QUOTE(sandrute37 @ 2010 05 21, 16:01)
Gal man kas paaiskintu apie bronzantus,pirkau as toki rinkinuka-EL.ARDEN, buvo ten ir bronzantas,bet kadangi esu baltaode man jis netiko,jau labai nenaturaliai atrodziau,o kaip jums-kreipiuosi i visas kas naudoja bronzantus,kaip jais tepaties ar graziai atrodo,naturaliai ?
Produktas tikrai buvo labai geros kokybes.
Gal tiesiog nemokejau naudotis,
Baltaodems (cia ir save prie ju priskiriu) su bronzatais labai sunku, nes daznai net sviesiausi atspalviai buna per tamsus ar neneturaliai atrodo. O jei tarkim firma turi tik viena du atspalvius, tai nelabai kas gero isvis. Itariu, kad su rinkinuku tiesiog neina spalvos pasirinkt, tai taip ir gavosi nenaturaliai. O gal per daug tepet? Bandykit svelniau.
Nors esu atradus kelis tikrai superinius bronzatus, kurie atrodo laabai naturaliai (neina suprast tepta kazkas, idegta ar tokia oda):
-Givenchy spalvyte 'sun mango'
-Physician's Formula 'bamboo wear' serijos, spalvyte 'light'
-Benefit 'hoola'
-Stila 'sun' numeriukas 1
O tepu danziausiai visa veiduka dideliu pudros sepeteliu ir paskui paryskinu tas vietas, kurios naturaliai labiau idenga (nosis, kakta, skruostai). Nors daznai tepu 'rasydama' 3: pradedu ties kakta, tada skruostas ir iki smakro. Is kitos piuses 'rasau' atvirkscia 3. Rasant dar paryskinu tas pacias vietas, o paskui dar papildomai visa veiduka svelniai perbraukiu bronzatu.