Stai mano tinginys, viska darau kaip ir visos tik perpepu ta mase vafliu, gaunasi super, gali laikyt ilgiau ant stalo neistis ir nesusitepsime ranku..
http://www.part.lt/p...b17a2560b96.jpg
Nežinau,ar jau kas kada rašė,bet aš sausainius malu per mesmale,o netrupinu.Gaunasi ir masė graži,ir skaniau valgyti..
QUOTE(kregzde1 @ 2011 04 25, 16:25)
Stai mano tinginys, viska darau kaip ir visos tik perpepu ta mase vafliu, gaunasi super, gali laikyt ilgiau ant stalo neistis ir nesusitepsime ranku..
http://www.part.lt/p...b17a2560b96.jpg
http://www.part.lt/p...b17a2560b96.jpg
gera mintis del vafliuku
labutis,
kazi kodel man kakava nesusijunge su sviestu dejau 30 g mazdaug margarino iki reikiamo sviesto kiekio bet ar tai galejo tureti itakos tam
kazi kodel man kakava nesusijunge su sviestu dejau 30 g mazdaug margarino iki reikiamo sviesto kiekio bet ar tai galejo tureti itakos tam
QUOTE(ingauk @ 2011 09 11, 12:45)
labutis,
kazi kodel man kakava nesusijunge su sviestu dejau 30 g mazdaug margarino iki reikiamo sviesto kiekio bet ar tai galejo tureti itakos tam
kazi kodel man kakava nesusijunge su sviestu dejau 30 g mazdaug margarino iki reikiamo sviesto kiekio bet ar tai galejo tureti itakos tam
Reikejo maisyti katinant tol, kol susijungs...
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 09 11, 12:53)
Reikejo maisyti katinant tol, kol susijungs...
kad as net paviriau keleta minuciu ir nieko kiek esu darius tingini niekada man taip nebuvo net bet jau dabar viskas i wc iskeliavo, vaikai atsikels ir vel pedinsim i parde sviesto
Sveikos, tinginių gamintojos.
Beklaidžiodama internete radau tokį tinginio receptuką keptas tinginys
Ar kas nors bandėte gaminti? Koks skonis jo įdomu? Kažin vertas dėmesio?
Beklaidžiodama internete radau tokį tinginio receptuką keptas tinginys
Ar kas nors bandėte gaminti? Koks skonis jo įdomu? Kažin vertas dėmesio?
Tinginys visiškiems tinginiams
Reikės :
2 pokelių "Selga" sausainių šviesių
100 g juodojo šokolado
50 g sviesto
1 indelis kondensuoto saldinto pieno
1 gera sauja skrudintų lazdyno riešutų
Sausainius sutrupinti į stambesnius ir smulkesnius gabaliukus.
Kaitinimo inde sudėti sviestą, šokoladą, supilti kondestuotą pieną - kaitinti ant silpnos ugnies nuolat maišant iki viskas ištirps, taps vientisa masė.
Gautą šokoladinę masę supilti ant trupintų sausainių, įberti saują riešutų, viską gerai permaišyti.
Sukrėsti į šaldymo formą, ištiestą maisto plėvele.
Pastatyti pilnai sustingti šaldytuve (visai nakčiai).
Išimti iš šaldymo formos, nuimti maistinę plėvelę, gausiai apibarstyti cukraus pudra.
Supjausyti piršto storumo riekelėmis.
Patiekti prie kavos ar arbatos.
Skanaus
Reikės :
2 pokelių "Selga" sausainių šviesių
100 g juodojo šokolado
50 g sviesto
1 indelis kondensuoto saldinto pieno
1 gera sauja skrudintų lazdyno riešutų
Sausainius sutrupinti į stambesnius ir smulkesnius gabaliukus.
Kaitinimo inde sudėti sviestą, šokoladą, supilti kondestuotą pieną - kaitinti ant silpnos ugnies nuolat maišant iki viskas ištirps, taps vientisa masė.
Gautą šokoladinę masę supilti ant trupintų sausainių, įberti saują riešutų, viską gerai permaišyti.
Sukrėsti į šaldymo formą, ištiestą maisto plėvele.
Pastatyti pilnai sustingti šaldytuve (visai nakčiai).
Išimti iš šaldymo formos, nuimti maistinę plėvelę, gausiai apibarstyti cukraus pudra.
Supjausyti piršto storumo riekelėmis.
Patiekti prie kavos ar arbatos.
Skanaus
QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2011 09 22, 14:15)
Sveikos, tinginių gamintojos.
Beklaidžiodama internete radau tokį tinginio receptuką keptas tinginys
Ar kas nors bandėte gaminti? Koks skonis jo įdomu? Kažin vertas dėmesio?
Beklaidžiodama internete radau tokį tinginio receptuką keptas tinginys
Ar kas nors bandėte gaminti? Koks skonis jo įdomu? Kažin vertas dėmesio?
Sveika, tikrai šis tinginys vertas dėmesio . Svarbiausia jo neperkepti.
QUOTE(Indrijana @ 2011 10 28, 11:13)
Sveika, tikrai šis tinginys vertas dėmesio . Svarbiausia jo neperkepti.
nu cia geras reiks pabandyt
QUOTE(ingauk @ 2011 09 11, 14:20)
kad as net paviriau keleta minuciu ir nieko kiek esu darius tingini niekada man taip nebuvo net bet jau dabar viskas i wc iskeliavo, vaikai atsikels ir vel pedinsim i parde sviesto
bereikalo ismetet, o gal ne taip supratau kas ten jums nesusijunge?man nesenai buvo taip kad istirpinau sviesta, sudejau kondensuota piena kakava, sokolada ir issikyre ant virsaus sviesto riebalas, bet toks bjaurus plaukiojo tas taukas virsuje galvojau jau vsio ismesiu, bet supyliau i sausainius galvoju kas bus tas bus ir skonis buvo nuostabus gerai, kad neispyliau kada nufotkinsiu imesiu, vis nespeju, suvalgau
QUOTE(jurga29 @ 2011 02 28, 13:11)
Sveikos.
Gal kuri patarsit, nu niekaip nesigauna man tas tinginys nors tu ka skystas, nesukieteja. Po kiekvieno karto prizadu sau, kad niekada gyvenime daugiau nedarysiu, bet praeina laiko, dukros prisipraso ir vel bandau, ir vel nesigauna. Atrodo viską darau pagal receptą, gal yra kokia paslepta mintis Viską galiu issikept, tortus, pyragus, o tas kaip uzkeiktas
Gal kuri patarsit, nu niekaip nesigauna man tas tinginys nors tu ka skystas, nesukieteja. Po kiekvieno karto prizadu sau, kad niekada gyvenime daugiau nedarysiu, bet praeina laiko, dukros prisipraso ir vel bandau, ir vel nesigauna. Atrodo viską darau pagal receptą, gal yra kokia paslepta mintis Viską galiu issikept, tortus, pyragus, o tas kaip uzkeiktas
Lygiai tas pats ir man Du kart gyvenime dariau, abu nesustengo.
Šiandien pasiryžau vėl bandyti, bet matau, kad vėl tas pats bus...
Dėjau pakelį sviesto 82%, indelį kondensuoto, pora šaukštų kakavos, 400 g. sausainių. "Tirpalo" pagal sausainius lyg ir neatrodė per daug...Bet vat jau tuoj bus 3 val. kaip šaldytuve stovi ir nei kiek nesukietėjo