
Neskanusu margarinu, man jis veliasi burnoje

idesiu savo tinginuka
4 pak."Gaidelis", 1 pak sviesto, 1 šaukštelis vanilinio cukraus, 3 pak varškės (kad būtų nesausa, aš naudojau senolių 9%), 1 sauja aguonų, 1 st cukraus, 2 pak pieniško šokolado.
Sviestą, varškę, cukrų, aguonas, vanilinį cukrų reikėtų ištrinti iki vientisos masės. Ant dugno dedame sausainius, tepame ant viršaus varškės ir sviesto masę, tada vėl sausainius dėliojame ir taip sluoksniuojam. Viršutinis sluoksnis turi būti sausainių. Paslėgiam , arba darome formoje ir dedame į šaldytuvą nakčiai. Kitą diena ištirpiname šokoladą, aptepame pyragą ir vėl trumpam į šaldytuvą. Skanaus


4 pak."Gaidelis", 1 pak sviesto, 1 šaukštelis vanilinio cukraus, 3 pak varškės (kad būtų nesausa, aš naudojau senolių 9%), 1 sauja aguonų, 1 st cukraus, 2 pak pieniško šokolado.
Sviestą, varškę, cukrų, aguonas, vanilinį cukrų reikėtų ištrinti iki vientisos masės. Ant dugno dedame sausainius, tepame ant viršaus varškės ir sviesto masę, tada vėl sausainius dėliojame ir taip sluoksniuojam. Viršutinis sluoksnis turi būti sausainių. Paslėgiam , arba darome formoje ir dedame į šaldytuvą nakčiai. Kitą diena ištirpiname šokoladą, aptepame pyragą ir vėl trumpam į šaldytuvą. Skanaus

Greitas ir skanus:)
Šis tinginys yra netik greitas ir skanus, bet ir toks, kurį valgant rankų nesusitepsi - sausas, kietas.
Reikės:
1 skardinės kondensuoto pieno
200 g. tikro sviesto
3 p. Gaidelio sausainių
2-3 šaukštai kakavos
Ištirpinti sviestą, sudėti kondensuotą pieną, kaitinti kol pradės tirštėti, įdėti kakavą. Sutirštėjusią masę supilti ant sulaužytų sausainių, formuoti skardoje arba susukti į polietileninį maišelį.
Dedu dar šiuos priedus: džiovintus abrikosus, razinas, riešutus, saulegrąžų sėklas- jos ypač tinka. Jei nededu kakavos ir darau jį baltą, tada iberiu aguonų.. Sustingsta greitai, visada būna kietas, sausas
Šis tinginys yra netik greitas ir skanus, bet ir toks, kurį valgant rankų nesusitepsi - sausas, kietas.
Reikės:
1 skardinės kondensuoto pieno
200 g. tikro sviesto
3 p. Gaidelio sausainių
2-3 šaukštai kakavos
Ištirpinti sviestą, sudėti kondensuotą pieną, kaitinti kol pradės tirštėti, įdėti kakavą. Sutirštėjusią masę supilti ant sulaužytų sausainių, formuoti skardoje arba susukti į polietileninį maišelį.
Dedu dar šiuos priedus: džiovintus abrikosus, razinas, riešutus, saulegrąžų sėklas- jos ypač tinka. Jei nededu kakavos ir darau jį baltą, tada iberiu aguonų.. Sustingsta greitai, visada būna kietas, sausas

Rezultatu buvau labai ,labai patenkinta.
Esu Tau dėkinga už receptuką,ir siunčiuTau šiuoos



Tu jų nusipelniai.
Mergaites, kazkaip musu parduotuvese tik sutirtintas saldus pienas, ar galima ji deti? ar butinai turi buti kondensuotas pienas
aciu

aciu

QUOTE(Ivona24 @ 2010 04 09, 18:24)
Mergaites, kazkaip musu parduotuvese tik sutirtintas saldus pienas, ar galima ji deti? ar butinai turi buti kondensuotas pienas
aciu

aciu

Sitas tinka, kad gal net nera kad butu uzrasyta kondensuotas pienas

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 04 09, 17:38)
ok,bandysiu


QUOTE(Nerytė @ 2010 02 15, 21:34)
AČIŪ už mintį, tinginį daryti kaip "salemi dešrą"... Dabar tik tokios formos ir darau... Vaikams labai patiko.... Vis klausia: "- Ar dar yra tos dešros ?"



Jetau, kaip uzsimaniau tinginio, taip skaniai atrodo, siandien kepsiu grybukus ir bandysiu is trupiniuku suvynioti toki skanumyna My Webpage veliau parasysiu kas gavosi
Turiu graikiniu riesutu imaisysiu pakepintus


O as tingini darau taip :
4 pokeliai Gaidelis ar kitu sausainiu
1 indelis kondensuoto pieno
200 g minksto sviesto
kakavos pora saukstu(pagal skoni)
sausainius sutrupinam , ipilam kondensuota piena, dedam sviesta , kakava, ir minkom minkom minkom (as minkau rankomis), tada padalinam mase i pora daliu ir sudedam i celofaninius maiselius, padarom 'desreles', dedam is saldytuva, kita diena valgom
man sis tinginys skaniausias, nelabai megstu tinginiu su ivairiais priedais
skanaus
4 pokeliai Gaidelis ar kitu sausainiu
1 indelis kondensuoto pieno
200 g minksto sviesto
kakavos pora saukstu(pagal skoni)
sausainius sutrupinam , ipilam kondensuota piena, dedam sviesta , kakava, ir minkom minkom minkom (as minkau rankomis), tada padalinam mase i pora daliu ir sudedam i celofaninius maiselius, padarom 'desreles', dedam is saldytuva, kita diena valgom

man sis tinginys skaniausias, nelabai megstu tinginiu su ivairiais priedais

skanaus
