Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros

QUOTE(Nida liepa @ 2010 06 19, 14:09)
Vienas silto,kitas salto atspalvio.Blondinems ir brunetems  smile.gif

Šiaip nelabai patinka man tokie skirstymai, kas blondinėms, o kas brunetėms... g.gif Blondinių irgi būna ir šalto, ir šilto atspalvio.
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2010 06 19, 14:04)
O gal bandete kas siuos abu ir galite pasakyti, ar labai atspalviai skiriaisi?ISLAND Tan, gal labai tamsus?

As tik ant rankos abu bandziau (tiksliau ta nr3 tik ant rankos) - nr2 sviesesnis, nr3 akivaizdziai tamsesnis, jame ne rozine, o koraline spalvyte imaisyta (na ir foto tas matosi). Sakyciau tamsesnysis tiktu turincioms vidutine ir tamsia oda. O tas sviesesnis labai sviesiai, sviesiai ir vidutinei odytei.

QUOTE(Nida liepa @ 2010 06 19, 14:09)
Vienas silto,kitas salto atspalvio.Blondinems ir brunetems  smile.gif

Na jau taip skirstyti tikrai netinka priemones. doh.gif
Atsakyti
Na dar karta uzduosiu klausima, nes shopingas turbut nepamate, o ir niekas kitas nepakomentavo.

Palyginkite prasau siuos du produktus, kas bandete:

Laura Geller bronze-n-brighten

user posted image

Givenchy Fleur de Frangipanier

user posted image
Atsakyti
matė matė tongue.gif
QUOTE(shopingas @ 2010 06 19, 11:18)
LG jau senokai naudojus, tai sunku lygint...  ax.gif Abu ne ryzi, abu tinkami baltaodems, duoda grazu svelnu ruduma, odyte atrodo gaiviai, neapkrauta. Kazkokiu didesniu skirtumu nepaminesiu, nes kaip sakiau, LG naudota senokai, tai nebusiu objektyvi siuo klausimu. 4u.gif

Bet siuo metu man mylimiausias yra Givenchy (aisku ir naujausias mano pirkiniuose is, tai dar neatsidziaugus).

Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2010 06 20, 13:19)
[b]Na dar karta uzduosiu klausima, nes shopingas turbut nepamate, o ir niekas kitas nepakomentavo.

Maciau maciau ta klausima - vakar ir atsakiau (praeitame puslapyje turetu but atsakymas). As dabar LT atostogauju, tai prie interneto nereguliariai pavyksta prisest, tai uztrunku kol perskaitau viska, bet i si klausima atsakiau. Tikiuosiu atsiras taikliau uz mane pakomentavusiu, nes kaip rasiau, pati LG senokai naudojau ir negaliu labai tiksliai apibudint.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 06 20, 13:34)
matė matė  tongue.gif

QUOTE(shopingas @ 2010 06 20, 13:36)
Maciau maciau ta klausima - vakar ir atsakiau (praeitame puslapyje turetu but atsakymas). As dabar LT atostogauju, tai prie interneto nereguliariai pavyksta prisest, tai uztrunku kol perskaitau viska, bet i si klausima atsakiau. Tikiuosiu atsiras taikliau uz mane pakomentavusiu, nes kaip rasiau, pati LG senokai naudojau ir negaliu labai tiksliai apibudint.

Aciu mergaites 4u.gif biggrin.gif Apzlibau matyt visai, senatve artinasi lotuliukas.gif cool.gif

Siaip is paziurejimo jie man panasus (ta prasme - spalviskai -kakavine ir ruzava), bet kaip supratau, Givenchy yra visiskai matinis, o LG yra blizgiu juosteliu. LG mano mylimiausiu priemoniu trejetuke dabar. Na bet jeigu Givenchy butu dar svelnesnis ir matinis, tai noreciau tureti savo arsenale ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2010 06 20, 13:47)
Na bet jeigu Givenchy butu dar svelnesnis ir matinis, tai noreciau tureti savo arsenale  ax.gif

