Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros

QUOTE(agvill @ 2010 07 21, 15:22)
sutinku su nuomone 100proc.
kad nebutu kontrasto juk kakla irgi galima patepti bronzantu ir bus viskas super thumbup.gif

IR AS PRISIDESIU,sutinku su jusu nuomone,pati nusipirkau neseniai Givenchy bronzanta,esu kazkiek idegusi,tai veida,kakla truputi patepu ir viskas susilygina,atrodo nuostabiai,
Paprasciausiai reikia moket su bronzantais elgtis protingai,ir per daug ju nepritept,kad neatrodytu nenaturaliai.
Atsakyti
aš naudoju Golder rose bronzinę pudrą. visai gera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pimcute @ 2010 08 15, 12:22)
aš naudoju Golder rose bronzinę pudrą. visai gera smile.gif

Kokia tiksliau?
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 07 29, 14:00)
user posted image

mane irgi domina atsiliepimai apie si bronzanta  4u.gif

na is pradziu jis atrodo rudas,bet kai pasitepi,pasidaro raudonesnis,tai man nelabai patiko g.gif
Atsakyti
Jau gal puse metu naudoju Dr.Hauschka bronza,tai galiu pasakyti,kad labai patinka. Tinka mano sviesiai odai (saltuoju sezonu naudoju tik konturavimui,vasara dar bruksteliu per visa veida), nekemsa poru, niekaip kitaip neblogina odos bukles, nealergizuoja. Issilaiko gerai,aisku,nezinau kaip butu,jei liesciau veida rankomis,gal labai greit nusitrintu smile.gif Skalsi, nes liko dar laaabai daug.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 08 16, 23:51)
Jau gal puse metu naudoju Dr.Hauschka bronza,tai galiu pasakyti,kad labai patinka. Tinka mano sviesiai odai (saltuoju sezonu naudoju tik konturavimui,vasara dar bruksteliu per visa veida), nekemsa poru, niekaip kitaip neblogina odos bukles, nealergizuoja. Issilaiko gerai,aisku,nezinau kaip butu,jei liesciau veida rankomis,gal labai greit nusitrintu smile.gif Skalsi, nes liko dar laaabai daug.

O gal galetumete palyginti su egipto zeme? Ar turi blizguciu ar yra matine?
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 08 17, 00:51)

O kokia jūsų veido oda?
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 08 17, 00:21)
O gal galetumete palyginti su egipto zeme? Ar turi blizguciu ar yra matine?

Ji yra grynai matine, neturi jokiu blizguciu, kaip egipto zeme, bent jau man tai Haucka daug pranasesne uz EZ thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2010 08 17, 12:08)
Ji yra grynai matine, neturi jokiu blizguciu, kaip egipto zeme, bent jau man tai Haucka daug pranasesne uz EZ  thumbup.gif

Kokia jūsų veido oda?
Atsakyti
QUOTE(Rethimna @ 2010 08 17, 11:11)
Kokia jūsų veido oda?

Misri smile.gif
Atsakyti
haushka vieno atspalvio ar keliu?
Atsakyti
QUOTE(Rethimna @ 2010 08 17, 10:50)
O kokia jūsų veido oda?

Mano oda misri.
kas klause del atspalvio tai ji yra tik 1 atspalvio. Su EZ palyginti negaliu,nesu bandziusi ir neplanuoju. taip pat Dr.H pudra yra be blizguciu,visiskai matine.
Atsakyti