Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros

QUOTE(Tainka @ 2010 04 06, 16:20)
O nenorit pabandyti YSL bronzanta, 1 nr. Tikrai grazi spalva, sviesi ir nera ryzumo 4u.gif

Aciu uz rekomendacija 4u.gif Reiks gal nueiti apziureti. Jis blizgus?
Jei atvirai, tai YSl net neapziurejau ir nesvarsciau, nes nemazai priemoniu esu sito gamintojo turejus, tai susidraugauti pavyko tik su Touche Eclat, na ir dar kazkoks lupdazis voliojasi, o kitos kazkaip neuzsilaike pas mane rolleyes.gif .

QUOTE(ESLAUDA @ 2010 04 06, 20:15)
As emiau bronze-n-brighten fair  smile.gif  Taip is Jav per tarpininke  smile.gif

O kiek, jei nepaslaptis, kainuos nors mazdaug? As taip neturiu kantrybes laukti, tai stengiuosi pati, ka imanoma nusipirkti, kartais gal net brangiau doh.gif

Portishead, irgi is JAV?
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2010 04 06, 22:42)

O kiek, jei nepaslaptis, kainuos nors mazdaug? As taip neturiu kantrybes laukti, tai stengiuosi pati, ka imanoma nusipirkti, kartais gal net brangiau doh.gif
Portishead, irgi is JAV?

Sis bronzantas gausis apie koki 120Lt. Bet as ne tik ji uzsisakiau, tai ant siuntimo bent i Lt sutaupysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2010 04 06, 14:58)
O jis idomu turi siek tiek blizgumo? Ar nera rezultatas labai tamsus? Noriu kiek imanoma sviesesnio bronzanto...

Dar prie to pacio paofftopinsiu del Laura Geller pudrytes balance-n -brighten. Ar ji tiktu deti tiesiai ant veido be krempudros (na vietoj mineralines)? Ar ji nesausina? Gal bandet Smashbox Halo Hydrating powder ir galetumet su ja palyginti? Na arba su BE originalia formule.

Bronzatas visai netamsus, o del blizgumo, tai visai jis neblizgus.

Del pudros, tai kuo puikiausiai tinkama tiesiai ant odos tept. Mano oda sausa, jautri, bet man nesausino. Idealiai pasidengia, pamaskuoja, sulygina spalvyte. As tepdavau tik ant kremo. Bet paskui man prasidejo naturalumo laikotarpis, tai del sudeties Laura Geller atsisakiau. Dar veliau uztikau sios firmos dideli ispardavima Sephoroj, tai kelis daiktelius nusipirkau, bet nei pudros, nei bronzato jau nebebuvo like. Sephora nebeprekiauja LG, tai tas ispardavimas ta proga ir buvo.

O siaip pastebejau, kad pakile kainos siu gaminiu - matyt populiarumas atejo. Pati pirmakart pamaciau per tv (per kanala, kur tv parduotuves buna istisa diena), susigundziau, Sephoroj pabandziau ir patiko. Nors apie tokius reklamuojamus dalykus nekokios nuomones budavau (nors kai cia Smashbox, Stila ir pan per tv shop'us rodo, tai dabar jau normalu pasidare).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 07 balandžio 2010 - 01:54
QUOTE(Milmar @ 2010 04 06, 22:42)
Portishead, irgi is JAV?

ne, as is ebay.co.uk 4u.gif nenorejau ilgai laukt:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 07 balandžio 2010 - 03:41
QUOTE(Tainka @ 2010 04 06, 15:20)
O nenorit pabandyti YSL bronzanta, 1 nr. Tikrai grazi spalva, sviesi ir nera ryzumo 4u.gif

Spalva šviesi, nėra ryžumo, bet užtat yra kažkokio rausvumo, kuris labai negražiai atrodė ant mano odos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2010 04 07, 04:40)
ne, as is ebay.co.uk  4u.gif  nenorejau ilgai laukt:)

lotuliukas.gif As irgi pasiemiau ir itariu, kad is tos pacios vietos, nes pradzioj buvo 2, o kol masciau, beliko vienas biggrin.gif

Ka gi, laukiam 4u.gif

Shopingas, aciu uz komentara. Isbandysiu bronzanta, gal ir pudryte pasiimsiu, nors skaiciau komentarus, kad fair spalvyte turi tamsumo.
Papildyta:
QUOTE(Mitsouko @ 2010 04 07, 07:38)
Spalva šviesi, nėra ryžumo, bet užtat yra kažkokio rausvumo, kuris labai negražiai atrodė ant mano odos doh.gif

Oi ne tada, rausvumas man netinka. Turiu viena bronzanta su juostele i rausvuma, tai stengiuosi tos vietos neuzkabinti, nes nelabai ant veido atrodo.

