Kaip gerai, kad nurodėt artkatalogą . Daugelyje miestų yra jų atstovai, manau galima užsisakyt prekę.
sviekos, as turiu sita adata kazkada Estijoje pirkau. Virsunele adatos nuluzo tai as isardziau radijo antena vyras su napielnyku padare man daug adatu ir visokio storio siulams. Medziaga tai perku audiniu parduotuveje, jinai kaip bulviu maisas.
Sekmes darbeliuose
Sekmes darbeliuose
sveikos, sia adata radau pirkti www.e-rankdarbiai.lt
QUOTE(Lina Bata @ 2010 07 27, 00:32)
sviekos, as turiu sita adata kazkada Estijoje pirkau. Virsunele adatos nuluzo tai as isardziau radijo antena vyras su napielnyku padare man daug adatu ir visokio storio siulams. Medziaga tai perku audiniu parduotuveje, jinai kaip bulviu maisas.
Sekmes darbeliuose
Sekmes darbeliuose
nu gers bet kad labai stora gaunasi ta adata, tik kilimams siuvinėt..
QUOTE(žolelė @ 2010 08 02, 09:26)
nu gers bet kad labai stora gaunasi ta adata, tik kilimams siuvinėt..
tu adatu yra ivairiu storiu ir ivairaus storio siulams pritaikytu. turiu tokia ir esu pasisakius kilimu temoje ,bet ten tokiu neatsirado daugiau . man idomu butu suzinoti kaip uztvirtinate blogaja puse ,kad plaunant tie siuliukai neissitrauktu, nes dariau aplikacija ant megztuko prisiuti ,bet tas siuliukas kaskur uzsikabino ir pabiro akytes kaip pupos.
aš tai niekaip neužtvirtinu. Tiesiog siūlas storesnis iš tankaus audinio neišsitraukia. .Gal reiktų apsiūt su adata kiekvieną dygsnelį? Bet kiek darbo būtų Dar būna kažkokie tekstiliniai klijai. Gal jais pabandyt ištept blogą pusę?
Peržiūrėjau erankdarbius. Kokia plonytė adata! O man reik pagalvėlei, storesnės
QUOTE(žolelė @ 2010 08 02, 10:13)
aš tai niekaip neužtvirtinu. Tiesiog siūlas storesnis iš tankaus audinio neišsitraukia. .Gal reiktų apsiūt su adata kiekvieną dygsnelį? Bet kiek darbo būtų Dar būna kažkokie tekstiliniai klijai. Gal jais pabandyt ištept blogą pusę?
esu bandzius paklijuoti tokia medziagyte kur su ligintuvu uzlygini ir prisiklijuoja ,bet nepasitvirtino,vat tu kliju niekur nerandu - butu idomu pabandyti....
Jei rasi klijų, pasidalink įspūdžiais, kaip susitvirtina. Man ateičiai irgi praverstų žinios
QUOTE(žolelė @ 2010 08 05, 09:11)
Jei rasi klijų, pasidalink įspūdžiais, kaip susitvirtina. Man ateičiai irgi praverstų žinios
butinai
Jei ka suzinosit apie klijus butinai pasidalinkit. Lauksim.
Na štai ir rudenėlis. Greit pradėsim rankdarbiaut . Derlius rūsy, poilsis Įsigijau adatėlę iš erankdarbiai.lt , bet kažko sunkiai su ja draugauju.