Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros

QUOTE(ESLAUDA @ 2010 03 26, 12:29)
Visoms laukiancioms atsiliepimu, pamodeliavau siandien veiduka su savo Guerlain bronzantu ir padariau foto  4u.gif Naudojau krempudra, bronzanta ir shimeri.Naudojau 1, 2 ir 3 atspalvius.  Skaistalu nenaudojau  smile.gif Ikeliu trumpam  4u.gif

Grazu thumbup.gif wub.gif (kaip visada 4u.gif )

O as siandien gavau savo bourjois branzanta si smile.gif nr.52 spalvos
user posted image veida buvau pamodeliavus su skaistalais,bet pabandziau uztepti ji ant kaklo bei dekolte,tai super fainai atrodo thumbup.gif bei ant rankos super,naturaliai ,atspalvis rusvas,ne orange biggrin.gif daugiau atsiliepimu bus,kai ant veiduko isbandysiu 4u.gif

Tik va ziuriu i vedrodeli tai dekolte svyti,matosi pavieniai labai labai smulkus blizguciai,mazesni negu meteorituose g.gif tikiuosi veidas neblyzges labai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Incredible Me: 26 kovo 2010 - 14:20
QUOTE(Incredible Me @ 2010 03 26, 15:11)
Grazu thumbup.gif  wub.gif (kaip visada 4u.gif )
O as siandien gavau savo bourjois branzanta si smile.gif nr.52 spalvos
user posted image veida buvau pamodeliavus su skaistalais,bet pabandziau uztepti ji ant kaklo bei dekolte,tai super fainai atrodo  thumbup.gif bei ant rankos super,naturaliai ,atspalvis rusvas,ne orange biggrin.gif  daugiau atsiliepimu bus,kai ant veiduko isbandysiu 4u.gif

Tik va ziuriu i vedrodeli tai dekolte svyti,matosi pavieniai labai labai smulkus blizguciai,mazesni negu meteorituose g.gif tikiuosi veidas neblyzges labai...

QUOTE(Rethimna @ 2010 03 26, 20:58)
Koks gražus veidukas    wub.gif

Aciukas mergaites 4u.gif Incredible me, man atrodo, kad as bandziau si bourjois bronzanta, tai po kurio laiko jis labai sukieteja, uzsideda kaip plevele, ir nieko neina paimt unsure.gif O del blizguciu, tai as labiau uz matini bronzanta, arba bent kad pavieniu blizguciu nebutu bigsmile.gif Parasyk, kaip seksis draugaut 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 03 26, 12:29)
Visoms laukiancioms atsiliepimu, pamodeliavau siandien veiduka su savo Guerlain bronzantu ir padariau foto  4u.gif Naudojau krempudra, bronzanta ir shimeri.Naudojau 1, 2 ir 3 atspalvius.  Skaistalu nenaudojau  smile.gif Ikeliu trumpam  4u.gif

Gaila, kad nepamaciau verysad.gif Manau, kad graziai atrodete 4u.gif
O del Dioro, tai gali buti nesigincyju. Na ieskojau bronzanto, bet pasiule si, tai ant manes lyg ir naturaliai atrode, tik reiks su ja ismokt naudotis, nes ant sepetuko ji nemazai uzsideda, tai ir su spalva tada reikia atsargiau rolleyes.gif
Atsakyti
Na ESLAUDA pati labai gražių bruožų, oda jos superinė tai manau praktiškai nei vienas produktas neatrodytų blogai kai jį tepasi ESLAUDA ( dar ViShy taip pat iš tų merginų , kurios visada gerai atrodo) smile.gif . O pvz. aš kad ir aukso dulkėm psitepčiau vistiek nebūčiau tokia graži schmoll.gif Taigi pudra tik puse grožio vaizdui duoda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rethimna @ 2010 03 28, 15:35)
Patikėkit mergaitės ESLAUDOS veidas laabai gražiai atrodė     wub.gif

