Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros

QUOTE(axioma @ 2010 06 15, 16:47)
Praėjusią savaitę iškart gavau du vienas už kitą puikesnius bronzantus ( šimtas kartų dėkui shopingui  aciuks.gif  ). Tai Givenchy naujasis Island sun ir Physicians formula Bamboo wear.

user posted image

Givenchy : labai labai gražus dakčiukas, gražesnis nei betkuri nuotrauka gali atskleisti  wub.gif  blizgučiai dingo po pirmo prisilietimo, dekoratyvinė detalė smile.gif  atspalvis- rudumas be jokios užuominos į ryžumą ( turėjau prieš tai buvusį sun mango tai vienas ryžavotas kvadratėlis labai erzino), tamsumas kaip tik baltaodėms ( nors susipažinus su shopingu supratau, kad  ne tokia aš ir  baltaodė  ax.gif  ) patc bronzantas visiškai matinis, dengiasi lengvai ir lygiai, pati pudra gana "minkšta".

...

irgi vakar nusipirkau sita Givenchy bronzanta. Labai patenkinta wub.gif gaunasi lengvas svelnus idegis
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2010 06 15, 16:47)

Mergaites, ar galima pamatyti, kaip atrodo ant modeliuko sis bronzantas? Nors puse veido. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2010 06 15, 17:15)
Mergaites, ar galima pamatyti, kaip atrodo ant modeliuko sis bronzantas? Nors puse veido.  bigsmile.gif

jei suprantat rusiskai, galit apie si bronzanta placiau pasiskaityti cia
ten taip pat yra swatch'iai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 05 30, 22:28)
gal kas netycia zinos : Bourjois plytele sokoladine matine, su blizguciais, ar su svytejimu g.gif

QUOTE(Tainka @ 2010 05 31, 00:13)
Su smulkiais blizguciais 4u.gif

Bet ju visai nesimato ant veido (o pati pudra matine). Siaip, esu netgi labai patenkinta sia pudra, sakyciau jos kokybe smarkiai pralenkia kaina. thumbup.gif
Papildyta:
_MiMi_, Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_MiMi_ @ 2010 06 15, 17:40)
jei suprantat rusiskai, galit apie si bronzanta placiau pasiskaityti cia 
ten taip pat yra swatch'iai  mirksiukas.gif

O si pudra nera i rausvuma?Nes as Kristianoje bandziau, bet man ji i rausvuma ant veido atrodo. Paveikslelyje taip pat ant modelio ji i rausvuma g.gif
Atsakyti
mano turimas atspalvis island sun ant manes tikrai jokio rausvumo neduoda smile.gif net spec. ant skruostų tepdama kabinau to rožinio kampuko- niekaip nerausva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2010 06 15, 17:47)

O gal žinote kiek jis kainuoja lietuvoje?
Atsakyti
QUOTE(Rethimna @ 2010 06 15, 19:02)
O gal žinote kiek jis kainuoja lietuvoje?

159 lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2010 06 15, 17:50)
O si pudra nera i rausvuma?Nes as Kristianoje bandziau, bet man ji i rausvuma ant veido atrodo. Paveikslelyje taip pat ant modelio ji i rausvuma g.gif

man irgi neduoda i rausvuma smile.gif geriausia tepti su dideliu sepeteliu ir gerai "pamakaluoti", tada pudra tolygiai pasiskirstys ant sepecio
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2010 06 15, 16:56)
Gal shopingas galetumet palyginti ji su Laura Geller bronze-n-brighten, kuriuo esu be galo patenkinta (aciu  4u.gif )

LG jau senokai naudojus, tai sunku lygint... ax.gif Abu ne ryzi, abu tinkami baltaodems, duoda grazu svelnu ruduma, odyte atrodo gaiviai, neapkrauta. Kazkokiu didesniu skirtumu nepaminesiu, nes kaip sakiau, LG naudota senokai, tai nebusiu objektyvi siuo klausimu. 4u.gif

Bet siuo metu man mylimiausias yra Givenchy (aisku ir naujausias mano pirkiniuose is, tai dar neatsidziaugus).

QUOTE(kotri_ @ 2010 06 15, 17:50)

Jokio rausvumo nera schmoll.gif Nesistengiu kazkaip ypatingai jo tept, permakaluoju sepeteliu (Sigma kelioniniu pudros, nes koki rimtesni bronzatui vis patingiu isigyt) per visas spalvytes ir tepu - spalvyte vientisa grazi ruda. wub.gif Nezinau kaip toliau bus, bet pvz Sephora parduotuvej kai bandinejau ja, tai testeris nunaudotas buvo daugiau ir to ruzavo plotelio maziau nei maniskej naujoje. Manau jis kazkiek apmazes naudojant. O siaip tas ruzavumas bendrai maisant priduoda gyvumo, skaistumo odytei.

Na o cia idetoje rusiskoje nuorodoje, tai man tas modelis baisiai atrodo, per raudonai, netolygiai kazkaip.... Jei tik ja buciau macius, o pati nebandzius bronzato, tai tikrai neviliotu pirkt.

Ai, beje dar galiu palygint (atrodo to nedariau) si Givenchy su tos pacios firmos 4 spalvyciu 'sun mango' bronzatu. Iki siol labai rekomendavau 'sun mango', bet kuo toliau, tuo labiau nerekomenduoju jo. Bent mane erzina, kad tarp spalvyciu yra tarpeliai, lyginant su naujuoju, 'sun mango' kietesnis, sunkiau tepasi (tie dalykai minimaliai jauciasi, bet jauciasi). Nors spalvyte bendrai ir grazi gaunasi, ryzumo nera, bet po daznesnio naudojio pastebejau, kad dazniau lieciant veiduka, spalvyte kazkiek apsivalo, nueina plemais, atrodo nelabai lygi spalva odos. ax.gif Nors kvapas 'sun mango' bronzato man gal labiau patinka, stipresnis, geriau uzuodziamas jis. Uztai rezultatas geresnis su naujuoju bronzatu.
Atsakyti
O gal bandete kas siuos abu ir galite pasakyti, ar labai atspalviai skiriaisi?ISLAND Tan, gal labai tamsus?

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2010 06 19, 14:04)
O gal bandete kas siuos abu ir galite pasakyti, ar labai atspalviai skiriaisi?

Vienas silto,kitas salto atspalvio.Blondinems ir brunetems smile.gif
Atsakyti