Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros

QUOTE(Ciquita @ 2010 01 31, 09:43)
Mergaites pakomentuokit sita grozi  wub.gif
Isparduotuveje kaip tik pardavineja. nu taaaip jis mane gundo  doh.gif
user posted image

vakar kristijanoje isbandziau šią, bet tik ant rankos. Tai labai lengvai dengėsi thumbup.gif ir spalva super, bandziau 72, ta tamsesnę, ne natural.
dabar 30 proc nuolaida jom. thumbup.gif Ilgai stovejau as prie to stendo, bet taip ir nenusipirkau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2010 02 01, 10:52)
vakar kristijanoje isbandziau šią, bet tik ant rankos. Tai labai lengvai dengėsi  thumbup.gif ir spalva super, bandziau 72, ta tamsesnę, ne natural.
dabar 30 proc nuolaida jom.  thumbup.gif Ilgai stovejau as prie to stendo, bet taip ir nenusipirkau  biggrin.gif

o kiek kainuoja?
o ta tamsesne nera labai tamsi ?
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2010 02 01, 11:24)
o kiek kainuoja?
o ta tamsesne nera labai tamsi ?

su nuolaida 99Lt, buvo 159Lt

tikrai nėra tamsi, man kaip vidutines (nei sviesios nei tamsios) odytės savinkei manau ji tiktų smile.gif , šiendien tubūt nulėksiu ir nusipirksiu , jei dar bus, nes sakė labai jas perka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2010 02 01, 11:31)
su nuolaida 99Lt, buvo 159Lt

tikrai nėra tamsi, man kaip vidutines (nei sviesios nei tamsios) odytės savinkei manau ji tiktų  smile.gif , šiendien tubūt nulėksiu ir nusipirksiu , jei dar bus, nes sakė labai jas perka  smile.gif

Tikrai normali kaina, labai masina ir mane, bet taip bandau riboti pirkinius biggrin.gif
O prie sios pudros buna sepetelis komplektuke?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 01 vasario 2010 - 12:14
QUOTE(Roxetė @ 2010 02 01, 12:13)
Tikrai normali kaina, labai masina ir mane, bet taip bandau riboti pirkinius  biggrin.gif
O prie sios pudros buna sepetelis komplektuke?

Yra sepetelis 4u.gif
Atsakyti
Zodziu buvau nuejus iki Kristes, tai tu tamsesniu nebuvo, o tai sviesesniai nera nuolaidos. jos kainuoja 169lt be nuolaidos doh.gif
as kazkaip labiau buciau linkusi i ta sviesesnia, nes ja galima butu pataisyti dienos begyje makiaza,ji tokia naturali. o va ta, daugiau kaip bronzantas pasirode man. ta prasme tamsesne tokia. grynai vasarai. ir ten kazkaip tos kitos spalvytes net ne matines man atrodo. g.gif
bet ir ta , ir ta graziai atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciquita: 01 vasario 2010 - 12:51
QUOTE(Ciquita @ 2010 02 01, 12:21)
Zodziu buvau nuejus iki Kristes, tai tu tamsesniu nebuvo, o tai sviesesniai nera nuolaidos. jos kainuoja 169lt be nuolaidos  doh.gif
as kazkaip labiau buciau linkusi i ta sviesesnia, nes ja galima butu pataisyti dienos begyje makiaza,ji tokia naturali. o va ta, daugiau kaip bronzantas pasirode man. ta prasme tamsesne tokia. grynai vasarai. ir ten kazkaip tos kitos spalvytes net ne matines man atrodo.  g.gif
bet ir ta , ir ta graziai atrodo  lotuliukas.gif

jo as ir nulėliau į Kristijana , bet jau nebebuvo sad.gif

aš kadangi ieškau daugiau bronzanto, tai man 72 tiko labiau, o jei visam veidukui tai tu teisi 71 tiks labiau mirksiukas.gif

o tos spavytes per viduriuką tinka naudoti kaip šešėliukus, jei kartu perbrauksi tai manau tiks ir skruostukam wub.gif 4u.gif

mergaitės , o kaip šitas bronzantas , nes viena mamaytė man jį pasiūlė (nes vis dar ieškau ir neišsirenku ax.gif )
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skaistukas: 02 vasario 2010 - 16:37
Na, issibandziau siandien Dr. Hauschka brondzine pudryte. Pirmas ispudis atidarius-gal ir tamsoka. Ji vos vos su blizguciu, bet ant veiduko neblizga, o taip paskaistina. Siaip graziai, lygiai dengesi ir nuo 13h iki 19h visai neislindo joks veido blizgejimas (mano oda riebi/misri, dabar per salcius ir tokia pasausejo vietomis:oh). Sausu vietu neissausino. Zodziu, laisvai galima tepti vietoj mineralines pudrytes. Tikrai veidukas toks sviezias, skaistus ir fainas. Ir kvapo jokio ikyraus nera. Man patiko-tikrai nenusivyliau wub.gif .
Na, panaudojus ilgiau, ziuresiu ar nekemsa unsure.gif .

Dar syki dekui skaistukui uz pagalba uzsisakant sia gerybe 4u.gif
Atsakyti
sveikos,gal galite man paaiškinti kuom skiriasi bronzatas nuo skaistalų ax.gif aš turiuskaistalus ir su jais jei reikia pasitepu kaktą ar smakrą,kažkaip net nesusimastydavau,kad dar kažkoks bronzatas blush2.gif o kas geriau jei rinktis vieną kažkurį iš jų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neris @ 2010 02 02, 21:20)
Na, issibandziau siandien Dr. Hauschka brondzine pudryte. Pirmas ispudis atidarius-gal ir tamsoka. Ji vos vos su blizguciu, bet ant veiduko neblizga, o taip paskaistina. Siaip graziai, lygiai dengesi ir nuo 13h iki 19h visai neislindo joks veido blizgejimas (mano oda riebi/misri, dabar per salcius ir tokia pasausejo vietomis:oh). Sausu vietu neissausino. Zodziu, laisvai galima tepti vietoj mineralines pudrytes. Tikrai veidukas toks sviezias, skaistus ir fainas. Ir kvapo jokio ikyraus nera. Man patiko-tikrai nenusivyliau wub.gif .
Na, panaudojus ilgiau, ziuresiu ar nekemsa unsure.gif

Tai maskuoja,jei vietoj mineralines galima tepti?
Atsakyti
QUOTE(neris @ 2010 02 02, 20:20)
Na, panaudojus ilgiau, ziuresiu ar nekemsa unsure.gif

thumbup.gif kad patiko thumbup.gif

ir nėr už ką, smagu padėt mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DRAŽENA @ 2010 02 02, 20:35)
sveikos,gal galite man paaiškinti kuom skiriasi bronzatas nuo skaistalų ax.gif aš turiuskaistalus ir su jais jei reikia pasitepu kaktą ar smakrą,kažkaip net nesusimastydavau,kad dar kažkoks bronzatas blush2.gif  o kas geriau jei rinktis vieną kažkurį iš jų 4u.gif

su bronzantu visą veidą galima tept arba naudot veido kontūravimui smile.gif
aš tai bronzantą tepu kaip skaistalus, tada perbraukiu per nosį, kartais švelniai per kaktą. O kartais naudoju tik kaip skaistalus, tik reik nepadaugint ax.gif
Atsakyti