Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros

QUOTE(ESLAUDA @ 2010 03 17, 12:11)
Bronzanta padengti ant kremines pudros yra labai sudetinga. Ant kremines, reikia dengti kompaktine arba biria, o tik tada bronzanta. Ir sepetelio nereiks keisti, nes beveik visi graziai padengs  bigsmile.gif
Tik aisku, ne prideta prie pakuotes, jis tik extra atveju  biggrin.gif

Tai ten ir yra kompaktinė, tik man ji kartu ir natūralaus bronzanto funkciją atlieka.
Dėl šepetėlio tai taip, dairausi kito smile.gif
Atsakyti
Kaizkaip neprisirenku bronzato-Stila oranzinis buvo, nuo dr. Hauschka veidas kazkaip labai susialergizavo, Lancome Tropicale irgi kazkaip schmoll.gif . Galvoju apie Givenchy Mat&Glow g.gif . Kokia spalvyte tiktu sviesiai odai? Natural?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neris: 17 kovo 2010 - 10:45
O as galvoju is pigesniu isbandyti Bourjois matini bronzanta, vat EZ bi-kor man super atspalvis buvo,tik kad nuo jos veidas blizgejo,kaip riebaluotas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 03 17, 11:35)
Tai ten ir yra kompaktinė, tik man ji kartu ir natūralaus bronzanto funkciją atlieka.
Dėl šepetėlio tai taip, dairausi kito smile.gif

Givenchy" Prisme Again", Sun Mango yra limituoto vasaros leidimo kompaktine - bronzine pudryte sviesiai odai. Konsultantes pacios nezino, ar ja priskirt prie bronzanto, ar prie kompaktines. Savo dengimu as ja priskirciau prie bronzanto, todel norint ja graziai padengt, visu pirma reikia dar uztept kompaktines arba birios pudros, mano nuomone smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 17 kovo 2010 - 10:47
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 03 17, 12:46)
Givenchy" Prisme Again", Sun Mango yra limituoto vasaros leidimo kompaktine - bronzine pudryte sviesiai odai. Konsultantes pacios nezino, ar ja priskirt prie bronzanto, ar prie kompaktines. Savo dengimu as ja priskirciau prie bronzanto, todel norint ja graziai padengt, visu pirma reikia dar uztept kompaktines arba birios pudros, mano nuomone  smile.gif

Tai taip, oficialiai ant dėžutės ji kompaktinė, bet naudoju daugiau kaip bronzantą.
Reiks tuomet pabandyt ant birios tept. Bet niekad su jokiu bronzantu tepant ant kreminės nėr tokių problemų buvę g.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 03 17, 11:53)
Tai taip, oficialiai ant dėžutės ji kompaktinė, bet naudoju daugiau kaip bronzantą.
Reiks tuomet pabandyt ant birios tept. Bet niekad su jokiu bronzantu tepant ant kreminės nėr tokių problemų buvę g.gif

Siaip manes nezavi jos tekstura, man ji per kieta schmoll.gif Pabandyk pries tai biria, man tai padejo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 17 kovo 2010 - 10:56
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 03 17, 12:54)
Siaip manes nezavi jos tekstura, man ji per kieta  schmoll.gif  Pabandyk pries tai biria, man tai padejo  thumbup.gif

Tiktų mineralinė biri pudra? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 03 17, 12:00)
Tiktų mineralinė biri pudra? ax.gif

Nezinau, nenaudoju mineralines, pabandyk 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(neris @ 2010 03 17, 11:37)
Kaizkaip neprisirenku bronzato-Stila oranzinis buvo, nuo dr. Hauschka veidas kazkaip labai susialergizavo, Lancome Tropicale irgi kazkaip schmoll.gif . Galvoju apie Givenchy Mat&Glow g.gif . Kokia spalvyte tiktu sviesiai odai? Natural?

O kuo netiko Lancome Tropicale? Koks atspalvis? Gal cia ne bronzantuose kalte mirksiukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 03 17, 12:04)
O kuo netiko Lancome Tropicale? Koks atspalvis? Gal cia ne bronzantuose kalte  mirksiukas.gif  rolleyes.gif

Lancome Tropicale viskas ok. Tiesiog 01 spalvyte kiek oranzini atspalvi duoda verysad.gif . Viska kita tikrai super. Gal tiesiog per daug reikalauju ir idealios spalvos ieskau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(neris @ 2010 03 17, 12:13)
Lancome Tropicale viskas ok. Tiesiog 01 spalvyte kiek oranzini atspalvi duoda verysad.gif . Viska kita tikrai super. Gal tiesiog per daug reikalauju ir idealios spalvos ieskau blush2.gif

Aisku, matyt odytes atspalvis saltokas, nes mano oda i gelsvuma, tai Lancomo 01 neduoda oranzinumo visiskai smile.gif
Atsakyti
Na va ant Hauschkos nespejau unsure.gif mirksiukas.gif

O sakykit, kurie bronzantai jums labiau prie sirdies - matiniai ar su siokiu tokiu blizgesiu, ir kodel ax.gif .

Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2010 03 17, 12:50)
Na va ant Hauschkos nespejau unsure.gif  mirksiukas.gif

O sakykit, kurie bronzantai jums labiau prie sirdies - matiniai ar su siokiu tokiu blizgesiu, ir kodel  ax.gif .

man patinka su blzigesiu!!! smile.gif Nors daugumai blizguciai nepatinka,man kazkaip graziau,kada veidukas svyti ax.gif as net tu blizguciu nepastebu,kai buna labai smulkus smile.gif
Atsakyti