QUOTE(axioma @ 2010 03 28, 18:34)
Na ESLAUDA pati labai gražių bruožų, oda jos superinė tai manau praktiškai nei vienas produktas neatrodytų blogai kai jį tepasi ESLAUDA  ( dar ViShy taip pat iš tų merginų , kurios visada gerai atrodo) smile.gif . O pvz. aš kad ir aukso dulkėm  psitepčiau vistiek nebūčiau tokia graži  schmoll.gif Taigi  pudra tik puse grožio vaizdui duoda smile.gif

Aciu mergaites uz komplimentus wub.gif 4u.gif , bet odos prieziura tikrai daro oda grazesne 4u.gif Man irgi buna visokiu odos paberimu,paraudimu, pasausejimu verysad.gif As visad esu uz odos prieziuros priemones, o paskui tik uz dekoratyvine bigsmile.gif
Bet cia dejau foto su bronzantu, norejau parodyt bronzanto spalva ir dengima 4u.gif
Ikelsiu dar karteli 4u.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 28 kovo 2010 - 17:46
QUOTE(SiVidz @ 2010 03 28, 18:58)
nesusilaikiau nepagyrusi  blush2.gif  labai gražiai bronzantas atrodo, lygiai pasidengęs  wub.gif  skruostikaulis dailiai išformuotas  bigsmile.gif

Dekoju 4u.gif Siaip tai bronzantas man patinka, lygiai dengiasi, grazi spalva ir svarbiausia, kad net 4 spalvos, tai galima koreguoti. Bet kaina sakyciau jau per didele. Nes ir Lancomo ir kitu firmu bronzantai, pradedant nuo 100Lt. graziai dengiasi ir graziu ne morkiniu spalvu. Na bet Guerlain lieka Guerlain, vardas - pinigai biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2010 03 28, 17:34)
Taigi  pudra tik puse grožio vaizdui duoda smile.gif

nu jei puse grozio duoda-tai man tinka lotuliukas.gif

QUOTE(ESLAUDA @ 2010 03 28, 18:48)
Dekoju  4u.gif  Siaip tai bronzantas man patinka, lygiai dengiasi, grazi spalva ir svarbiausia, kad  net 4 spalvos, tai galima koreguoti.  Bet kaina sakyciau jau per didele. Nes ir Lancomo ir kitu firmu bronzantai, pradedant nuo 100Lt. graziai dengiasi ir graziu ne morkiniu spalvu. Na bet Guerlain lieka Guerlain, vardas - pinigai  biggrin.gif  wub.gif

labai graziai atrodo thumbup.gif ir oda ideali.. wub.gif aciu.kad dar karta ikelei
o cia kuri spalva? nes lyg nauja teracota dvieju atspalviu yra..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo happy: 28 kovo 2010 - 19:05
QUOTE(happy @ 2010 03 28, 20:03)

labai graziai atrodo  thumbup.gif  ir oda ideali.. wub.gif  aciu.kad dar karta ikelei
o cia kuri spalva? nes lyg nauja teracota dvieju atspalviu yra..

Aciu 4u.gif Cia yra 01 nr. blondinems. Bet man sios spalvos pasirode pakankamai tamsios. Ypac tos tamsesnes, manau man tiks visais sezonais bigsmile.gif
Atsakyti
ESLAUDA - dailu, o man konsultante itikinejo, kad si palete ziauriai tamsi, bet kaip matau, kad ji klydo. Jus nuostabiai atrodot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 03 28, 22:53)
ESLAUDA - dailu, o man konsultante itikinejo, kad si palete ziauriai tamsi, bet kaip matau, kad ji klydo. Jus nuostabiai atrodot 4u.gif

Aciu labai 4u.gif Tie 1 ir 2 atspalviai tai tikrai pakankamai sviesus. O su 3 galima ir zemiau perbraukt, kad ireminimas gautusi. 4 dar neprireike bigsmile.gif
Atsakyti
Uzsisakiau savo laabai noreta Too faced Pink lepard bronzata. Treciadieni turiu gaut wub.gif na tikiuosi atitiks lukescius
user posted image
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 03 29, 23:51)
Uzsisakiau savo laabai noreta Too faced Pink lepard bronzata. Treciadieni turiu gaut  wub.gif na tikiuosi atitiks lukescius
user posted image

Lauksim komentarų kai pabandysit mirksiukas.gif
Atsakyti