QUOTE(Tuberosa @ 2010 06 24, 20:54)
O man šiandien nei iš šio nei iš to iškilo toks klausimas- turiu vieną guerlain bronzantą( mozaikinį , jis jau baigiasi) ir noriu dar vieno , tik vienspalvio
bet tarkim guerlain bronzantams tepti turi atskirą kabuki šepetėlį - Guerlain Terracotta Kabuki Bronzing Powder Brush ( kaip ir meteoritams yra specialus rožinis). Aš bronzantą tepu su tuo pačiu šepečiu, kaip ir paprastą pudrą, dabar naudoju Gosh ( jis gana švelnus, ne joks kabuki) , tai net suabejojau , ar vertėtų pirkti tą specialų kabuki šepetį ( tarkim nebūtinai guerlain ), ar tai tik reklama , nes tarkim iš šepečio meteoritams jokios naudos nesu mačiusi
Apskritai pastebėjau, kad guerlain bronzantai gana kieti , nors mano jau gana senas, tai gali būti ir sukietėjęs. Aš juos labiausiai mėgstu todėl, kad jie niekad nesuteikia ,,ryžo'' atspalvio, bet dabar su tais šepečiais kažkaip susimaišiau , tuo labiau, kad apie kabuki šepečius neturiu jokio supratimo
Maniškis Guerlain bronzantas irgi kietas, bet man tas patinka, nes jo daug ir nereikia, tai ir naudojasi taupiai, ir dengiasi lygiai, nepadauginsi
Naudoju paprastą kabukį (Artdeco), natūralių šerelių - tinka, gerai
Tokį patį naudoju ir meteoritams.