QUOTE(Eighteen @ 2013 12 02, 21:09)
Išbandžiau "pagerinto" tinginio receptą - tinginio suaugusiems.
Aš sudėjau tokius ingredientus:
Sausainiai (įv. rūšių - digestive, butter keks, kt.), apie 600-700 gramų;
Pienas, sutirštintas, skardinėse, 300 ml, 1 vienetas;
Sviestas, ne mažiau 80 proc. riebumo, 250 gramų;
Kakava, 4 šaukštai;
Šokolado plytelė, apie 50 gramų;
Spanguolės, džiovintos, 1 sauja;
Saulėgrąžos, 1 sauja;
Baileys kreminis likeris, 100 gramų.
Pasakiškas skonis
Aš sudėjau tokius ingredientus:
Sausainiai (įv. rūšių - digestive, butter keks, kt.), apie 600-700 gramų;
Pienas, sutirštintas, skardinėse, 300 ml, 1 vienetas;
Sviestas, ne mažiau 80 proc. riebumo, 250 gramų;
Kakava, 4 šaukštai;
Šokolado plytelė, apie 50 gramų;
Spanguolės, džiovintos, 1 sauja;
Saulėgrąžos, 1 sauja;
Baileys kreminis likeris, 100 gramų.
Pasakiškas skonis
sveiki, ka darau ne taip, jei tinginys pabuves kambario tempp, suminksteja?
dedu 400 gr sausainiu, indeli kondensuoto pieno, verdu 2 val,
tepamo sviesto misinio 180 gr ir 3 saukstus kakavos