Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros

QUOTE(remygaaa @ 2010 04 16, 21:34)
gal kas esate bande stai sia pudryte?kokie atsiliepimai labai idomu g.gif

Esu girdejus, kad sviesiasniam veiduikui ji 4u.gif jum daugiau kaip highlighteris butu jauciu g.gif reiktu pabandyt geriausia
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 04 16, 22:45)
Esu girdejus, kad sviesiasniam veiduikui ji  4u.gif jum daugiau kaip highlighteris butu jauciu g.gif reiktu pabandyt geriausia

tai man svarbiausia kad suteiktu svytejima, galvoju ji naudoti gal ant ez, ant tamsesnes pudrytes g.gif o isbandyti man nera galimybes kur biggrin.gif pas mus kristej neprekiauja nei dior, chanel, bei brangesne kosmetika jokia schmoll.gif tai ka gi galima dar pasibandyt , tik sauti perkant nelabai zinia ka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remygaaa: 16 balandžio 2010 - 20:48
QUOTE(remygaaa @ 2010 04 16, 22:34)

kažkada bandžiau jį ir manau bus mano sekantis pirkinys blush2.gif Nes man ta firma wub.gif

i 
Stenkimės cituoti taip, kad citata neužimtų didžiosios dalies žinutės. Ištrinta nuotrauka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 17 balandžio 2010 - 14:58
dar labai labai noriu sio wub.gif kazi verta man ji pirkti wub.gif

http://i.ebayimg.com/13/!Bnbdwig!2...(2dvqw~~_12.JPG
Papildyta:
QUOTE(Rethimna @ 2010 04 16, 22:50)
kažkada bandžiau jį ir manau bus mano sekantis pirkinys      blush2.gif      Nes man ta firma    wub.gif

o as jo kaip tik laukiu, kazin kaip man ant idegusios odos atrodys wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 04 16, 21:45)
Esu girdejus, kad sviesiasniam veiduikui ji  4u.gif jum daugiau kaip highlighteris butu jauciu g.gif reiktu pabandyt geriausia

As sviesiaode, tai kiek bandziau Too Faced situ blizgiu bronzatu, tai susidariau ispudi, kad vistik jie normaliai ir tamsesnei odai skirti. Nebent kas megsta ryskiau tept, o as megstu naturaliau atrodancius skruostus, tai man nea..... Bet paziuret grazu.... wub.gif

QUOTE(remygaaa @ 2010 04 16, 21:53)
dar labai labai noriu sio wub.gif  kazi verta man ji pirkti wub.gif

http://i.ebayimg.com/13/!Bnbdwig!2...(2dvqw~~_12.JPG

Cia Bobbi Brown? Man atrodo apie sita kalbeta, kad labai pora isryskina, tai jei su jomis yra problemu, nelabai graziai atrodo.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 04 16, 23:45)
As sviesiaode, tai kiek bandziau Too Faced situ blizgiu bronzatu, tai susidariau ispudi, kad vistik jie normaliai ir tamsesnei odai skirti. Nebent kas megsta ryskiau tept, o as megstu naturaliau atrodancius skruostus, tai man nea..... Bet paziuret grazu.... wub.gif 
Cia Bobbi Brown? Man atrodo apie sita kalbeta, kad labai pora isryskina, tai jei su jomis yra problemu, nelabai graziai atrodo....  g.gif

aha bobbi brown, jau uzsisakiau blush2.gif , neturiu visiskai problemu su poromis schmoll.gif biggrin.gif tikiuosi tiks wub.gif maciau kaip pasitepus artodo wub.gif nesusilaikiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(remygaaa @ 2010 04 16, 21:34)

turejau sia, laaabai blizgi, kaip jau sake naudojama labiau kaip highlighteris, ne visam veidui smile.gif

i 
Stenkimės cituoti taip, kad citata neužimtų didžiosios dalies žinutės. Ištrinta nuotrauka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 17 balandžio 2010 - 14:59
Gal kas bandet sia? Labai domina atsiliepimai 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2010 04 18, 18:39)
Gal kas bandet sia? Labai domina atsiliepimai  4u.gif

Apie ja youtubei maciau laabai daug geru atsiliepimu 4u.gif jos lb idomi konsistencija, spalva galima reguliuot kaip suprantu.. kadangi nepigus produktas, tai ir kokybe manau nebloga 4u.gif Chanel temoj dar uzklauskit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 26 balandžio 2010 - 15:41
vakar isigijau LANCOME TROPIQUES MINERALE bronzanta smile.gif

jei neklystu, atrodo pas Eslauda toks pats bigsmile.gif kazkada apie ji buvo atsiliepimu, kad tikrai neblogas

kai pabandziau patiko, kad nera ryzas ir labai naturaliai atrodo. Emiau sviesiausia spalva (1)

Jis sviesesnis uz turima Too Faced Chocolate Soleil, tad Lancome bus galima naudot neidegusiai odai, o Too Faced puikiai tiks vasaros vidury ir pabaigoj

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 25 balandžio 2010 - 11:34
QUOTE(lisik @ 2010 04 25, 12:30)
vakar isigijau LANCOME TROPIQUES MINERALE bronzanta smile.gif

jei neklystu, atrodo pas Eslauda toks pats  bigsmile.gif  kazkada apie ji buvo atsiliepimu, kad tikrai neblogas

kai pabandziau patiko, kad nera ryzas ir labai naturaliai atrodo. Emiau sviesiausia spalva (1)

Jis sviesesnis uz turima Too Faced Chocolate Soleil, tad Lancome bus galima naudot neidegusiai odai, o Too Faced puikiai tiks vasaros vidury ir pabaigoj

Man patiko sis Lancome bronzantas thumbup.gif Puikus pasirinkimas. Idomi nuomone, kai panaudosi ilgiau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 26 balandžio 2010 - 15:42
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 04 26, 12:31)
Man patiko sis Lancome bronzantas  thumbup.gif  Puikus pasirinkimas. Idomi nuomone, kai panaudosi ilgiau  bigsmile.gif

O kokia jūsų nuomonė ilgiau panaudojus mirksiukas.gif
Atsakyti