QUOTE(Cherry_ @ 2010 04 03, 00:44)
O ka pasiulytume kitko ? busiu labai dekinga
Na va ir jusu idetas Too faced vienas is tu ruduju. Man dar patikes birus Too Faced bronzatas 'Pure bronze', Benefit 'Hoola' (pati ji siuo metu naudoju), Physician's Formula bronzatai, Laura Geller 'balance-n-brighten' (sitos serijos ir pudros superines, viska sulyigina, pamaskuoja, idealia oda padaro).
QUOTE(shopingas @ 2010 04 03, 23:04)
Na va ir jusu idetas Too faced vienas is tu ruduju. Man dar patikes birus Too Faced bronzatas 'Pure bronze', Benefit 'Hoola' (pati ji siuo metu naudoju), Physician's Formula bronzatai, Laura Geller 'balance-n-brighten' (sitos serijos ir pudros superines, viska sulyigina, pamaskuoja, idealia oda padaro).
Kaip tik laukiu sio bronzanto, labai noriu isbandyti
QUOTE(shopingas @ 2010 04 03, 23:04)
Bronze-n-Brighten? O kokia spalvyte jums tiko -fair? O pudrytes balance-n-brighten irgi fair?
QUOTE(Milmar @ 2010 04 05, 00:14)
Bronze-n-Brighten? O kokia spalvyte jums tiko -fair? O pudrytes balance-n-brighten irgi fair?
Pati sviesiausia - atrodo 'fair'. Man pudra net nera idealiai mano atspalvio, kiek tamsesne, bet atrodo naturaliai. Nu labai liuksiskas dalykas.
QUOTE(Cherry_ @ 2010 04 02, 17:02)
Gal kas turijeto si stila bronzanta? ar neryzina jis, ar ner blizgus ? nes ieskau kuo pakeisti EZ
Man netiko sis ,turejau nr.1,esu labiau i rusvuma,tai ant manes atrode oranzinis...
As irgi ieskau bronzanto su EZ atspalviu man ez pagal odos tipa netinka o kiti bandyti kazkokie ryzi..
QUOTE(shopingas @ 2010 04 05, 04:36)
Pati sviesiausia - atrodo 'fair'. Man pudra net nera idealiai mano atspalvio, kiek tamsesne, bet atrodo naturaliai. Nu labai liuksiskas dalykas.
Na as irgi baisiai gundaus tuo Laura Geller bronze-n-brighten
As kazkaip supratau, kad jame yra koreguojanti pudra fair su bronzantu sukepta O jis idomu turi siek tiek blizgumo? Ar nera rezultatas labai tamsus? Noriu kiek imanoma sviesesnio bronzanto...
Dar prie to pacio paofftopinsiu del Laura Geller pudrytes balance-n -brighten. Ar ji tiktu deti tiesiai ant veido be krempudros (na vietoj mineralines)? Ar ji nesausina? Gal bandet Smashbox Halo Hydrating powder ir galetumet su ja palyginti? Na arba su BE originalia formule.
ESLAUDA, o kokia jus spalvyte emet? Is JAV siunciates ?
QUOTE(Milmar @ 2010 04 06, 13:58)
O nenorit pabandyti YSL bronzanta, 1 nr. Tikrai grazi spalva, sviesi ir nera ryzumo
QUOTE(Tainka @ 2010 04 06, 17:20)
O nenorit pabandyti YSL bronzanta, 1 nr. Tikrai grazi spalva, sviesi ir nera ryzumo
O gal turit foto kaip atrodo
QUOTE(Milmar @ 2010 04 06, 14:58)
As emiau bronze-n-brighten fair Taip is Jav per tarpininke
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 04 06, 20:15)
As emiau bronze-n-brighten fair Taip is Jav per tarpininke
na susigundziau aprasymais ir irgi uzsisakiau ta fair jei anksciau gautumet-parasykit kaip jis jums!