Įkraunama...
Įkraunama...

Tinginys

QUOTE(rasute2 @ 2012 04 11, 20:08)
tai visa mase uzvirinate? nes as kaitinu, bet neuzverdu... kal tame ir esme - reik uzvirt  g.gif

Ant silpnos ugnies kol pradeda kilt burbulai, pas jus sausainiu mazai
Atsakyti
QUOTE(atigisa @ 2011 12 20, 12:10)
O gal kuri žinot, kiek laiko gali stovėti tinginys ir būti skanus? Jei dabar darysiu ar iki Kalėdų bus šviežas ir skanus?

Man pastovejes tinginys dar skanesnis- kokia trecia-ketvirta diena pats tas wub.gif
Atsakyti
sveikos merginos,

gal galite pagelbėti blush2.gif girdėjau apie tokį tinginuką kiek supratau darosi iš kakavinių sausainių, varškytės ir snikeriukų....ir daugiau nežinau. produktai sloksiuojasi. Jei kas žinot gal galite pasidainti. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DoVuKe @ 2012 04 22, 10:59)
Man pastovejes tinginys dar skanesnis- kokia trecia-ketvirta diena pats tas  wub.gif

Gerai jei jo lieka...pastovėjusio blush2.gif Pas mus per valandą -dingsta biggrin.gif
Atsakyti
Pasiskaiciau, tai net seile nutyso thumbup.gif reiks pagamint seimai:)
Atsakyti
Aš neseniai gaminau tinginį, šiek tiek paįvairindama įprastą receptą tuo, ką radau namie, gavosi labai skaniai, tai gal kas pabandysite:

2-3 pakeliai sausainių: pusę paprastų, pusę kakavinių;
1 indelis kondensuoto pieno;
125 g. sviesto;
kakavos 2 šaukštai;
Keli šaukštai rududu;
Galima dar įdėti šokolado gabaliukų, prideda sodrumo skoniui;

Eiga kaip ir įprastai, bet mano atradimas buvo jau sumaišius visus ingredientus, pusę masės sudėjus į indą šaukšteliu pridėlioti rududu lašelių, vėliau suberti visą masę ir prieš suslegiant vėl rududu kremo padėlioti. O jau po to suslėgti ir į šaldymo kamerą.

Gavosi tikrai labai skanus tinginys su karamelės intarpais, taip pat labai gerą skonį davė kakaviniai sausainiai. Toks prabangesnis tinginio variantas gaunasi, kaip kokio gero pyrago biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belle_fleur: 10 gegužės 2012 - 12:22
QUOTE(meelisaa @ 2012 05 07, 13:26)
sveikos merginos,

gal galite pagelbėti  blush2.gif  girdėjau apie tokį tinginuką kiek supratau darosi iš kakavinių sausainių, varškytės ir snikeriukų....ir daugiau nežinau.  produktai sloksiuojasi. Jei kas žinot gal galite pasidainti. Ačiū  4u.gif

šis variantas ir mane sudomino, kiek bandžiau naršyti po netą, nieko panašaus neradau pagal nurodytus produktus... , reikia tiesiog eksperimentuoti bigsmile.gif

manau, jei viską sumaišius į bendrą masę ir paslėgus šaldytuve - irgi skanu turėtų gautis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aldonė @ 2012 05 07, 17:41)
Gerai jei jo lieka...pastovėjusio blush2.gif Pas mus per valandą -dingsta biggrin.gif

manau wisur tai pat, kur yra waiku smile.gif
Atsakyti
mano tinginys essen.gif: siap darau i maiiukus, bet siandien sumasciau pasidaryti torta biggrin.gif visai neblogai

indelis kondensuoto pieno
3 saukstai kakavos
pakelis sviesto
4 pakeliai sausainiu Gaidelis

user posted image
Atsakyti
varskes tinginys

400 gr.varskes
400 gr.sausainiu
150 gr.cukraus
200 gr. sviesto
150 gr. dz.ananasai

Varske pertirnti, sviesta istrinti su cukrumi iki purumo, viska sumaisyti, dz.vaisius vaisius nuplikyti verdanciu vandeni, sutrupinti sausainius ,viska sumaisyti, as dar aguonu iberiau , palaikyti valanda laiko kambario temperaturoje, tada deti saltai , skanaus mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2012 05 20, 14:24)
varskes tinginys

butinai ismeginsiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2012 05 23, 12:01)
butinai ismeginsiu  bigsmile.gif

aha as ir pameginsiu...
Atsakyti