Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros

As bandziua abu ant rankos, tai parduotuveje abu rudi pasirode, aisku nr3 tamsesnis ir man jau akivaizdziai per tamsus.

Tiesa, dabar ant greicio pabandziau pasitepliot saviskiu (namuose sedziu, tai tik idomumo delei pamaskavau veiduka ir iskart tepiau bronzata) - tepiau visa veiduka ir skruostus labiau paryskinau (ir koncentravausi daugiau i rozine spalva, o visam veidukui vienodai kabinau per visa bronzata). Tai kai tepiau, atrode, kad gana sviesiai (t.y. kaip pudra) dengiasi, bet svarbiausiai jokio ruzavumo nesimato thumbup.gif O dabar paziurejau, tai labai graziai parudintas veidukas, naturaliai atrodo, blizguciu nesimato (na jie smulkus ir labai mazai, tai is arti prisikisus galima iziuret). Skruostams kadangi daugiau tepiau ir dar labiau link rozines, tai gavosi tokie rusvi su rozine uzuomena. Man labai patinka wub.gif Ai, vos nepamirsau paminet - su pirmu naudojimu tas labai apipurkstas blzigutis is gelytes centro nusitryne. ax.gif Givenchy nemegstu firmos, produktai netraukia net isbandyt (nors esu blizgiu maniake, bet net graziausios ju spalvos man kazkodel ne), bet va sitie du bronzatai tai pasaka thumbup.gif
Atsakyti
rytoj isbandysiu sia wub.gif
user posted image
pries pirkdama girdejau daug geru atsiliepimu bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kas bandet si bronzanta is PF:
http://www.physician...nzer/07063.html
siandien planuoju uzsisakyti, tik noretusi keliu atsiliepimu isgirsti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 24 gegužės 2010 - 16:33
QUOTE(savita1 @ 2010 05 24, 15:16)
Gal kas bandet si bronzanta is PF:
http://www.physician...nzer/07063.html
siandien planuoju uzsisakyti, tik noretusi keliu atsiliepimu isgirsti ax.gif

nereikia tingeti perversti kelis puslapius atgal, 17 psl shopingo platus komentaras apie si bronzata:

"Atsinesu dar savo atsiliepima is Physician's Formula temos - galvoju ir cia jis bus 'i tema' biggrin.gif

Nusipirkau Physician's Formula 'bamboo wear' serijos bronzataa (o tiksliau visus 2), spalvytes abieju 'light', tai siandien neatsispyriau pagundai isbandyt. Pakuoteje atrodo matinis (tiek pati rudoji dalis, tiek ta sviesesne bambuko dalis), bet uztepus ant rankos buvo toks vientisas gelsvai-auksniai rusvas svytejimas. Jau buvau pradejus nerimaut ir nusivilt, kad netiks visam veidukui, bus nekas uztepus, kad tiks tik skruostams ir pan, bet.... labai smarkiai klydau - tepiau siandien ant veiduko, tai atspalvis idealus, labai puikus ir nera jokiu blizguciu. Ant odos (as baltaode) gaunasi labai lengvas idegis, gaunasi odos svytejimas (bet jokiu pavieniu matomu blizguciu), atrodo gaiviai. O ir tepasi puikiai, gerai pasiskirsto, nelabai eina padaugint. Zodziu, isimylejau si bronzata wub.gif"

Papildyta:
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 04 13, 19:11)
Laukiu dabar Shu Uemura priemones  : shimerio - bronzanto bigsmile.gif
user posted imageuser posted image

Ar isbandet?
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2010 03 30, 09:26)
Paskutiniams pirkiniams yra tema "Paskutinis pirkinys". Būtų laba miela, malonu, kad į temą ateitumėt jau su konkrečiais atsiliepimais  wub.gif

QUOTE(remygaaa @ 2010 05 24, 12:10)
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Porcelianinė @ 2010 05 24, 18:32)
nereikia tingeti perversti kelis puslapius atgal, 17 psl shopingo platus komentaras apie si bronzata:

"Atsinesu dar savo atsiliepima is Physician's Formula temos - galvoju ir cia jis bus 'i tema' biggrin.gif

