Įkraunama...
Įkraunama...

Tinginys

QUOTE(Renacio @ 2010 02 02, 22:24)
labai skanus tinginys su rududu gaunasi  thumbup.gif išlydau sviestą, sudedu rududu ir kaitinu, nuolat maišydama, kol sviestas su rududu susijungia. tada sumaišau su sausainiais ir stingdau. dar tinka džiovinti abrikosai ir slyvos  thumbup.gif

Na, man su Rududu irgi vienas skaniausių tinginio variantų, tik man kažkodėl sviestas su juo niekada gerai nesusijungia, pakaitinu šiek tiek su ištirpusiu sviestu, kai gaunas tokia tirštoka masė (bet ne vientisa) ir pilu ant laužytų sausainių, bet skonio ir formos tikrai nepagadina didis.gif rolleyes.gif žinau, kad kiti varškės dar deda, bet pati nebandžius.
Atsakyti
man su varške nelabai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2010 02 03, 12:41)
man su varške nelabai schmoll.gif

as irgi bandziau su varske, nu man irgi nelabai.. nors varskinius desertus as labai megstu.. Skanu, bet daugiau nedarysiu.. Gal kad as pripratus prie originalaus tynginio ir vis lyginau.. ir dar gal ,kad man kazkaip skystokai gavosi..
Atsakyti
QUOTE(Renacio @ 2010 02 02, 21:24)
labai skanus tinginys su rududu gaunasi  thumbup.gif išlydau sviestą, sudedu rududu ir kaitinu, nuolat maišydama, kol sviestas su rududu susijungia. tada sumaišau su sausainiais ir stingdau. dar tinka džiovinti abrikosai ir slyvos  thumbup.gif

as tai dedu ne abrikosu ar slyvu o stedentu maisto/////labai skanu kai yra ir razinu ir riesutu thumbup.gif toks egzotinis gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
gera idėja, nes ten yra įvairių riešutų, tikrai skonis geras turi gautis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renacio @ 2010 02 02, 22:24)

oman su rududu nesigavo verysad.gif nesustingo normalei blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2010 01 30, 22:40)
Paskaityk CIA , Sonatinos varskinis tinginys.

Skanaus!  mirksiukas.gif

nuostabaus skonio jis man wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

ir su rududu skanu wub.gif wub.gif

ir paprastas su kakava skanus ( as dedu 4 pakelius sausainiu) , gaunasi visada thumbup.gif
Atsakyti
Mano stai toks "Šokoladinis saliamis – tinginys" smile.gif

user posted image

receptas
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2010 02 15, 21:34)
Mano stai toks "Šokoladinis saliamis – tinginys" smile.gif
....

receptas

bigsmile.gif wub.gif nu vaizdelis tai nerealus bigsmile.gif bet man tik akims, nes juodojo sokolado nemegstu doh.gif darau tingini karamelini biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 29 balandžio 2010 - 07:09
dariau tinginiu tingini doh.gif
indelis virto kondesuoto pieno ( galima ir rududu)
200 gr gero sviesto
3 pakeliai po 150 gr aguoniniu krekeriu zuvytes

net sausainiu lauzyt nereikia thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o jau skonis wub.gif
Atsakyti
koks grožis. Būtinai išbandysiu
Atsakyti
daugiau į tinginį nedėčiau džiovintų vaisių, nes dar saldžiau pasidaro. Tik riešušų. Gal džiovintos spanguolės priduoda truputį rūgštumo?
Atsakyti