Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros

gal kuri turit toki bronzanta purskiama Artdeco?ar geras?

user posted image

arba apie sita "Dior Bronze Sun Powder Spray Light Tan
Purškiama pudra suteikianti įdegio įspūdį Veidui" gal ka zinote? ax.gif kainyte jos 149 lt siandien norejau Sarmoj nusipirkt bet nezinau ar gera butu :rolleyes:ar naudojot? mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 03 24, 19:01)
badyk,cia daug laukianciuju atsiliepimu 4u.gif Kristej pirkai ar siunteisi?

Ok isbandysiu sia savaite bigsmile.gif Pirkau Kristej smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 03 25, 00:46)
Ok isbandysiu sia savaite  bigsmile.gif  Pirkau Kristej  smile.gif

Ar nebandet Too Faced Chocolate Soleil? Matine pudra, nusipirkau, ir man labai patinka, spalva toobula wub.gif Beje, laukiu, laukiu ir as atsiliepimu del GUERLAIN, noriu kazko naujo biggrin.gif nes turimi YSL ir DIOR bronzantai man taaaaip pabodo schmoll.gif
Atsakyti
Nugi isbandziau Guerlain bronzanta bigsmile.gif Smagus, labai lengvai tepasi, patiko kad 4 atskiros spalvos, tai galima pakoreguoti atspalvi. Spalvos grazios, ne ryzos, matines, bet isiziurejus blizgesio yra labai nedaug. Ka galiu pasakyt - kol kas patiko wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 03 25, 21:15)
Nugi isbandziau Guerlain bronzanta  bigsmile.gif  Smagus, labai lengvai tepasi, patiko kad 4 atskiros spalvos, tai galima pakoreguoti atspalvi. Spalvos grazios, ne ryzos, matines, bet isiziurejus blizgesio yra labai nedaug. Ka galiu pasakyt - kol kas patiko  wub.gif 
user posted image

Man irgi patinka wub.gif Eslauda, o koks Nr pas tave?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kotri_: 25 kovo 2010 - 20:21
QUOTE(kotri_ @ 2010 03 25, 21:21)
Man irgi patinka  wub.gif Eslauda, o koks Nr pas tave?

Pas mane 01, sakyciau pakankamai tamsi.
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 03 25, 20:29)
Pas mane 01, sakyciau pakankamai tamsi.

Siandien ziurejau ja, na si pudra gaaanetinai tamsi, nebent kas labai i soliarumus lankosi arba labai tamsiaodes yra. Nes pigmentas tikrai intensyvus ir labai isigeria i oda ax.gif Cia gal kokiom sokejom sis dalykas geras, kad issilaikytu spalva. O as pagriebiau is Dioro, nes visa laika Lancome turejau, tai nusipirkau sia pudryte. Kiek zinau, cia berots is naujos serijos, kuri is triju spalvu susideda. Rytoj pameginsiu, nes i baliuka iseinu thumbup.gif . Kristianoj bandziau, tai neblogai atrode, taip naturaliai, na ateity matysim kaip is tikruju bus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 03 26, 00:26)
Siandien ziurejau ja, na si pudra gaaanetinai tamsi, nebent kas labai i soliarumus lankosi arba labai tamsiaodes yra. Nes pigmentas tikrai intensyvus ir labai isigeria i oda ax.gif Cia gal kokiom sokejom sis dalykas geras, kad issilaikytu spalva. O as pagriebiau is Dioro, nes visa laika Lancome turejau, tai nusipirkau sia pudryte. Kiek zinau, cia berots is naujos serijos, kuri is triju spalvu susideda. Rytoj pameginsiu, nes i baliuka iseinu thumbup.gif . Kristianoj bandziau, tai neblogai atrode, taip naturaliai, na ateity matysim kaip is tikruju bus rolleyes.gif

Jei sumaisei visas 4 spalvytes, tai tamsi ir gavosi. Bet sumaisius tik 1 ir 2 atspalvi, gaunasi labai naturali, tikrai ne sokejoms smile.gif O vasara, manau, dar galima imaisyti ir 3 atspalvi. Arba juo puikiai modeliuojasi zandukai smile.gif
Dioro kiek bandziau, tai nei viena nepatiko, va sios tai duoda man ryzuma unsure.gif Tikiuosi tavoji bus isskirtine, patobulinta thumbup.gif Lauksiu atsiliepimu smile.gif
Atsakyti
http://www.kristiana...akeup_fps/20568
Tik Sable rose spalvyte, na ziuresim ar tiks, tikiuos, kad patiks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 03 26, 11:39)
http://www.kristiana...akeup_fps/20568
Tik Sable rose spalvyte, na ziuresim ar tiks, tikiuos, kad patiks blush2.gif

šią turėjau, būtent sable rose spalvą smile.gif man kaip baltaodei tai ji smarkiai pertamsi buvo, bet pati kaip spalva visai nebloga, ypatingai gražiai prie dibtinio gelsvos spalvos apšvietimo oda su ja atrodė. dabar nusipirkusi beige praline spalvą, bet ne taip gražiai oda su ja žiūrisi, trūksta skaitumo ( toks įspūdis, kad ten visai skirtingos pudros).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axioma: 26 kovo 2010 - 11:01
user posted image
Tai kad cia ne bronzantas. Cia yra koreguojamoji pudra. As turejau pati sviesiausia numeri. Ji tikrai puiki. Galima naudoti atskirai spalvas veido konturams modeliuoti, galima naudoti visas kartu, kad isgauti svytejima. Dengiasi labai lengvai. Bet saules nubuciuoto veido neisgausit. Taip, pamodeliuosit su tamsesniu atspalviu ir veidukas bus tamsesnis, bet ne saules idegio efektas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(axioma @ 2010 03 26, 11:59)
šią turėjau, būtent sable rose spalvą smile.gif  man kaip baltaodei tai ji smarkiai pertamsi buvo, bet pati kaip spalva visai nebloga, ypatingai gražiai prie dibtinio gelsvos spalvos apšvietimo oda su ja atrodė. dabar nusipirkusi beige praline spalvą, bet ne taip gražiai oda su ja žiūrisi, trūksta skaitumo ( toks įspūdis, kad ten visai skirtingos pudros).

Beige praline reikia naudoti kaip kompaktine pudra, nes ji labai sviesi. Tikrai suteikia veidui lygumo ir skaistumo. O Sable Rose - tinka tamsesnio atspalvio odai. Bet ne kaip bronzantas, o kaip koreguojamoji, skaistinanti veido pudra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 26 kovo 2010 - 11:17
Visoms laukiancioms atsiliepimu, pamodeliavau siandien veiduka su savo Guerlain bronzantu ir padariau foto 4u.gif Naudojau krempudra, bronzanta ir shimeri.Naudojau 1, 2 ir 3 atspalvius. Skaistalu nenaudojau smile.gif Ikeliu trumpam 4u.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 26 kovo 2010 - 12:30