Nusipirkau Physician's Formula 'bamboo wear' serijos bronzataa (o tiksliau visus 2), spalvytes abieju 'light', tai siandien neatsispyriau pagundai isbandyt. Pakuoteje atrodo matinis (tiek pati rudoji dalis, tiek ta sviesesne bambuko dalis), bet uztepus ant rankos buvo toks vientisas gelsvai-auksniai rusvas svytejimas. Jau buvau pradejus nerimaut ir nusivilt, kad netiks visam veidukui, bus nekas uztepus, kad tiks tik skruostams ir pan, bet.... labai smarkiai klydau - tepiau siandien ant veiduko, tai atspalvis idealus, labai puikus ir nera jokiu blizguciu. Ant odos (as baltaode) gaunasi labai lengvas idegis, gaunasi odos svytejimas (bet jokiu pavieniu matomu blizguciu), atrodo gaiviai. O ir tepasi puikiai, gerai pasiskirsto, nelabai eina padaugint. Zodziu, isimylejau si bronzata wub.gif"

Tikrai nepatingejau, skaiciau ka Shopingas rase, bet galvojau gal dar kazkas isbande ir pasidalins atsiliepimais mirksiukas.gif
Butent mane domia del pacios splavos, gal kuri turi Bronzer spalva, ar nebus labai tamsi g.gif
Atsakyti
QUOTE(remygaaa @ 2010 05 24, 15:10)
user posted image

na siandien isbandziau ir si, nors jau gavusi kuris laikas blush2.gif labai graziai veidukas atrodo, ypac dienos sviesoje, tap subtiliai svyti ir zvilga wub.gif atrodo ir is vidaus suteikia svytejima wub.gif , na patenkinta likau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 04 13, 21:11)

Laukiu dabar Shu Uemura priemones  : shimerio - bronzanto bigsmile.gif
user posted imageuser posted image

Neseniai gavau. Cia visgi ne bronzantas, nes pakankamai sviesus bigsmile.gif Net ta tamsioji puse - posviese, o kai susimaiso su sviesiaja gaunasi kaip meteoritai smile.gif Veiduka dengia labai graziai, labai sutraukia poras, veida padato lygu lygu. Yra keliose spalvose blizguciu, tai galima isgauti ir vakarini varianta. Dar tik karta bandziau ant svarios odos, bandysiu ant krempudros - ziuresiu ar nesausina ir ivertinsiu bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos, gal galit pasakyti kur galeciau isigyti hauschkos kompaktini bronzata uz normalia kaina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 05 26, 11:13)
Neseniai gavau. Cia visgi ne bronzantas, nes pakankamai sviesus  bigsmile.gif  Net ta tamsioji puse - posviese, o kai susimaiso su sviesiaja gaunasi kaip meteoritai  smile.gif  Veiduka dengia labai graziai, labai sutraukia poras, veida padato lygu lygu. Yra keliose spalvose blizguciu, tai galima isgauti ir vakarini varianta. Dar tik karta bandziau ant svarios odos, bandysiu ant krempudros - ziuresiu ar nesausina ir ivertinsiu  bigsmile.gif

o is kur uzsisaket ir kiek mazdaug kainavo?
Atsakyti
QUOTE(Porcelianinė @ 2010 05 26, 19:07)

Uzsisakiau is Nordstrom per tarpininke, mokejau 192Lt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Porcelianinė @ 2010 05 26, 19:07)

čia radau normalų pasiūlymą:

http://cgi.ebay.com/...=item2a073f3a39

galbūt greitai atkeliautų ir nėra rizikos, kad apmokestins importo mokesčiais. deja pati tik dabar šį pasiūlymą pamačiau, o jau nusipirkau trečiojoje šalyje doh.gif mane papirko ESLAUDOS komentaras, kad sutraukia poras, kas man labai aktualu. gal pavyks šį sezoną apseiti be naujųjų meteoritų, nes paskaitinėjusi internete kažkur radau, kad efektas labai panašus smile.gif
Atsakyti
smile.gif bandet gal kas,yra ivairiu atspalviu,cia skystas bronzatas ir kaip simeris ax.gif
user posted image
Atsakyti