Atsakyti
Kazkas neseniai minejo Smashbox bronzanta Desert Chic ar panasiai. Atrodo i sita panasus: Smashbox nuoroda Gal galetut pakomentuoti?
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2010 04 07, 06:38)

as turiu nr1 ir nr2 NORS ESU LABAI SVIESI BET MAN TINKA ABU,bet labiau patinka nr2,sakyciau ne tamsi sokolado,num grazi labai wub.gif o dengiasi kaip wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2010 04 09, 22:48)
as turiu nr1 ir nr2 NORS ESU LABAI SVIESI BET MAN TINKA ABU,bet labiau patinka nr2,sakyciau ne tamsi sokolado,num grazi labai wub.gif o dengiasi kaip wub.gif

Gal daugiau atspalviai, o ne tamsumas skiriasi?
Nes tas pats buvo su Touch Eclat-pirmas numeris į ružavumą, o antras šiltesnis, bet abu labai šviesūs.
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2010 04 09, 23:05)
Gal daugiau atspalviai, o ne tamsumas skiriasi?
Nes tas pats buvo su Touch Eclat-pirmas numeris į ružavumą, o antras šiltesnis, bet abu labai šviesūs.

skiriasi ir tamsumas,net labai sakyciau,2nr atrodo labai tamsus dezutej bet realiai ner tamsusu tikrai,bent man.(ant veido biggrin.gif ) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuliux @ 2010 04 09, 23:17)
Kazkas neseniai minejo Smashbox bronzanta Desert Chic ar panasiai. Atrodo i sita panasus: Smashbox nuoroda Gal galetut pakomentuoti?

As ji neseniai pirkau - laukiu kol parkeliaus. Siaip cia bornzatas kunui, bet as zadu naudot skruostams. Gavus pakomentuosiu. O patirties turiu tik su tokiu bronzatu is Smahsbox - taip pat skirtas kunui, bet as labai sekmingai skruostams naudoju. Siaip tamsus, bet svelniai tepant, galima ir baltaodems naudot. Jis labai blizgus, tai to paties tikiuosiu is 'Desert chic'.
user posted image

Papildyta:
Atsinesu dar savo atsiliepima is Physician's Formula temos - galvoju ir cia jis bus 'i tema' biggrin.gif

Nusipirkau Physician's Formula 'bamboo wear' serijos bronzataa (o tiksliau visus 2), spalvytes abieju 'light', tai siandien neatsispyriau pagundai isbandyt. Pakuoteje atrodo matinis (tiek pati rudoji dalis, tiek ta sviesesne bambuko dalis), bet uztepus ant rankos buvo toks vientisas gelsvai-auksniai rusvas svytejimas. Jau buvau pradejus nerimaut ir nusivilt, kad netiks visam veidukui, bus nekas uztepus, kad tiks tik skruostams ir pan, bet.... labai smarkiai klydau - tepiau siandien ant veiduko, tai atspalvis idealus, labai puikus ir nera jokiu blizguciu. Ant odos (as baltaode) gaunasi labai lengvas idegis, gaunasi odos svytejimas (bet jokiu pavieniu matomu blizguciu), atrodo gaiviai. O ir tepasi puikiai, gerai pasiskirsto, nelabai eina padaugint. Zodziu, isimylejau si bronzata wub.gif
user posted image
Atsakyti
Na va, pasto dezutej katik radau si bronzata, tai jau galiu parasyt pirmus ispudzius - spalva sumaisius visas spalvytes gaunasi terakotine-bronzine, vientisas blizgejimas (bet ne toks akivaizdus kaip kito mano ideto Smashbox bronzato). tepiau tik ant rankos, tai labai graziai atrodo. Tiesa, foto ji sviesesne nei realybej. Tepiau ant rankos, tai graziai atrodo, blizgejo, o dabar pabandziau tept ant skruostu, tai tas blizgejimas maziau pastebimas. Bet man baltaodei ji per tamsi ir ne mano atspalvis.... Nesiu i isparduotuve... ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 10 balandžio 2010 - 19:22