspalvio, tai su ryzu atspalviu nebuciau pirkusi. 4u.gif
Atsakyti
Turiu kelis bronzantus smile.gif galiu pasidalinti atsiliepimais, gal kam pravers
1. user posted imageIkos EZ - siap labai patinka, man poru nekemsa (nors mano oda labai problematiska) naudoju , kai tingiu pasidazyti, tiesiog padengiu visa veida su EZ sepeteliu. Veidas atrodo rudesnis bet ne oranzinis. (nes svarbiausia nepadauginti EZ)
2. user posted imageArtdeco bronzing powder - matine be blizguciu, is dvieju spalvu ( sviesesnes ir tamsesnes) naudoju veido konturavimui. labai gerai dengiasi ir labiausiai patinka , kad matine thumbup.gif
3. user posted image ELF bronzantas - neblogai dengiasi , toks su vientisu blizgejimu, labiau manau tinka pabrezt skruostams, nes gan blizgus. Bet efektas (ypac vasara) man labi patinka . auksu svytintys skruostai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilded Butterfly @ 2010 08 17, 13:29)
ELF bronzantas - neblogai dengiasi , toks su vientisu blizgejimu, labiau manau tinka pabrezt skruostams, nes gan blizgus. Bet efektas (ypac vasara) man labi patinka . auksu svytintys skruostai wub.gif

Turiu sita, galiu pasakyti, kad man tai s... s..., turbut kokiam kioskelyje nusipirkt galima geresni, o del EZ tai pilnai sutinku, kai apima tingulys ir man ji issigelbejimas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 08 17, 13:54)
Na,ne,ryzumo tikrai nera,negaliu pakesti tokio atspalvio, tai su ryzu atspalviu nebuciau pirkusi.  4u.gif

Na ir man ji visiskai ne ryza, o tokia naturali spalvyte, ko negaleciau pasakyti apie ez doh.gif
Papildyta:
O gal yra bandziusiu NARS bronzata, apie ji internete vien teigiami atsiliepimai wub.gif
user posted image
Atsakyti
O tas Hauschka bronzantas turbut kemsa poras, nes skaiciau pirmuose psl. , kad turi talko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 08 18, 12:39)
O tas Hauschka bronzantas turbut kemsa poras, nes skaiciau pirmuose psl. , kad turi talko doh.gif

Man tai tikrai nekemsa smile.gif
Atsakyti
Man EZ visiskai nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
3. user posted image ELF bronzantas - neblogai dengiasi , toks su vientisu blizgejimu, labiau manau tinka pabrezt skruostams, nes gan blizgus. Bet efektas (ypac vasara) man labi patinka . auksu svytintys skruostai wub.gif
[/quote]

o jau man koks sitas gerulis thumbup.gif , tik mano ne Gold, o ta kita spalvyte (jie yra tik 2 atspalviu) Ez stovi nuosaly, o visa vasarele tik siuo bronzatu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kameja111 @ 2010 08 24, 19:51)
o jau man koks sitas gerulis thumbup.gif , tik mano ne Gold, o ta kita spalvyte (jie yra tik 2 atspalviu) Ez stovi nuosaly, o visa vasarele tik  siuo bronzatu.  thumbup.gif

As turiu Warm spalvyte, bet EZ vis tiek man geriau wub.gif Bi kor
Atsakyti
Man iš visų per keletą metų sunaudotų bronzantų vis dėlto labiausiai patiko Guerlain tan booster, aš naudoju Nr. 2 medium - jis nėra nei matinis, nei blizgus( pvz. teraccota light mozaikinis bronzantas daug blizgesnis), ir kartu kažkaip paskaistina veidą . apie tai , kad padeda įdegti, geriau patylėsiu hihihi.gif , bet dėl spalvos ir tekstūros tai jam skirčiau pirmą vietą, be to, labai gražiai ir lygiai pasidengia thumbup.gif
Atsakyti

i 
Žinutė su klausimu apie orginalumą perkelta čia
Atsakyti