Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros

QUOTE(shopingas @ 2010 04 01, 14:23)
Man tai jis pasirode visam veidukui visai netinkamas - juk toks blizgus!

Mhm.. as ir db taip pagalvojau, visam gal per blizgus unsure.gif bet vis tiek jis man paryskint bronzatui, ar su juo vienu konturuot super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Intrinsa @ 2010 03 31, 19:22)
Kad nereikėtų daug rašyti, pasirodysiu su Dr. Hauschka Bronzing powder smile.gif 

fantastiskai atrodote, labai naturaliai veidukas... pati turiu si bronzanta labaiii patenkinta wub.gif (o jau plaukuciu grozis) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 04 01, 18:57)
fantastiskai atrodote, labai naturaliai veidukas... pati turiu si bronzanta labaiii patenkinta wub.gif (o jau plaukuciu grozis) thumbup.gif

drinks_cheers.gif man taip pat si bronza nerealus daiktas!
Atsakyti
ačiū dar kartlelį merginos mirksiukas.gif

foto išėmiau
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 04 01, 19:03)
drinks_cheers.gif  man taip pat si bronza nerealus daiktas!

kas man dar siame bronzeryje patinka kad kazkiek minimaliai net ir pamaskuoja, sulygina odeles spalva, ko pasigedau kt bronzantuose.... nereik ir krempudros uztenka tik jo thumbup.gif
Atsakyti

user posted image
Gal kas turijeto si stila bronzanta? ar neryzina jis, ar ner blizgus ? nes ieskau kuo pakeisti EZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 04 02, 18:02)
Gal kas turijeto si stila bronzanta? ar neryzina jis, ar ner blizgus ? nes ieskau kuo pakeisti EZ  4u.gif

Cia Stila 'sun', taip? As turejau nr1 (baltaode esu) - man jis labai patiko, nes galima reguliuot ruduma, laikosi puikiai ir svarbiausia neryzas. Bet dabar zymiai daugiau isbandzius bronzatu, tai yra ir rudesniu (tik tas rudumas ne visiems tinka).
Atsakyti
Šiandien pabandžiau Guerlain terakotinę margą pudrą brunetėms, tai man ji pasirodė tookia blizgi ,bet apskritai miela. Ir dar aš įsivaizdavau, kad guerlain terakotinės pudros turi turėti į Teraccota kvepalus panašų kvapą ( na kaip meteoritai - į ,,Meteorites"", bet ji pasirodo bekapė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 04 02, 19:50)
Cia Stila 'sun', taip? As turejau nr1 (baltaode esu) - man jis labai patiko, nes galima reguliuot ruduma, laikosi puikiai ir svarbiausia neryzas. Bet dabar zymiai daugiau isbandzius bronzatu, tai yra ir rudesniu (tik tas rudumas ne visiems tinka).

O ka pasiulytume kitko ? busiu labai dekinga 4u.gif

Siandien isbandziau Douglase Too faced bronzantus. Tai ta leopardini prie shimeriu priskirciau, paskaistina veiduka graziai labai, bet ne bronzantas mna cia smile.gif bet uztat labai patiko matinis bronzantas is sios firmos, kvepia sokoladu, grazi spalva , pigmentuotas, kaina apie 87 lt, bet labai gera ispudi paliko . Man jis yra realus kandidatas einantis EZ vieta thumbup.gif Sis:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tuberosa @ 2010 04 02, 21:19)
Šiandien pabandžiau Guerlain terakotinę margą pudrą brunetėms, tai man ji pasirodė tookia blizgi ,bet apskritai miela. Ir dar aš įsivaizdavau, kad guerlain terakotinės pudros turi turėti į Teraccota kvepalus panašų kvapą ( na kaip meteoritai - į ,,Meteorites"", bet ji pasirodo bekapė  wub.gif

Specialiai nuejau savo pauostyt, turiu blondinem, nu kvepia bigsmile.gif
Kaip ir kiti Guerlain bronzantai, identiskas kvapas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 04 02, 16:53)
kas man dar siame bronzeryje patinka kad kazkiek minimaliai net ir pamaskuoja, sulygina odeles spalva, ko pasigedau kt bronzantuose.... nereik ir krempudros uztenka tik jo thumbup.gif

kur ja perkat? kiek kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 04 03, 00:44)
Siandien isbandziau Douglase Too faced bronzantus.

Koks kiekis jo? bigsmile.gif
Atsakyti