QUOTE(Acolyte @ 2010 07 21, 18:52)
oho kiek sausainių

reikės gal pabandyti ir su pienu

bet kolkas po nesėkmingo bandymo turi laiko praeiti kad užsimanyčiau vėl bandyt

o šiaip manau daugiau aš jį kaitinsiu

nes aš bijojau užvirimo, dabar nebijosiu
ačiū
Sveika!
As darau pagal toki pat recepta kaip ir jus. I puoda idedu 1 pak. sviesto (82%), indeli kond.pieno siek tiek pakaitinu, palaukiu kol sviestas istirps ir susimaisys su k.pienu, veliau is akies kakavos dedu. I laikrodi neziuriu kiek kaitinu, bet ne per ilgiausiai. Tada sudedu 3 pakelius susmulkintu sausainiu. Dedu "Selga", Irish cream skonio (jie brangesni, bet tinginys gaunasi fantastinio skonio). Viska labai gerai ismaisau ir dedu i koki noriu inda, bet kokios formos, pries tai ji isklojus maistine plevele. Siek tiek palaikau ji kambario temperaturoje ir i saldytuva.
Galvoju, gal jus ji i saldytuva nededat, kad skystas gaunasi

Per tokius karscius ji butina deti i saldytuva. Aisku jis man skanesnis, kai siek tiek pastovi kamb.temp., nei tiesiai is saldytuvo.
Sekmes!