Nera jis visiskai visiskai be blizguciu - yra keli, bet jie labai maziukai ir uztepus nesimato, veidukas tikrai neblizga. Bet jie priduoda gyvumo, nes kiek pati susiduriau su visiskai matinem priemonem (kur ne maziausio blizgucio nera), tai su jom sunkiau darbuotis, daznai uzsitepa nevisai lygiai (o blizguciai atspindi sveisa, paslepia mazucius trukumus), jei spalva nera gerai atitaikyta, tai ir purvinai atrodo...
Atsakyti
O man šiandien nei iš šio nei iš to iškilo toks klausimas- turiu vieną guerlain bronzantą( mozaikinį , jis jau baigiasi) ir noriu dar vieno , tik vienspalvio biggrin.gif bet tarkim guerlain bronzantams tepti turi atskirą kabuki šepetėlį - Guerlain Terracotta Kabuki Bronzing Powder Brush ( kaip ir meteoritams yra specialus rožinis). Aš bronzantą tepu su tuo pačiu šepečiu, kaip ir paprastą pudrą, dabar naudoju Gosh ( jis gana švelnus, ne joks kabuki) , tai net suabejojau , ar vertėtų pirkti tą specialų kabuki šepetį ( tarkim nebūtinai guerlain ), ar tai tik reklama , nes tarkim iš šepečio meteoritams jokios naudos nesu mačiusi g.gif Apskritai pastebėjau, kad guerlain bronzantai gana kieti , nors mano jau gana senas, tai gali būti ir sukietėjęs. Aš juos labiausiai mėgstu todėl, kad jie niekad nesuteikia ,,ryžo'' atspalvio, bet dabar su tais šepečiais kažkaip susimaišiau , tuo labiau, kad apie kabuki šepečius neturiu jokio supratimo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuberosa @ 2010 06 24, 20:54)
O man šiandien nei iš šio nei iš to iškilo toks klausimas- turiu vieną guerlain bronzantą( mozaikinį , jis jau baigiasi) ir noriu dar vieno , tik vienspalvio  biggrin.gif bet tarkim guerlain bronzantams tepti turi atskirą kabuki šepetėlį - Guerlain Terracotta Kabuki Bronzing Powder Brush ( kaip ir meteoritams yra specialus rožinis). Aš bronzantą tepu su tuo pačiu šepečiu, kaip ir paprastą pudrą, dabar naudoju Gosh ( jis gana švelnus, ne joks kabuki) , tai  net suabejojau , ar vertėtų pirkti tą specialų kabuki šepetį ( tarkim nebūtinai guerlain ), ar tai tik reklama , nes tarkim iš šepečio meteoritams jokios naudos nesu mačiusi  g.gif Apskritai pastebėjau, kad guerlain bronzantai gana kieti , nors mano jau gana senas, tai gali būti ir sukietėjęs. Aš juos labiausiai mėgstu todėl, kad jie niekad nesuteikia ,,ryžo'' atspalvio, bet dabar su tais šepečiais kažkaip susimaišiau , tuo labiau, kad apie kabuki šepečius neturiu jokio supratimo  blush2.gif

Maniškis Guerlain bronzantas irgi kietas, bet man tas patinka, nes jo daug ir nereikia, tai ir naudojasi taupiai, ir dengiasi lygiai, nepadauginsi smile.gif Naudoju paprastą kabukį (Artdeco), natūralių šerelių - tinka, gerai smile.gif Tokį patį naudoju ir meteoritams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 24 birželio 2010 - 21:02
Mergaites, gal kuri bandet siuos bronzantus? Gera kaina, galvoju, gal pabandyt rolleyes.gif Pagooglinau - geri atsiliepimai... Tik idomu, koki atspalvi rinktis doh.gif g.gif

http://www.thebodysh...tes/prod1031917

Siaip isvis veido bronzantu nenaudoju, nes oda misri ir taip vasara blizgesi rekia maskuot doh.gif O bronzantas turbut kaip tik suteiks priesinga efekta - veidas blizges g.gif Ka rinktis, kad neatrodyciau riebaluotu veidu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 29 birželio 2010 - 09:31
QUOTE(VVaiva @ 2010 06 29, 10:28)
Mergaites, gal kuri bandet siuos bronzantus? Gera kaina, galvoju, gal pabandyt  rolleyes.gif Pagooglinau - geri atsiliepimai... Tik idomu, koki atspalvi rinktis  doh.gif  g.gif

http://www.thebodysh...tes/prod1031917
Siaip isvis veido bronzantu nenaudoju, nes oda misri ir taip vasara blizgesi rekia maskuot  doh.gif O bronzantas turbut kaip tik suteiks priesinga efekta - veidas blizges  g.gif Ka rinktis, kad neatrodyciau riebaluotu veidu?  g.gif

Jeigu oda linkusi blizgėti ir yra riebi reikėtų rinktis matinį bronzantą. Kiek esu skaičiusi tai Benifit Hoola yra matinis smile.gif . http://www.sephora.c...categoryId=5333
Atsakyti
QUOTE(Peach18 @ 2010 06 29, 11:29)

Aciu! drinks_cheers.gif
Atsakyti