Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros

QUOTE(ESLAUDA @ 2010 04 26, 11:31)
Man patiko sis Lancome bronzantas  thumbup.gif  Puikus pasirinkimas. Idomi nuomone, kai panaudosi ilgiau  bigsmile.gif

būtinai parašysiu ! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rethimna @ 2010 04 26, 14:43)
O kokia jūsų nuomonė ilgiau panaudojus      mirksiukas.gif

Tai kad as ilgai nenaudojau, kitu prisipirkau blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
As irgi isigijau Lancome Tropiques Minerale 00 nr. Gal kiek per sviesi, bet svarbiausia, kad ne i ryzuma smile.gif O kvapas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(fashion @ 2010 04 30, 18:06)
As irgi isigijau Lancome Tropiques Minerale 00 nr. Gal kiek per sviesi, bet svarbiausia, kad ne i ryzuma smile.gif O kvapas  wub.gif

o buna Nr. 00 ? as maciau tik 01 ir 02 smile.gif del sviesumo tai man kaip tik patinka kad sviesesne uz kitus mano turimu bronzantus. Nerudina, o suteikia grazu lengva atspalvi, tinka konturavimui. kvepia tai tikrai skaniai ir neikyriai good.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2010 05 02, 18:02)
o buna Nr. 00 ?  as maciau tik 01 ir 02 smile.gif  del sviesumo tai man kaip tik patinka kad sviesesne uz kitus mano turimu bronzantus. Nerudina, o suteikia grazu lengva atspalvi, tinka konturavimui.  kvepia tai tikrai skaniai ir neikyriai good.gif

O kaip laikosi?Ar tikrai neturi ryzo atspalvio?As parduotuvej nesupratau del apsvietimo.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 05 02, 18:05)
O kaip laikosi?Ar tikrai neturi ryzo atspalvio?As parduotuvej nesupratau del apsvietimo.

laikosi puikiai smile.gif visa i ruduma. Ryzumo jokio. Naudojau gal 5 kartus, tai kol kas jokiu priekaishtu. Ideali.
Atsakyti
Del Lancome Tropiques Minerale - gal kas galetu patikslinti ar spalva 01 Ocre Doree (is UK psl.) ir spalva 01 Natural Sunkissed (is USA psl.) yra tas pats?

ESLAUDA, kadangi man labai patinka LG bronze-n-brighten, o jus, maciau, ji pardavet ax.gif , tai atrodo, kad jums labiau tinka ar patinka kazkoks kitas produktas blush2.gif
Man butu labai labai idomus jusu geriausiu bronzantu trejetukas, o dar geriau penketukas blush2.gif .
Atsakyti
Mergaites, esu visiskai zalia kalbant apie bronzatus.. ax.gif vienintelis mano turetas bronzatas buvo EZ, taciu del baisos sudeties jo atsisakiau..ir taip truksta dabar veidukui naturalaus rudo svytejimo.... bet griszti prie EZ nebenoriu
Ar yra alternatyvu EZ? kad duodu panasu efekta, bet butu maziau gal kenksmingas.... gal ka rekomenduotumet..?
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2010 05 13, 15:51)
Ar yra alternatyvu EZ? kad duodu panasu efekta, bet butu maziau gal kenksmingas.... gal ka rekomenduotumet..?

Kiek zinau sis Too faced bronzatas panasu efekta suteikia 4u.gif Too Faced Chocolate Soleil Matte Bronzing Powder. Tik nzn sudeties jo 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 05 13, 22:20)
Kiek zinau sis Too faced bronzatas panasu efekta suteikia  4u.gif Too Faced Chocolate Soleil Matte Bronzing Powder. Tik nzn sudeties jo  4u.gif
user posted image

girdejau kad jis labiau i ruduma nei i tokia oranzine kaip EZ. bigsmile.gif reiks man irgi stverti kada wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image

Turiu tokia ir esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rethimna: 13 gegužės 2010 - 22:13
šiaip artimiausiem pirkiniam turim temą Artimiausias pirkinys rolleyes.gif
o asmeniniam klausimam turim AŽ bigsmile.gif
Atsakyti