kazkaip kai yra nuotrauka tai matosi galutinis rezultatas, nes kai nieko nera tai nepatikima kazkaip
AUDRIENE, dariau tavajį pyragą, l. skanus. Ir šiandien ruošiuos daryt.tik į tešlą visai nedėsiu cukraus, nes l.jau saldus gavosi
i | PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS: 1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis! 2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema. 3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas / žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo. 4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos. 5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas. 6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą. 7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume. Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt |
Bandžiau įkelti nuotrauką, bet gavos labai didelė. Kaip reikia sumažint?
QUOTE(*dew* @ 2010 04 29, 09:46)
Londone, bet kurioj svarinej galima rast tokiu pat, na gal tik pavadinimas kitas
tai gerai, kad Londone jų yra, deja Lt niekur nerandu
QUOTE(jurda @ 2010 04 29, 10:43)
Ir kaip tą tinginį reik daryt?. Gal galit receptuką? Tie sausainiai su kremu dedasi?
AUDRIENE, dėkui už receptuką. Tikrai darysiu
AUDRIENE, dėkui už receptuką. Tikrai darysiu
paprastai tik vietoje gaidelių sausainių naudoti šiuos ir nedėti kakavos - koks kas toks mano planas
QUOTE(vesta-nevesta @ 2010 04 29, 14:29)
o DISKO sokoladiniai netinka?
nelabai tinka
QUOTE(irmulia @ 2010 04 29, 08:06)
Merginos, sos ieškau tokių sausainių. Noriu tinginį iš jų pagaminti. Gal kas užmatę, kur kokiame prekybcentryje galėčiau jų rasti?
...
...
Rimi esu mačiusi...
Luella, o čia kurioje RIMI?
Aš tinginį darau taip:
Reikės: 4 pakeliai lietuviškų sausainių (pvz.:Gaidelis, aš tai optima linija perku ), 250g margarino arba 1 pakelis sviesto, 2 šaukštai kakavos, 1 indelis saldaus sutirštinto pieno.
Sausainius sutrupinam. Sviestą ištirpiname ant nedidelės ugnies, supilame sutirštintą saldų pieną, dedame kakavą ir gautą masę maišydami truputį paverdame. Gauta šilta mase užpilame sutrupintus sausainius ir dar gerai išmaišome. Naują indą išklojame maišeliu, supilame masę ir suspaudžiame, paliekame šaltai bent pusė dienos, o geriausia - dienai.
Gaunasi skanus
Reikės: 4 pakeliai lietuviškų sausainių (pvz.:Gaidelis, aš tai optima linija perku ), 250g margarino arba 1 pakelis sviesto, 2 šaukštai kakavos, 1 indelis saldaus sutirštinto pieno.
Sausainius sutrupinam. Sviestą ištirpiname ant nedidelės ugnies, supilame sutirštintą saldų pieną, dedame kakavą ir gautą masę maišydami truputį paverdame. Gauta šilta mase užpilame sutrupintus sausainius ir dar gerai išmaišome. Naują indą išklojame maišeliu, supilame masę ir suspaudžiame, paliekame šaltai bent pusė dienos, o geriausia - dienai.
Gaunasi skanus
QUOTE(Laola @ 2010 05 13, 18:29)
Aš tinginį darau taip:
Reikės: 4 pakeliai lietuviškų sausainių (pvz.:Gaidelis, aš tai optima linija perku ), 250g margarino arba 1 pakelis sviesto, 2 šaukštai kakavos, 1 indelis saldaus sutirštinto pieno.
Sausainius sutrupinam. Sviestą ištirpiname ant nedidelės ugnies, supilame sutirštintą saldų pieną, dedame kakavą ir gautą masę maišydami truputį paverdame. Gauta šilta mase užpilame sutrupintus sausainius ir dar gerai išmaišome. Naują indą išklojame maišeliu, supilame masę ir suspaudžiame, paliekame šaltai bent pusė dienos, o geriausia - dienai.
Gaunasi skanus
Reikės: 4 pakeliai lietuviškų sausainių (pvz.:Gaidelis, aš tai optima linija perku ), 250g margarino arba 1 pakelis sviesto, 2 šaukštai kakavos, 1 indelis saldaus sutirštinto pieno.
Sausainius sutrupinam. Sviestą ištirpiname ant nedidelės ugnies, supilame sutirštintą saldų pieną, dedame kakavą ir gautą masę maišydami truputį paverdame. Gauta šilta mase užpilame sutrupintus sausainius ir dar gerai išmaišome. Naują indą išklojame maišeliu, supilame masę ir suspaudžiame, paliekame šaltai bent pusė dienos, o geriausia - dienai.
Gaunasi skanus
Ir aš taip darau. Gaunasi Dar kartais dedu ne visą indelį kondensuoto pieno, o pusę ir įpilu maždaug pusę stiklinės paprasto pieno. Irgi gaunasi labai skaniai.
isbandziau daug tinginio receptu,bet vis neradau to "pacio paciausio".todel nutariau bandyti pati.nesitikejau kad busiu tokia nustebinta isejo toks kokio visad norejau
dejau:
plytele juodo sokolado
sviesto 200 g
pieno (tiksliai nepamenu,bet apie stikline)
cukraus 5 saukstai
karciosios kakavos 4 saukstai
sausainiu 400 g.
sauja lazdyno riesutu(smulkintu)
sauja smulkintu dziovintu abrikosu
gavosi juooodas,stangrus tinginys
dejau:
plytele juodo sokolado
sviesto 200 g
pieno (tiksliai nepamenu,bet apie stikline)
cukraus 5 saukstai
karciosios kakavos 4 saukstai
sausainiu 400 g.
sauja lazdyno riesutu(smulkintu)
sauja smulkintu dziovintu abrikosu
gavosi juooodas,stangrus tinginys