Įkraunama...
Įkraunama...

Tinginys

Pazadejau dukrai, kad siandien ir mes banandysime padaryti tingyni ax.gif
Tai nusprendziau pradeti nuo pirmo puslapio blush2.gif

QUOTE(Aissstute @ 2010 01 29, 18:19)
1 x kondensuoto pieno
4 pok. selgos vanilimiu sausainiu ( 180g. viename pokelyje)
250g. sviesto ( ne sudyto)
2-3 saukstai kakavos

nebuvo ne karto, kad nesigautu  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Tik gal pirmam kartus padarysime 1/2 recepto ax.gif
Atsakyti
Mergaites,
O jei siandien ryte padariau, ar vakare jau bus galima valgyti blush2.gif
Atsakyti
Bus galima smile.gif
Atsakyti
Manau, kad drasiai galesit valgyt, jei vis tik kiltu abejoniu, tai pasiziurekit ar jis pilnai sustinges, jei taip, tai pjaukit ir skanaukit smile.gif
Atsakyti
Aciukas aciuks.gif

Atsakyti
Tinginio masei (laikant šaldytuve) sustingti užtenka vos kelių valandų mirksiukas.gif tad ryte pagaminus, vakare jau drąsiai galima skanauti thumbup.gif
Atsakyti
man pats skaniausias tinginys su kukuruzais. as vietoj sausainiu dedu dideli maisa kukuruzu. man skaniau nei su sausainiais
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2012 09 23, 17:59)
man pats skaniausias tinginys su kukuruzais. as vietoj sausainiu dedu dideli maisa kukuruzu. man skaniau nei su sausainiais

tinka bet kokie kukuruzai?
Atsakyti
Vėl gaminsiuos tinginuką, patinka man jis labai, tik dar niekad nebandžiau su pienu ir cukrum (be kondensuoto). Šį kartą būtent toks ir bus, tik sausainiai pas mane avižiniai, bet gal bus gerai irnesakyk.gif
Mažiau kalbų daugiau darbų lotuliukas.gif
Atsakyti
Neseniai teko pabuvoti Minske. Užėjome su draugėmis į jaukią ale Loinge stiliaus kavinę i užsisakėme deserto . Meniu matome naujieną: ŠERBETAS SU KONDENSUOTU PIENU IR GRAIKINIAIS RIEŠUTAIS. Ir rusiškai tas pats ir angliški tas pats parašyta. Užsisakėm, nes čiudas gi. Kondensuoto pieno stebuklingas šerbetas hihihi.gif Niu a\kai atnešė šerbetą, žandikaulis visoms atvipo. Paprastas mūsų tinginys su rududu ir riešutais. Tai jūs man pasakykit, gal tirai normaliam pasaulyje tinginius šerbetais vadina ax.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduke27 @ 2012 10 26, 08:39)
Neseniai teko pabuvoti Minske. Užėjome su draugėmis į jaukią ale Loinge stiliaus kavinę i užsisakėme deserto . Meniu matome naujieną: ŠERBETAS SU KONDENSUOTU PIENU IR GRAIKINIAIS RIEŠUTAIS. Ir rusiškai tas pats ir angliški tas pats parašyta. Užsisakėm, nes čiudas gi. Kondensuoto pieno stebuklingas šerbetas hihihi.gif Niu a\kai atnešė šerbetą, žandikaulis visoms atvipo. Paprastas mūsų tinginys su rududu ir riešutais. Tai jūs man pasakykit, gal tirai normaliam pasaulyje tinginius šerbetais vadina ax.gif  tongue.gif

nu geras lotuliukas.gif Bet skanu buvo?
Oi Minskas... nu ten taip viskas savotiška...
Atsakyti
QUOTE(vaiduke27 @ 2012 10 26, 07:39)
Tai jūs man pasakykit, gal tirai normaliam pasaulyje tinginius šerbetais vadina ax.gif  tongue.gif

Radau toki paaiskinima:

šerbètas [turkų k. šerbet < arab. šariba — (jos) gėrė]:
1. šaltas gėrimas iš vaisių sulčių ir cukraus (kartais su alkoholiu);
2. skanėstas iš vaisių, kavos, šokolado ir cukraus (dažnai su riešutais)

Tai kad gal ir tingini gali taip pavadint pagal antra punkta. Nors pati irgi nustebciau, jei vietoj uzsakyto serbeto, tingini atnestu smile.gif
Atsakyti