o kondensuoto pieno nedėjot?
as paskutinius pora kartu kai dariau, tai man kazko skystokas gavosi jauciu sausainiu per mazai buvo
sveiki, gal galit paporinti, kaip tą gražią dešros formą padarot?
Sudedi į maišelį, padarai panašią formą kaip dešros, įdedi į šaldytuvą ir laiks nuo laiko išėmus vis pakočioji su rankom-pakoreaguoji formą. Ir tada gaunas ideali dešros forma
QUOTE(InesaP @ 2010 05 27, 20:26)
sveiki, gal galit paporinti, kaip tą gražią dešros formą padarot?
Aš paimu maistinę plėvelę, pasitiesiu ant stalo, uždedu paruoštos masės ir po to susuku dešros formą (reikia rankom paformuoti ir po to dar pavolioju ant stalo, kol įgauna reikiamą formą ).
Nuo to karto, kai čia pamačiau tokios formos TINGINĮ, kitokio ir nedarau... Vaikai vis klausia: "- Ar dar yra tos dešros ? "
pas jus radau su verske, pameginau ir skanus gavosi tik truputi kaloringas
Taip, man tinginiai kaloringi. Žiemą l.dažnai darydavau, dbr norisi kažko lengvesnio-vaisinio
Mums pats skaniausias tradicinis tinginukas, jei taip galima pavadinti. Receptukas senas, bet galiu priminti, gal kam įdomu bus
2 pakeliai sausainių;
180 g sviesto;
1 ind. kond. pieno;
2-3 šaukšteliai kakavos;
1 šaukštas cukraus.
(tik bent jau man sausainių daugiau prireikia, nes kitaip minkštas gaunasi )
2 pakeliai sausainių;
180 g sviesto;
1 ind. kond. pieno;
2-3 šaukšteliai kakavos;
1 šaukštas cukraus.
(tik bent jau man sausainių daugiau prireikia, nes kitaip minkštas gaunasi )
QUOTE(audriene @ 2010 04 18, 15:18)
Sveikos,o cia mano vakarykstis skanestas,seimyna tai alpsta del jo.
Trupinukai trapios teslos pati kepu,kremas kondensuotas sviestas medus ir aguonos
Trupinukai trapios teslos pati kepu,kremas kondensuotas sviestas medus ir aguonos
Būtinai bus išbandyta. Atrodo labai skaniai .
skaniai atrodo, o kaip gamint?
QUOTE(jurda @ 2010 06 01, 11:54)
Sudedi į maišelį, padarai panašią formą kaip dešros, įdedi į šaldytuvą ir laiks nuo laiko išėmus vis pakočioji su rankom-pakoreaguoji formą. Ir tada gaunas ideali dešros forma
QUOTE(*Aušrė* @ 2010 06 05, 23:00)
Aš paimu maistinę plėvelę, pasitiesiu ant stalo, uždedu paruoštos masės ir po to susuku dešros formą (reikia rankom paformuoti ir po to dar pavolioju ant stalo, kol įgauna reikiamą formą ).
Nuo to karto, kai čia pamačiau tokios formos TINGINĮ, kitokio ir nedarau... Vaikai vis klausia: "- Ar dar yra tos dešros ? "
Ačiū. maniau gal koks ypatingas būdas o čia pasirodo paprastai