Įkraunama...
Įkraunama...

Tinginys

QUOTE(Alyssa @ 2010 03 07, 10:50)
As visuomet 600g sausainiams naudoju 200g sviesto. Gaunasi tobulas smile.gif Manau, del siu dvieju produktu neatitikimo Jums gaunasi per minkstas smile.gif
Papildyta:
Dar puiku dalyka atradau, ka dedu i tinginuka, tai migolai meduje  wub.gif Super skonis gaunasi thumbup.gif

QUOTE(Nerytė @ 2010 03 08, 19:28)
keista, kad gavosi perminkstas... juk sviestas, kakva, sokoladas kietina visa mase, o dar cukrus curis kristalizuojasi ir sutvirtina mase... tikrai nezinau kodel minkstas gavosi... arba produktu santykius neislaikei arba nekokybiski produktai buvo


Ačiū už atsakymus, pabandysiu kitą kartą darant dėti daugiau sausainių, o nekokybiškas, galvoju, gal tik šokoladas galėjo būti? Dėjau Karūną, o ten gi vis vien gryno šokolado nėra didelis procentas
Atsakyti
QUOTE(*dew* @ 2010 03 12, 01:12)
g.gif prasom placiau ax.gif skonis?ir vaizdas ir kietumas koks, o kiausiniai nesuverda? g.gif


RASAU KOKY TURIU RECEPTUKA...(tiesa darau puse)
1kg sausainiu
2stik,cukraus
400gr sviesto ar margarino
7-8saukstai vandens
3 saukstai kakavos
2 kiausiniai

sudeti cukru,vandeny ir kakava ir kaitint,,(vanduo geriau kad butu dugne,nes jai bus kakava gali svilt)po to ideti sviesta ir dar kaitint( kazkur apie 5min)turi atvirt ir cukrus but issilydes(nu zodziu karamele)atvesint ..kad nebebutu karstas, tada sudet kiausinius ir gerai,gerai ismaisyt.tada vel pakaitint(matysis mase sutirsteja)tada subert sausainius.padet sustingt...
toki esu dariusi ir nekarta...man jis skanus...ir nereikia det sviesto 80% o galima ir su paprastu,ir sustingsta.medinis nepasidaro,bet ir pirstu netepa... smile.gif skanaus...
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2010 03 12, 18:55)
RASAU KOKY TURIU RECEPTUKA...(tiesa darau puse)
.

oho, reiks pabandyti rolleyes.gif
Atsakyti
Jai kelinti metai darau Tinginį su kondensuotu kakaviniu pienu. Jis man pats skaniausias, nu bet žiauriai saldus. Gal kas bandėt daryt su NESALDINTU kondensuotu pienu? Tada pasisaldinčiau kiek man reikia ar šokolado plytą ištirpinčiau, bet bijau, kad nesustings, nes tas nesaldintas pienas gerokai skystesnis už saldų...
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2010 03 18, 10:15)
Jai kelinti metai darau Tinginį su kondensuotu kakaviniu pienu. Jis man pats skaniausias, nu bet žiauriai saldus.  Gal kas bandėt daryt su NESALDINTU  kondensuotu pienu? Tada pasisaldinčiau kiek man reikia ar šokolado plytą ištirpinčiau, bet bijau, kad nesustings, nes tas nesaldintas pienas gerokai skystesnis už saldų...

as dariaus su nesaldintu, tai pyliau cukraus pagal skoni is akies, ir imeciau 4 skilteles pieninio sokolado, ilgai paviriau ir gavosi karamelinis rolleyes.gif
Atsakyti
Na, as kartais darau 'dietinį' tinginį - be kondensuoto pieno ax.gif .
Išlydau pakelį gero sviesto su trupučiu cukraus ir įpilu pusę stiklinės stiprios kavos. Galima ir kakavos porą šaukštelių ar šokolado gabaliuką įmesti (jei atrandu spintelej).Viską pilu ant sausainių (3-4 pakeliai).
Skonis tai toks savotiškas hah.gif, ne visiems patinka, bet namiškiams sueina puikiai.
Čia kai labai norisi tinginio, bet į džinsus jau seniai netelpi.....
Atsakyti
O ką duoda tinginiui sviestas? Taip užsimaniau pasidaryti tinginį, sausainių esu prisipirkus, o sviestas baigės, mąstau kaip čia be jo pasigaminus rytui prie kavos skanaus tinginuko ax.gif o jei vietoj sviesto dėti margariną, ar labai pakeistų skonį.Gal kas esat bandę dėti margariną?
Atsakyti
manau su margarinu gali tradicinis tinginys nesustingti,
Atsakyti
Ieškau googlėj receptų, tai daug kur rašo sviesto arba margarino, bet visi daro su sviestu biggrin.gif sustingti tai sustings, vat įdomu kaip dėl skonio.
Atsakyti
esu dariusi pagal savo recepta su margarinu stingo gerai,tik skonio nepamenu...tai turbut skanus buvo... biggrin.gif kitaip atsiminciau... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2010 03 26, 20:22)
O ką duoda tinginiui sviestas? Taip užsimaniau pasidaryti tinginį, sausainių esu prisipirkus, o sviestas baigės, mąstau kaip čia be jo pasigaminus rytui prie kavos skanaus tinginuko  ax.gif  o jei vietoj sviesto dėti margariną, ar labai pakeistų skonį.Gal kas esat bandę dėti margariną?



Sveikos mergaites! 4u.gif

Bijau, kad neapsigautumete su tuo margarinu. As karta esu darius per pus margarina su sviestu. TIK! Jokiu budu ne tas paprastas margarinas, su kuriuo galima tepti sumustinius!!! schmoll.gif O tas spec. margarinas, kuris yra skirtas kepiniams, jis berods 80% riebumo. Yra Vilnius, Eve pavadinimu ir dar kazkoks naujas atsirado (tik dabar nepamenu ar tai Norfos pc., ar tai Rimi maciau).
Tai tiek is mano praktikos biggrin.gif

Sekmes! 4u.gif
Atsakyti
Taip, dariau su margarinu 80% kepimui iš Rimi. Nesustingo, tiksliau neblogai visai, bet daug aplinkui kakavinės tepančios tešlos buvo. Tada nusipirkau sviesto, išlydžiau beveik visą poką, sumaišiau ir.. nieko nesigavo. Sausainiai suminkštėjo nuo kakavinės tešlos, dabar viena didelė košė, skani, bet vaizdas tai nekoks. Gaila, kad tiek sugadinau skanumyno, dar mąstau bandyti gelbėti pribėrus dar sausainių.
Atsakyti