Aš neseniai gaminau tinginį, šiek tiek paįvairindama įprastą receptą tuo, ką radau namie, gavosi labai skaniai, tai gal kas pabandysite:
2-3 pakeliai sausainių: pusę paprastų, pusę kakavinių;
1 indelis kondensuoto pieno;
125 g. sviesto;
kakavos 2 šaukštai;
Keli šaukštai rududu;
Galima dar įdėti šokolado gabaliukų, prideda sodrumo skoniui;
Eiga kaip ir įprastai, bet mano atradimas buvo jau sumaišius visus ingredientus, pusę masės sudėjus į indą šaukšteliu pridėlioti rududu lašelių, vėliau suberti visą masę ir prieš suslegiant vėl rududu kremo padėlioti. O jau po to suslėgti ir į šaldymo kamerą.
Gavosi tikrai labai skanus tinginys su karamelės intarpais, taip pat labai gerą skonį davė kakaviniai sausainiai. Toks prabangesnis tinginio variantas gaunasi, kaip kokio gero pyrago