Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros

QUOTE(Rethimna @ 2010 01 28, 23:06)
Tai talkas ir kemša poras o ne kas kitas.

Gali būti, nežinau, bet čia, kaip suprantu, kitoks talkas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 01 29, 01:13)
Gali būti, nežinau, bet čia, kaip suprantu, kitoks talkas ax.gif

Čia kalbama apie tą kur deda į kosmetika, krempudra ir t.t... Tai nuo jo ir kemša poras.
Atsakyti
sveikutės,

o gal kuri bandėt va tokią Stila?
user posted image

http://www.allcosmet...stbrposh02.html

cia ji kokia pigi
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2010 01 29, 15:03)
sveikutės,

http://www.allcosmet...stbrposh02.html

cia ji kokia pigi

Nenustebkit po to jei bus pasibaiges galiojimas, nes is sios svetaines tokiu prekiu dauguma doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 31 sausio 2010 - 17:15
QUOTE(*moon* @ 2010 01 29, 15:21)
Nenustebkit po to jei bus pasibaiges galiojimas, nes is sios svetaines tokiu prekiu dauguma  doh.gif  doh.gif  doh.gif

na nesuprasi , vieni sako, kad viskas ok, kiti kad ne su šiuo puslapiu g.gif

seip mane daugiau ji pati domina, nebūtinai siūsiuos iš šio puslapio ax.gif 4u.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 01 28, 23:59)
Domėjausi aš dėl talko esančio Haushkoj, klausiau apie tai kosmetikos gamintojai temoje  Dr. Hauschka.  Satura štai ką parašė  4u.gif
Talc: A soft, absorbent powdered magnesium silicate rock used in pressed powders to help adhesion and glide. Certified asbestos-free cosmetic talc.

QUOTE(Rethimna @ 2010 01 29, 00:06)
Tai talkas ir kemša poras o ne kas kitas.

naudoju sia pudra Dr. hauschkos jau kuris laikas ir tikrai nepastebejau kad kimstu poras schmoll.gif
Atsakyti
Apziurejau Hauschka bronzata parduotuveje, bet nesuzavejo manes.... Del spalvos, tai esu baltaode, bet kad kazka ryskiau isgaut, tai patepliot teko (tiesa, bandziau ant rankos) - atrodo idealus variantas norint turet toki bronzata, kad ir mazai, ir daug eitu uztept....

QUOTE(ESLAUDA @ 2010 01 28, 22:13)
Net keista, man tai jis labai siurkstus buvo, negalejau net kelis kartus perbraukt  g.gif  Bet as savaji buvau Ebay pirkus, todel gali buti, kad buvo fake. Nors pirkau pakankamai brangiai, pas 100% pardaveja. Uz tai daugiau ten kosmetikos  stengiuosi nebepirkt, geriau brangiau, bet zinai uz ka moki  smile.gif

NARS si sepeteli tik bandyt teke, o tokio tipo turejau Smashbox ir Sephora sepeteliu, tai pastarieji labiau patiko... NARS pats siurksciausias buvo, o Sephora svelniausias. Bet man tokie sepeteliai isvis kazkokie nepatogus - nu neiseina graziai uztept, per daug sukoncentruoti ar kas....

QUOTE(skaistukas @ 2010 01 29, 15:03)
sveikutės,

cia ji kokia pigi

As ja esu sunaudojus (nr1 spalvyte) - man patiko, neorandzine, galima ir maziau, ir daugiau uztept. Nors atrodo kazkada apie ja buvo diskutuota, tai vienoms patiko, o kitoms ne.... Bet pagal kaina ir rezultata tai man ji puiki. thumbup.gif

Na o del kainos, tai braskese kazkada buvo ji po $13 - manau imanoma rast toki varianta. Arba kur ebay papigiai....
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 01 29, 21:31)
Apziurejau Hauschka bronzata parduotuveje, bet nesuzavejo manes.... Del spalvos, tai esu baltaode, bet kad kazka ryskiau isgaut, tai patepliot teko (tiesa, bandziau ant rankos) - atrodo idealus variantas norint turet toki bronzata, kad ir mazai, ir daug eitu uztept....

as ja esu sunaudojus (nr1 spalvyte) - man patiko, neorandzine, galima ir maziau, ir daugiau uztept. Nors atrodo kazkada apie ja buvo diskutuota, tai vienoms patiko, o kitoms ne.... Bet pagal kaina ir rezultata tai man ji puiki.  thumbup.gif

Na o del kainos, tai braskese kazkada buvo ji po $13 - manau imanoma rast toki varianta. Arba kur ebay papigiai....

aciu labai 4u.gif

o ji matine ane?
Atsakyti
Mergaites pakomentuokit sita grozi wub.gif
Isparduotuveje kaip tik pardavineja. nu taaaip jis mane gundo doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciquita: 31 sausio 2010 - 09:44
QUOTE(Ciquita @ 2010 01 31, 09:43)
Mergaites pakomentuokit sita grozi  wub.gif

Pasinaudokit paieška smile.gif
Buvo atsiliepimų apie šį bronzantą. Šiaip manau, kad už tokią kainą apsimoka pirkti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mitsouko: 31 sausio 2010 - 10:02
QUOTE(skaistukas @ 2010 01 31, 03:12)
o ji matine ane?

Kiek pamenu yra keli blizguciai, bet ant veiduko ju nesimato.
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2010 01 31, 11:00)
Pasinaudokit paieška smile.gif
Buvo atsiliepimų apie šį bronzantą. Šiaip manau, kad už tokią kainą apsimoka pirkti.

blush2.gif kazkaip nelabai randu blush2.gif arba nemoku ieskoti
Atsakyti