QUOTE(*moon* @ 2010 06 30, 16:06)
1. Ar bent zinote taisykles kaip yra naudojamas bronzatas? Kiek as zinau tai visam veidui yra naudojama, kompaktine, biri, mineraline pudra
O bronzatu yra modeliuojamos tam tikros veido vietos, kaip pvz skruostai, kakta, nosis, smakras, tam kad suteikti naturalaus ydegio efekta.
2.Bet as apskritai nelabai suprantu tokio dalyko kaip turi atrodyti veidas, kalbu apie sviesia oda, kai jis yra visas padengtas bronzatu vietoj pudros, tai kaip kaklas baltas? Veidas rudas>?
Na suprantu kai veidas ydeges tai gal tada ir nieko, nes nesimato tokio skirtumo
1. Na nesutiksiu - priklauso nuo bronzato. Jei blizgiu visa veida issitepus, tai atrodys tragiskai. Bet jei matinis, sviesus (t.y. duodantis lengva idegio efekta) nieko neatsitinka issitepus taip, kaip pudra. Pati esu baltaode, tai kartais pudros netepu, o tik bronzata ir viskas normaliai, jokiu nenormaliu atspalviu, dideliu kontrastu tarp odos ir pan. Tik aisku reikia atsirinkt tinkama atspalvi, o ne baltaodei pasiimt pati tamsiausia.
O taisykliu kosmetiniu priemoniu naudojimo srityje nemanau, kad yra, bent jau nera grieztu. Kaip jau rasyta, bronzatas bronzatui nelygu. Taip, oficialiai juo reiketu tept iskilimus veido, t.y. ten kur saulute paliecia (kakta, skruostai, nosis, smakras), bet tas tikrai ne visais atvejais ir ne visoms tinka. Man pvz graziau yra visas veidukas tolygios spalvos (o ir asmeniskai man visai netinka rudos demes ant balto veido). Ir turbut pats geriausias budas yra tepti rasant '3' bei atvirkscia '3' pradedant nuo kaktos, sustojant ant skruosto ir baigiant smakru. Paskui dar palyginiu link plauku linijos ir nosyte, na ir jei buna noro pamodeliuoju dar tam tikras vietas.
2. Jau puolat i krastutinumus - taigi niekas nesako, kad TIK veida tepiesi, o visa kita lieka balta. Juk reikia ir ausis, kakla, dekolte pasibronzatint... Vasara visos vistiek kazkiek idega, tai tada bornzatas arba nereikalingas, arba dar maziau jo kontrastas matosi.... Jusu postus paskaicius atrodo, kad visos naudojancios bronzatus baltakunes rudaveides be tarpiniu variantu
Teko neseniai vieno LT klubo nuotraukas ziurinet, tai visose jose esancios merginos orandzines orandzines.... Tai jei po to tokio vaizdelio sprest apie bronzatus ir ju naudojima, tai nelabai ir yra ka sakyt....