Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros

QUOTE(axioma @ 2010 05 27, 23:26)
čia radau normalų pasiūlymą:

http://cgi.ebay.com/...=item2a073f3a39
galbūt greitai atkeliautų ir nėra rizikos, kad apmokestins importo mokesčiais. deja pati tik dabar šį pasiūlymą pamačiau, o jau nusipirkau trečiojoje šalyje  doh.gif  mane papirko ESLAUDOS komentaras, kad sutraukia poras, kas man labai aktualu. gal pavyks šį sezoną apseiti be naujųjų meteoritų, nes paskaitinėjusi internete kažkur radau, kad efektas labai panašus smile.gif

mane ir sugunde nu hihihi.gif o dar axiomos nuoroda doh.gif biggrin.gif tai bandysiu laimet aukciona ir gal ir as sita pasidovanosiu, o naujus meteoritus veliau blush2.gif nu ziauriai noriu mazu poru ir gaivaus veiduko biggrin.gif aciu uz nuoroda mirksiukas.gif jeigu labai nesukels kainos imsiu lotuliukas.gif
Atsakyti

praziopsojau AUKCIONA doh.gif IS PAT NOSIES NUDZIOVE bash.gif NU ZODZIU SUSINERVINAU doh.gif Eslauda, gal jau daugiau isbandei SHU-UEMURA-FLAWLESS grozi ir gali pakomentuoti, nors siokia tokia paguoda bus biggrin.gif bet ka cia liudesi biggrin.gif ai tada eisiu dar paziurinet naujuju meteoritu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gudre755: 30 gegužės 2010 - 14:21
gal kas netycia zinos : Bourjois plytele sokoladine matine, su blizguciais, ar su svytejimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 05 30, 21:28)
gal kas netycia zinos : Bourjois plytele sokoladine matine, su blizguciais, ar su svytejimu g.gif

Su smulkiais blizguciais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre755 @ 2010 05 30, 15:21)
praziopsojau AUKCIONA doh.gif IS PAT NOSIES NUDZIOVE  bash.gif NU ZODZIU SUSINERVINAU doh.gif Eslauda, gal jau daugiau isbandei SHU-UEMURA-FLAWLESS grozi ir gali pakomentuoti, nors siokia tokia paguoda bus biggrin.gif bet ka cia liudesi biggrin.gif  ai tada eisiu dar paziurinet naujuju meteoritu lotuliukas.gif

Niu va biggrin.gif Kad neturiu kur iseiti siais laikais, leliukas ant ranku wub.gif Tai dar buvau pasitepus, nu graziai oda atrodo tikrai labai lygiai, bet yra keli pavieniai blizguciai, bet man jie patinka, nes viskas pas mane matinta, tai sis bus siek tiek kitoks biggrin.gif
Atsakyti
O si bandet kas nors?
http://www.coastalsc...y-art-light.cfm
Atsakyti

i 
Žinutė apie meteoritus perkelta čia
Atsakyti
Radau stai ka, gal kam bus idomu ax.gif
Spausti smile.gif
Atsakyti
Gal kas bandet guerlain teracotta four seasons?
http://www.neimanmar...0743cat10470758
Atsakyti
QUOTE(Shopaholic @ 2010 06 15, 14:20)
Gal kas bandet guerlain teracotta four seasons?
http://www.neimanmar...0743cat10470758

Neseniai isigijau sia pudra,tai man ji nelabai, na tiksliau atspalvis mano odai netinka,toks i raudonuma g.gif Issilaiko visa diena, per karscius oda nepradeda blizgeti. Bet manau neverta tokios kainos moketi..
Atsakyti
Praėjusią savaitę iškart gavau du vienas už kitą puikesnius bronzantus ( šimtas kartų dėkui shopingui aciuks.gif ). Tai Givenchy naujasis Island sun ir Physicians formula Bamboo wear.

user posted image
user posted image

Givenchy : labai labai gražus dakčiukas, gražesnis nei betkuri nuotrauka gali atskleisti wub.gif blizgučiai dingo po pirmo prisilietimo, dekoratyvinė detalė smile.gif atspalvis- rudumas be jokios užuominos į ryžumą ( turėjau prieš tai buvusį sun mango tai vienas ryžavotas kvadratėlis labai erzino), tamsumas kaip tik baltaodėms ( nors susipažinus su shopingu supratau, kad ne tokia aš ir baltaodė ax.gif ) patc bronzantas visiškai matinis, dengiasi lengvai ir lygiai, pati pudra gana "minkšta".

PF bamboo wear bronzantas ( mano šviesiausias) irgi labai fainutis. Pudra gana kietoka, teko ieškotis tvirtesnio ir šiurkštesnio teptuko. Dengiasi taip tap lygiai, gražus rudas atspalvis su subtiliu švytėjimu smile.gif

ramia sąžine rekomenduoju abu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2010 06 15, 16:47)
Praėjusią savaitę iškart gavau du vienas už kitą puikesnius bronzantus ( šimtas kartų dėkui shopingui  aciuks.gif  ). Tai Givenchy naujasis Island sun ir Physicians formula Bamboo wear.

user posted image

Nu kaip noriu to Givenchy.... blush2.gif
Gal kas pastebejot, kokia jo kaina Lietuvoj ax.gif

Gal shopingas galetumet palyginti ji su Laura Geller bronze-n-brighten, kuriuo esu be galo patenkinta (aciu 4u.gif )
Atsakyti