Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas punch adata

Apklausa: Ar esatę girdėję apie punch adatą? (81 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Anzeliunia @ 2010 01 31, 02:15)
Oi kazkada maciau pas kaimyne,ji su tokia adata kilimus  siuvinedavo galima sakyti,ant tokios plastikines medziagos,kaip is maiso kokio.Na visai idomu manau..

buvo pas mus tokiu kilimu biggrin.gif jau nezinau, mociutes, mamos ar seseru siuvinetu. bet tai turetu buti ir LT kur nors. nes anksciau tai tikrai tokie darbeliai labai dazni buvo g.gif
Atsakyti
Labai idomu bigsmile.gif norečau pabandyti rolleyes.gif
Atsakyti
Čia yra visokių paveikslėlių siuvinėjimui
www.donalita.gallery.ru/watch?ph=2Nn-bYVTH
Atsakyti
Tiesą sakant, pirmą kartą girdžiu šitokį dalyką. blush2.gif Bet aš visai ja susidomėjau. turiu porą klausimėlių:
1. Kiek mačiau nuotraukose darbas gaunasi toks pūkuotas kaip vonios rankšluostis. ar aš klystu?
2. Ar šitokia adata sunku siuvinėti? Sunkiau negu kryželiu?
paaiškinkint kas nors man, tundrai...
Atsakyti
Labas, citrina 14. Siuvinėti labai lengva, nes adata smeigi į medžiagą visu jos ilgiu jau nustatytu. Gaunasi vienodos kilputės, tik spalvas reik derint. Teisingai pastebėjai, kaip kilpinis rankšluostis. Man tai kryželiu sunkiau, nes aš pilnu siuvinėju. Tų adatų irgi skirtingo storumo siūlams būna, kaip matei temos pradžioj. Tik audinys turi būti tvirtas, kad siuvinėjant siūlas negrįžtų atgal su adata ir dūris t.b. kuo arčiau vienas kito-tankesnis ir pilnesnis piešinys gaunasi.Na nežinau ar tapo aiškiau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(citrina14 @ 2010 02 09, 19:14)
Tiesą sakant, pirmą kartą girdžiu šitokį dalyką.  blush2.gif Bet aš visai ja susidomėjau. turiu porą klausimėlių:
1. Kiek mačiau nuotraukose darbas gaunasi toks pūkuotas kaip vonios rankšluostis. ar aš klystu?
2. Ar šitokia adata sunku siuvinėti? Sunkiau negu kryželiu?
paaiškinkint kas nors man, tundrai...

Na man vienodai lengva ir kryželiu ir punch adata siuvinėti, tik šia adata bent jau man procesas vyksta greičiau, bet deja daugiau siūlų susinaudoja. Paprastiems darbeliams aš renkuosi kryželiui skirta siuvinėti, o rimtesniems tvirtą audinį.
Tik va gaila niekur nerandu Lietuvoje pirkti punch adatos. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitalija.vilke: 10 vasario 2010 - 20:25
Labutis. Aš vakar užėjau į dar vieną audinių parduotuvę. Pamačiau šia adata išsiuvinėtas aplikacijas. Na, galvoju, jei jau aplikacijų turi, tai ir adatą turės. Klausiu, ar turit punch adatą. Pardavėja klausia, kokios. Nuvedu prie aplikacijų stendo ir parodau kaip atrodo išsiuvinėtas darbas. Pardavėja pasiūlė vilnos vėlimo adatą... Tai va, per mažai žmonės informacijos turi. Aš vis dar laukiu, gal Toli atsiųs man, kaip žadėjo. ax.gif
Atsakyti
žolelei ir vitalijai.vilkei ačių už pamokėles... dabar viskas aiškiau..
o aš visai rimtai susidomėjau šiuo siuvinėjimu... tikk kad labai gaila, jog lietuvoje tokių adatų nėra... bet gal atsiras.... kadanors.
Atsakyti
Ir aš turiu tokią adatą, tik dabar sužinojau kaip ji vadinasi. Turiu ją nuo vaikystės, nieko rimto taip ir neišsiuvinėjau, buvau ją netgi užmiršus, kol draugas nepradėjo pasakot apie ypatingą adatą, kurios nori mama. Ji atrodo šiek tiek kitaip nei buvo įdėtos nuotraukytės, bet visumoje tas pats. Kiek pamenu siuvinėti su ja visai nesunku ir netiesa, kad lietuvoje jų nėra, jei buvo prieš kokį 15 metų manau yra ir dabar smile.gif
Atsakyti
O aš vis dar laukiu Punch adatos iš užjūrio.....
Atsakyti
QUOTE(Werkona @ 2010 02 14, 17:02)
Ir aš turiu tokią adatą, tik dabar sužinojau kaip ji vadinasi. Turiu ją nuo vaikystės, nieko rimto taip ir neišsiuvinėjau, buvau ją netgi užmiršus, kol draugas nepradėjo pasakot apie ypatingą adatą, kurios nori mama. Ji atrodo šiek tiek kitaip nei buvo įdėtos nuotraukytės, bet visumoje tas pats. Kiek pamenu siuvinėti su ja visai nesunku ir netiesa, kad lietuvoje jų nėra, jei buvo prieš kokį 15 metų manau yra ir dabar smile.gif

drinks_cheers.gif

aš irgi turiu, tik pas mamą, dar nuo tarybinių laikų, pamenu sesuo ant maišinio audinio kažką siuvinėjo, na, ten tik badai, ir psio smile.gif
gana greitas procesas.

o, gerai, kad priminėt, reiks parsivežt ją smile.gif
Atsakyti
Pritariu su punch adata labai lengvai ir svarbiausia greitai galima išsiuvinėti.

user posted image
Atsakyti