Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros

Gal katra bandėt Make up forever bronzantą ax.gif Kaip jis kemša poras ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rethimna: 03 balandžio 2010 - 16:04
QUOTE(amber123 @ 2010 04 03, 16:14)
Koks kiekis jo?  bigsmile.gif

berots 9g. kvepia sokoladu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 04 03, 00:44)
O ka pasiulytume kitko ? busiu labai dekinga  4u.gif

Na va ir jusu idetas Too faced vienas is tu ruduju. Man dar patikes birus Too Faced bronzatas 'Pure bronze', Benefit 'Hoola' (pati ji siuo metu naudoju), Physician's Formula bronzatai, Laura Geller 'balance-n-brighten' (sitos serijos ir pudros superines, viska sulyigina, pamaskuoja, idealia oda padaro).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 03 balandžio 2010 - 22:13
QUOTE(shopingas @ 2010 04 03, 23:04)
Na va ir jusu idetas Too faced vienas is tu ruduju. Man dar patikes birus Too Faced bronzatas 'Pure bronze', Benefit 'Hoola' (pati ji siuo metu naudoju), Physician's Formula bronzatai, Laura Geller 'balance-n-brighten' (sitos serijos ir pudros superines, viska sulyigina, pamaskuoja, idealia oda padaro).

Kaip tik laukiu sio bronzanto, labai noriu isbandyti bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 04 03, 23:04)

Bronze-n-Brighten? O kokia spalvyte jums tiko -fair? O pudrytes balance-n-brighten irgi fair?
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2010 04 05, 00:14)
Bronze-n-Brighten? O kokia spalvyte jums tiko -fair? O pudrytes balance-n-brighten irgi fair?

Pati sviesiausia - atrodo 'fair'. Man pudra net nera idealiai mano atspalvio, kiek tamsesne, bet atrodo naturaliai. Nu labai liuksiskas dalykas.
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 04 02, 17:02)
user posted image
Gal kas turijeto si stila bronzanta? ar neryzina jis, ar ner blizgus ? nes ieskau kuo pakeisti EZ  4u.gif

Man netiko sis ,turejau nr.1,esu labiau i rusvuma,tai ant manes atrode oranzinis...

As irgi ieskau bronzanto su EZ atspalviu wub.gif man ez pagal odos tipa netinka doh.gif o kiti bandyti kazkokie ryzi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Incredible Me: 06 balandžio 2010 - 11:38

QUOTE(shopingas @ 2010 04 05, 04:36)
Pati sviesiausia - atrodo 'fair'. Man pudra net nera idealiai mano atspalvio, kiek tamsesne, bet atrodo naturaliai. Nu labai liuksiskas dalykas.

Na as irgi baisiai gundaus tuo Laura Geller bronze-n-brighten ax.gif
As kazkaip supratau, kad jame yra koreguojanti pudra fair su bronzantu sukepta g.gif O jis idomu turi siek tiek blizgumo? Ar nera rezultatas labai tamsus? Noriu kiek imanoma sviesesnio bronzanto...

Dar prie to pacio paofftopinsiu del Laura Geller pudrytes balance-n -brighten. Ar ji tiktu deti tiesiai ant veido be krempudros (na vietoj mineralines)? Ar ji nesausina? Gal bandet Smashbox Halo Hydrating powder ir galetumet su ja palyginti? Na arba su BE originalia formule.

ESLAUDA, o kokia jus spalvyte emet? ax.gif Is JAV siunciates blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2010 04 06, 13:58)
Noriu kiek imanoma sviesesnio bronzanto...

O nenorit pabandyti YSL bronzanta, 1 nr. Tikrai grazi spalva, sviesi ir nera ryzumo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2010 04 06, 17:20)
O nenorit pabandyti YSL bronzanta, 1 nr. Tikrai grazi spalva, sviesi ir nera ryzumo 4u.gif

O gal turit foto kaip atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2010 04 06, 14:58)

ESLAUDA, o kokia jus spalvyte emet?  ax.gif  Is JAV siunciates blush2.gif ?

As emiau bronze-n-brighten fair smile.gif Taip is Jav per tarpininke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 04 06, 20:15)
As emiau bronze-n-brighten fair  smile.gif  Taip is Jav per tarpininke  smile.gif

na susigundziau aprasymais ir irgi uzsisakiau ta fair wub.gif jei anksciau gautumet-parasykit kaip jis jums! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 06 balandžio 2010 - 19:48