Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros

QUOTE(Peach18 @ 2010 06 29, 11:29)
Jeigu oda linkusi blizgėti ir yra riebi reikėtų rinktis matinį bronzantą. Kiek esu skaičiusi tai Benifit Hoola  yra matinis smile.gif . http://www.sephora.c...categoryId=5333

Prasau paaiskinti man blondinei blush2.gif Ar del to oda blizga nes aplamai naudojat bronzanta, ar tik todel, jog daznai bronzantuose buna blizgiu dalelyciu? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 06 29, 20:00)
Prasau paaiskinti man blondinei  blush2.gif  Ar del to oda blizga nes aplamai naudojat bronzanta, ar tik todel, jog daznai bronzantuose buna blizgiu dalelyciu?  blush2.gif  4u.gif

Manau oda blizga todel kad daugumoje bronzatu yra sviesa atspindinciu dalelyciu, kuriu pagalba sukuriams svytejimo, sviezumo, sveikos odos efektas. Be to bronzata reikia naudoti kaip bronzata, bet ne kaip kompaktine pudra, kaip daugelis megsta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2010 06 29, 21:00)
Manau oda blizga todel kad daugumoje bronzatu yra sviesa atspindinciu dalelyciu, kuriu pagalba sukuriams svytejimo, sviezumo, sveikos odos efektas. Be to bronzata reikia naudoti kaip bronzata, bet ne kaip kompaktine pudra, kaip daugelis megsta mirksiukas.gif

Kazkaip dauguma pabrezdavo, jog bronzantas sukelia dar didesni odos riebalavimasi, tai susimeciau... blush2.gif Bet jei cia del tu blizgiu dalelyciu, tada viskas ok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 06 30, 00:02)
Kazkaip dauguma pabrezdavo, jog bronzantas sukelia dar didesni odos riebalavimasi, tai susimeciau...  blush2.gif  Bet jei cia del tu blizgiu dalelyciu, tada viskas ok  mirksiukas.gif

Nemanau, kad bronzatas sukelia didesni riebalavimasi. Tiesiog, jei bronzatas blizgus, o oda linkus riebaluotis ir taip, tai negraziai gali atrodyt. Arba kai perdaug blizgus bronzatas tepamas netinkamai (visam veidui), tai net sausa oda atrodys perriebaluota.

Na o bronzata tai reiketu rinktis pagal norima efekta.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 06 30, 06:37)
Nemanau, kad bronzatas sukelia didesni riebalavimasi. Tiesiog, jei bronzatas blizgus, o oda linkus riebaluotis ir taip, tai negraziai gali atrodyt. Arba kai perdaug blizgus bronzatas tepamas netinkamai (visam veidui), tai net sausa oda atrodys perriebaluota.

Na o bronzata tai reiketu rinktis pagal norima efekta.

As manau kad nei bronzatai, nei tuo labiau shimeriai netinkami naudoti visam veidui, tam yra skirtos kitos priemones doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2010 06 30, 10:02)
As manau kad nei bronzatai, nei tuo labiau shimeriai netinkami naudoti visam veidui, tam yra skirtos kitos priemones doh.gif

Pavyzdžiui kas?
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2010 06 30, 11:02)
As manau kad nei bronzatai, nei tuo labiau shimeriai netinkami naudoti visam veidui, tam yra skirtos kitos priemones  doh.gif

Bronzatas bronzatui nelygus smile.gif pvz EZ naudoju visam veidui ir labai super.. o jei uztepciau kokio Maxfactor tamsaus bronzato, tai tikrai butu nekas..
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 06 30, 15:24)
Bronzatas bronzatui nelygus smile.gif pvz EZ naudoju visam veidui ir labai super.. o jei uztepciau kokio Maxfactor tamsaus bronzato, tai tikrai butu nekas..

Na, aš tai irgi bronzantus sau ramiau naudoju visam veidui vietoj pudros. Gal jie nėra labai tamsus, o gal greičiau aš jų nepadauginu, todėl vaizdas - pats tas wink.gif
Atsakyti
tai todėl ir yra ne vienas bronzantas, kad būtų iš ko rinktis ir atsirinkt tinkamą.
ginčijatės čia visa veltui. Kad bronzanto nebūtų galima naudot visam veidui pirmą karta išvis išgirdau. Veidas blizga ne nuo bronzantų, juk yra ir matinių. Rinkitės, o ne aiškinkit, kad bronzantas visam veidui netinka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 06 30, 15:33)
tai todėl ir yra ne vienas bronzantas, kad būtų iš ko rinktis ir atsirinkt tinkamą.
ginčijatės čia visa veltui. Kad bronzanto nebūtų galima naudot visam veidui pirmą karta išvis išgirdau. Veidas blizga ne  nuo bronzantų, juk yra ir matinių. Rinkitės, o ne aiškinkit, kad bronzantas visam veidui netinka  doh.gif

Ar bent zinote taisykles kaip yra naudojamas bronzatas? Kiek as zinau tai visam veidui yra naudojama, kompaktine, biri, mineraline pudra smile.gif O bronzatu yra modeliuojamos tam tikros veido vietos, kaip pvz skruostai, kakta, nosis, smakras, tam kad suteikti naturalaus ydegio efekta.

Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2010 06 30, 15:24)

Na man tai visa veida issitepus su egipto zeme atrodo tragiskai doh.gif Labai nemegstu tu blizguciu esanciu joje ir su riebia oda tai vaizdelis tikrai ne koks doh.gif
Bet as apskritai nelabai suprantu tokio dalyko kaip turi atrodyti veidas, kalbu apie sviesia oda, kai jis yra visas padengtas bronzatu vietoj pudros, tai kaip kaklas baltas? Veidas rudas>? doh.gif Na suprantu kai veidas ydeges tai gal tada ir nieko, nes nesimato tokio skirtumo g.gif

Papildyta:
Ikeliu paveiksliuka, kaip modeliuojamas veidas bronzato pagalba, tad naudokime priemones pagal paskirti ir nebus riebaluotu veidu... Juk skaistalu nenaudojam visam veidui mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *moon*: 30 birželio 2010 - 15:07
QUOTE(*moon* @ 2010 06 30, 15:00)
Ar bent zinote taisykles kaip yra naudojamas bronzatas? Kiek as zinau tai visam veidui yra naudojama, kompaktine, biri, mineraline pudra  smile.gif O bronzatu yra modeliuojamos tam tikros veido vietos, kaip pvz skruostai, kakta, nosis, smakras, tam kad suteikti naturalaus ydegio efekta.
Papildyta:

Na man tai visa veida issitepus su egipto zeme atrodo tragiskai  doh.gif Labai nemegstu tu blizguciu esanciu joje ir su riebia oda tai vaizdelis tikrai ne koks  doh.gif
Bet as apskritai nelabai suprantu tokio dalyko kaip turi atrodyti veidas, kalbu apie sviesia oda,

tik jau ne man pasakot, kaip tepamas bronzantas. Puikiai žinau wink.gif o prie ko čia?
kaip jūs rašot, modeliuojant tepat vietas, kurios labiausiai blizga ir be bronzanto, jei blogai atsirinksit kremą, krempudrą, birią, mineralinę. Aš noriu pasakyt, kad bronzantas gali arba ne prisidėt prie veido blizgėjimo.

tai ir nesirinkit, jei EŽ nepatinka. Nes dabar vėl kyla ginčas, kad vienom EŽ stebuklas, kitom nesusipratimas. Dėl jokio kito bronzanto tokie ginčai nekyla, kaip dėl EŽ doh.gif
Yra ir šviesiai odai pritaikytų bronzantų rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(*moon* @ 2010 06 30, 15:06)

Ikeliu paveiksliuka, kaip modeliuojamas veidas bronzato pagalba, tad naudokime priemones pagal paskirti ir nebus riebaluotu veidu... Juk skaistalu nenaudojam visam veidui  mirksiukas.gif

lyg visas blizgėjimas priklausytų vien nuo bronzanto doh.gif
naudokime priemones be blizgučių ir nebus riebaluotų veidų biggrin.gif sąmonė? ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2010 06 30, 16:06)
1. Ar bent zinote taisykles kaip yra naudojamas bronzatas? Kiek as zinau tai visam veidui yra naudojama, kompaktine, biri, mineraline pudra  smile.gif O bronzatu yra modeliuojamos tam tikros veido vietos, kaip pvz skruostai, kakta, nosis, smakras, tam kad suteikti naturalaus ydegio efekta.

2.Bet as apskritai nelabai suprantu tokio dalyko kaip turi atrodyti veidas, kalbu apie sviesia oda, kai jis yra visas padengtas bronzatu vietoj pudros, tai kaip kaklas baltas? Veidas rudas>?  doh.gif  Na suprantu kai veidas ydeges tai gal tada ir nieko, nes nesimato tokio skirtumo  g.gif

1. Na nesutiksiu - priklauso nuo bronzato. Jei blizgiu visa veida issitepus, tai atrodys tragiskai. Bet jei matinis, sviesus (t.y. duodantis lengva idegio efekta) nieko neatsitinka issitepus taip, kaip pudra. Pati esu baltaode, tai kartais pudros netepu, o tik bronzata ir viskas normaliai, jokiu nenormaliu atspalviu, dideliu kontrastu tarp odos ir pan. Tik aisku reikia atsirinkt tinkama atspalvi, o ne baltaodei pasiimt pati tamsiausia. doh.gif

O taisykliu kosmetiniu priemoniu naudojimo srityje nemanau, kad yra, bent jau nera grieztu. Kaip jau rasyta, bronzatas bronzatui nelygu. Taip, oficialiai juo reiketu tept iskilimus veido, t.y. ten kur saulute paliecia (kakta, skruostai, nosis, smakras), bet tas tikrai ne visais atvejais ir ne visoms tinka. Man pvz graziau yra visas veidukas tolygios spalvos (o ir asmeniskai man visai netinka rudos demes ant balto veido). Ir turbut pats geriausias budas yra tepti rasant '3' bei atvirkscia '3' pradedant nuo kaktos, sustojant ant skruosto ir baigiant smakru. Paskui dar palyginiu link plauku linijos ir nosyte, na ir jei buna noro pamodeliuoju dar tam tikras vietas.

2. Jau puolat i krastutinumus - taigi niekas nesako, kad TIK veida tepiesi, o visa kita lieka balta. Juk reikia ir ausis, kakla, dekolte pasibronzatint... Vasara visos vistiek kazkiek idega, tai tada bornzatas arba nereikalingas, arba dar maziau jo kontrastas matosi.... Jusu postus paskaicius atrodo, kad visos naudojancios bronzatus baltakunes rudaveides be tarpiniu variantu biggrin.gif Teko neseniai vieno LT klubo nuotraukas ziurinet, tai visose jose esancios merginos orandzines orandzines.... Tai jei po to tokio vaizdelio sprest apie bronzatus ir ju naudojima, tai nelabai ir yra ka sakyt....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 30 birželio 2010 - 15:20