Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros

QUOTE(lapuaite @ 2010 05 13, 15:51)
Mergaites, esu visiskai zalia kalbant apie bronzatus.. ax.gif  vienintelis mano turetas bronzatas buvo EZ, taciu del baisos sudeties jo atsisakiau..ir taip truksta dabar veidukui naturalaus rudo svytejimo.... bet griszti prie EZ nebenoriu
Ar yra alternatyvu EZ? kad duodu panasu efekta, bet butu maziau gal kenksmingas.... gal ka rekomenduotumet..?

Galit uzklaust naturalios kosmetikos tmeoje (berdos 'naturaliso kosmetikos gaminotjai') - ten merginos labai daug visko pribande. Tai va tikrai naturalu parekomenduos.

O jei is eiliniu firmu pirksit, tai sudetis vistiek ant to paties s... eina.... ax.gif

QUOTE(amber123 @ 2010 05 13, 21:20)
Kiek zinau sis Too faced bronzatas panasu efekta suteikia  4u.gif Too Faced Chocolate Soleil Matte Bronzing Powder. Tik nzn sudeties jo  4u.gif

Nenaturalus tikrai - internete yra sudetis...

QUOTE(Kristupas24 @ 2010 05 13, 23:01)
girdejau kad jis labiau i ruduma nei i tokia oranzine kaip EZ. bigsmile.gif  reiks man irgi stverti kada wub.gif  lotuliukas.gif

Aha, jis rudas, kakavinis. Tik sviesiaodems labai atsargiai reiketu tept, kad nepadaugint. O tamsesnems tai pats tas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2010 05 13, 15:51)
Mergaites, esu visiskai zalia kalbant apie bronzatus.. ax.gif   vienintelis mano turetas bronzatas buvo EZ, taciu del baisos sudeties jo atsisakiau..ir taip truksta dabar veidukui naturalaus rudo svytejimo.... bet griszti prie EZ nebenoriu
Ar yra alternatyvu EZ? kad duodu panasu efekta, bet butu maziau gal kenksmingas.... gal ka rekomenduotumet..?

o kuo EZ sudetis tokia kenksminga ? g.gif nes Erdesa tai kaip tik ji reklamuoja vos ne kaip gydanti daikta smile.gif as jo atsisakiau ne del sudeties, o todel kas man negrazi jo spalva - i ryzuma. Yra daug geresniu bronzantu su grazesniais atspalviais smile.gif bet ta kenksminga sudetis labai suintrigavo smile.gif juk yra SM tiek egipto zemes gerbeju.... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 14 gegužės 2010 - 07:10
QUOTE(lisik @ 2010 05 14, 08:09)
o kuo EZ sudetis tokia kenksminga ?  g.gif  nes Erdesa tai kaip tik ji reklamuoja vos ne kaip gydanti daikta smile.gif as jo atsisakiau ne del sudeties, o todel kas man negrazi jo spalva - i ryzuma. Yra daug geresniu bronzantu su grazesniais atspalviais smile.gif bet ta kenksminga sudetis labai suintrigavo smile.gif juk yra SM tiek egipto zemes gerbeju....  ax.gif

Čia sąlyginis dalykas - aišku, niekas taip nepaima ir nepakenkia... Bet jei pasiimtumėt EŽ sudėtį ir internete paieškotumėte kenksmingų sveikatai kosmetikos ingredientų, tai būtent EŽ visus ir rastumėt biggrin.gif Nenoriu čia offtopinti daugiau, tai trumpai smile.gif
O iš natūralių bronzantų giriamas Dr. Hauschka. Pati neturėjau, nebandžiau. Turiu krem-pudrą jų, tai efektu tikrai neprilygsta sintetinei... schmoll.gif Bet norint rasti sveikesnių alternatyvų, jų tikrai yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristupas24 @ 2010 05 13, 23:01)
girdejau kad jis labiau i ruduma nei i tokia oranzine kaip EZ. bigsmile.gif  reiks man irgi stverti kada wub.gif  lotuliukas.gif

Ez ne oranzine visu pirma 4u.gif nors neaisku kokia naudojot.. nes pas mane pvz EZ Bi kor 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 14, 09:29)
O iš natūralių bronzantų giriamas Dr. Hauschka. Pati neturėjau, nebandžiau. Turiu krem-pudrą jų, tai efektu tikrai neprilygsta sintetinei...  schmoll.gif Bet norint rasti sveikesnių alternatyvų, jų tikrai yra smile.gif

As turiu Dr.Hauschka kompaktini bronzanta (turejau kazkada ir skysta).. Tai esu visai patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 14, 09:29)
Čia sąlyginis dalykas - aišku, niekas taip nepaima ir nepakenkia... Bet jei pasiimtumėt EŽ sudėtį ir internete paieškotumėte kenksmingų sveikatai kosmetikos ingredientų, tai būtent EŽ visus ir rastumėt  biggrin.gif Nenoriu čia offtopinti daugiau, tai trumpai smile.gif
O iš natūralių bronzantų giriamas Dr. Hauschka. Pati neturėjau, nebandžiau. Turiu krem-pudrą jų, tai efektu tikrai neprilygsta sintetinei...  schmoll.gif Bet norint rasti sveikesnių alternatyvų, jų tikrai yra smile.gif

supratau smile.gif reiks pasiskaityt ta sudeti idomumo delei.

o Haushkos bronzanta bandziau, tai mano jo atspalvis irgi ne idealus - arba as per sviesi, bet jis man irgi vos-vos i ryzuma nesha, bet uztat sveikas good.gif Tamsiaodems matyt labiau jis tinkamas smile.gif

QUOTE(amber123 @ 2010 05 14, 10:07)
Ez ne oranzine visu pirma 4u.gif nors neaisku kokia naudojot.. nes pas mane pvz EZ Bi kor 4u.gif

Ez ne oranzine, bet ta toki atspalvi turi... pvz. jei salia uzteptum Too Faced Chocolate Soleil ir EZ matytusi skirtumas smile.gif

pas mane, beje, irgi Bi-Kor buvo, tikrai originalas, nes pirktas Erdesoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 14 gegužės 2010 - 09:17
QUOTE(lisik @ 2010 05 14, 10:15)
pas mane, beje, irgi Bi-Kor buvo, tikrai originalas, nes pirktas Erdesoj.

Del spalvos n kartu diskutuota, kad priklauso ir nuo veido odos spalvos 4u.gif pas mane ner jokio atspalvio, ji grynai ruda smile.gif oi jau cia varom i off topic biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 14 gegužės 2010 - 09:38
Glas kas gali ideti foto Dr.Hauschkos bronzanto ( kompaktinio) ant veiduko ? nes renkuosi tapr Bikor EZ ir sio bronzanto, tai labai sunku sad.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 05 14, 11:07)

as BIKOR man vistie nera naturali ruda o duoda atspalvy lyk ryzoka siek tiek
Atsakyti
noreciau tokios bronzines pudrytes, kad suteiktu naturalu ruduma ir svytetu, bet nebutu su blizguciais.. gal ka rekomenduotumet..? na nes visai as nesigaudau bronzatuose.. doh.gif buciau labai dekinga
Atsakyti
sveikos, gal kas esat bandziusios giorgio armani bronzanta? butu idomus atsilepimai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristupas24 @ 2010 05 14, 12:47)
as BIKOR man vistie nera naturali ruda o duoda atspalvy lyk ryzoka siek tiek

Na gal mes tada skirtingai savoka ,,ryza'' suvokiam biggrin.gif
Atsakyti