Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros

QUOTE(Rethimna @ 2010 03 29, 22:53)
Lauksim komentarų kai pabandysit      mirksiukas.gif

Ui butinai thumbup.gif pasiimiau mazesne pakuote, bet manau uzteks 4u.gif kiek ziurejau per youtube tai labai faina efekta suteikia wub.gif
Atsakyti
Sveikinimai 4u.gif O is kur emei , kiek kainuos su siuntimu ? bigsmile.gif
Atsakyti
Paskutiniams pirkiniams yra tema "Paskutinis pirkinys". Būtų laba miela, malonu, kad į temą ateitumėt jau su konkrečiais atsiliepimais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 03 30, 11:26)
Paskutiniams pirkiniams yra tema "Paskutinis pirkinys". Būtų laba miela, malonu, kad į temą ateitumėt jau su konkrečiais atsiliepimais  wub.gif

Ui, sorry 4u.gif rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Cherry_ @ 2010 03 30, 09:43)
Sveikinimai  4u.gif  O is kur emei , kiek kainuos su siuntimu ?  bigsmile.gif

Dekui biggrin.gif pirkau is kosmetika.lt atveza i namus nemokamai smile.gif kainavo 2.5gr 35lt(mazesne pakuote emiau vsio, baigiu offtopint, sorry 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Be galo patenkinta smile.gif
user posted image

Bronzantas, skaistalai, šešėliai 3 viename. Su vientisu auksiniu švytėjimu wub.gif Nerealus daikčiukas wub.gif
Atsakyti
Na ka, isbandzxiau Too faced Pink lepard 4u.gif ziauriai fainas daikciukas.. tepiau ant skaistalu, tai siek tiek juos paryskina ir suteikia tki svytejima.. laabai grazi spalvyte.. bigsmile.gif tik brangokas, tai nedrysciau jau taip aklai rekomenduot.. siulyciau pirma kazkur pabandyt 4u.gif as dar bandysiu ant viso veido daugmaz, idomu kaip tada atrodys wub.gif bet seip tikrai patenkinta..ipakavimas superinis, tik kad mazai mazoj pakuotei
Atsakyti
Kad nereikėtų daug rašyti, pasirodysiu su Dr. Hauschka Bronzing powder smile.gif dengiasi labai maloniai, skaniai kvepia cinamonu wub.gif ir spalva graži, bet man šiek tiek neįprasta, lyg turi rausvumo g.gif aš labiau pratusi prie rusvesnio, labiau auksinio atspalvio. Kaip jums atrodo?
user posted image
Atsakyti
man irgi grazu drinks_cheers.gif o cia kas veidui naudota?graziai paakiai atrodo,maskuoklis?
Atsakyti
savita1 mano kūnas tamsus, veido oda yra šviesesnė, ypatingai tai pasimato žiemą (šioje foto irgi skiriasi truputį spalvos, kaklas nepudrintas wink.gif )

Incredible Me paakiai tamsūs, maskuoju MF Pan stik - bisque ivory 96. Pats veidas padengtas Dr. Hauschka Rose day cream, tuo pačiu MF kelias vietas ir bronzantas.
Atsakyti
QUOTE(Intrinsa @ 2010 03 31, 18:53)

Incredible Me paakiai tamsūs, maskuoju MF Pan stik - bisque ivory 96. Pats veidas padengtas Dr. Hauschka Rose day cream, tuo pačiu MF kelias vietas ir bronzantas.

Mano irgi tamsus paakiai,taip pat naudojau kuri laika pan stik nr.13,bet man net paakiams ta pudra rieboka(oda riebi) .Koks Jusu odos tipas? kaip po to bronzanto nepradeda veidas riebaluotis ir blizgeti? Nuotraukoje tai oda kaip aksomine atrodo,grazu wub.gif
Atsakyti
ačiū visoms už gražius žodžius 4u.gif 4u.gif 4u.gif

oda normali, šaltuoju sezonu vietomis pasausėja (nosiukas smile.gif ), tad veidas neblizga, pats bronzantas man kaip aksomas, gražiai gula ant veiduko, oda švelni patampa. Tik vat spalva g.gif labiau norisi kaip skaistalus panaudoti...
dar labai domina Lancome tropiques wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 03 31, 12:46)
as dar bandysiu ant viso veido daugmaz, idomu kaip tada atrodys  wub.gif

Man tai jis pasirode visam veidukui visai netinkamas - juk toks blizgus!
Atsakyti