Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas punch adata

Apklausa: Ar esatę girdėję apie punch adatą? (81 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Taip, esu mačius ir girdėjus. Dar iš praeito šimtmečio pradžios yra išlikę mano promočiutės darbelių su šia adata. Kaip, beje, ir dabar taip išpopuliarėjusių ažūrų siuvimo ant tirpios plėvelės. Tik tais laikais siuvo tarp laikraščių ir po to tekdavo išplėšyti jį kruopščiai po dalelytę.
Žodžiu, čia dviračio neatrasite 4u.gif
Atsakyti
Esu ir aš girdėjus, mačius ir čiupinėjus ją, bet dar vaikystėj... Mano sesė su ja labai buvo užsikabinus... Reiktų kaime pas tėvukus pasižiūrėt, gal dar ir kokių darbų yra likusiu g.gif g.gif O šiaip tikrai labai greitas siuvinėjimo procesas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šaunu, kad daug kas yra matę ar siuvinėję šia adata, tik va įdomu kodėl jos dabar nėra pirkti Lietuvoje. Vilniuje apvažinėjau gal kokias 8 siuvimo reikmenų parduotuves, bet nei vienoje jos nėra pirkti. Daugelis pardavėju, net nėra jos mačiusios (turėjau pasiėmus kaip pvz), tik kelios mačiusios pas giminaites, o pačios net nesiuvinėjusios.
Atsakyti
Kaip norėčiau tokios adatos ax.gif manau su ja labai gražūs ir švelnūs išeitų pagalviukai ir kilimėliai, ypač tiktų vaikams wub.gif Jeigu kas nors iš kur nors siūsitės gal priimsit ir mane blush2.gif
Atsakyti
Va ČIA radau, bet internete jie neprekiauja, o parduotuvės tik Vilniuje, Kaune ir Panevėžyje verysad.gif Gal kuri mamytė eis pirkti msau tai gal galėtų ir man nupirkti ir atsiūsti, būčiau be galo dėkinga ax.gif 4u.gif
Papildyta:
user posted image

Juk apie šitą kalba eina?
Atsakyti
Sveikos.Noreciau paklausti,kur galima isigyti adata ir siulu?Ilgai daviausi po parduotuves,bet neradau. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sara11 @ 2010 06 13, 17:50)
Sveikos.Noreciau paklausti,kur galima isigyti adata ir siulu?Ilgai daviausi po parduotuves,bet neradau. blink.gif

Atsakymas vienu post'u aukščiau.
Atsakyti
Lietuviškai ji taip ir vadinama: adata kilpiniam siuvinėjimui 4u.gif
Turiu tą storesniąją, kilimėliams, pledukui kokiam, ar pagalvėlėms siuvinėt, kuris laikas labai ieškau plonesnės adatos- mažesniems, dailesniems darbeliams, deja, kol kas nesėkmingai doh.gif
Atsakyti
Aciu,Ameera. 4u.gif
Atsakyti
turiu dar nuo vaikystes ta adata,kadangi man viskas idomu,tai norejau isbandyti ir si buda.tik pamenu,kad man kazkaip nepavyko,tas siulas islysdavo atgal su adata ir niekaip nesigaudavo jokia kilpute.db galvoju gal per retas audinys buvo.kaip paziurejau jusu shemoj,tai lb paprasta.eisiu issitrauksiu(tikiuosi dar nepameciau)ta adata ir butinai pameginsiu vel
Atsakyti
Sveikutes, radau kur galima isigyti kilputems adata:
http://artkatalog.lt...unchneedle.html
www.artkatalog.lt
arba Vilniuje Mezgvita
Papildyta:
ten dar yra rinkiu su siulais siuvienti sia technika:)
Atsakyti
Tai va kaip auklytės prieš 20 metų darželyje siuvinėdavo bigsmile.gif Man buvo mistika,kaip jos padaro tuos "kutusiukus" taip greitai ir lengvai. Visas darželis buvo nukabintas jų darbeliais. Ir dabar šilta juos prisiminus wub.gif
Atsakyti