Įkraunama...
Įkraunama...

Tinginys

Stai mano tinginys, viska darau kaip ir visos tik perpepu ta mase vafliu, gaunasi super, gali laikyt ilgiau ant stalo neistis ir nesusitepsime ranku.. smile.gif
http://www.part.lt/p...b17a2560b96.jpg
Atsakyti
Nežinau,ar jau kas kada rašė,bet aš sausainius malu per mesmale,o netrupinu.Gaunasi ir masė graži,ir skaniau valgyti..
Atsakyti
QUOTE(kregzde1 @ 2011 04 25, 16:25)
Stai mano tinginys, viska darau kaip ir visos tik perpepu ta mase vafliu, gaunasi super, gali laikyt ilgiau ant stalo neistis ir nesusitepsime ranku.. smile.gif
http://www.part.lt/p...b17a2560b96.jpg

gera mintis del vafliuku
Atsakyti
labutis,
kazi kodel man kakava nesusijunge su sviestu g.gif dejau 30 g mazdaug margarino iki reikiamo sviesto kiekio bet ar tai galejo tureti itakos tam g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 09 11, 12:45)
labutis,
kazi kodel man kakava nesusijunge su sviestu  g.gif  dejau 30 g mazdaug margarino iki reikiamo sviesto kiekio bet ar tai galejo tureti itakos tam  g.gif

Reikejo maisyti katinant tol, kol susijungs...
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 09 11, 12:53)
Reikejo maisyti katinant tol, kol susijungs...
kad as net paviriau keleta minuciu ir nieko schmoll.gif kiek esu darius tingini niekada man taip nebuvo net schmoll.gif bet jau dabar viskas i wc iskeliavo, vaikai atsikels ir vel pedinsim i parde sviesto doh.gif
Atsakyti
Sveikos, tinginių gamintojos.
Beklaidžiodama internete radau tokį tinginio receptuką keptas tinginys

Ar kas nors bandėte gaminti? Koks skonis jo įdomu? Kažin vertas dėmesio?
Atsakyti
Tinginys visiškiems tinginiams biggrin.gif

user posted image

user posted image

Reikės :

2 pokelių "Selga" sausainių šviesių
100 g juodojo šokolado
50 g sviesto
1 indelis kondensuoto saldinto pieno
1 gera sauja skrudintų lazdyno riešutų

Sausainius sutrupinti į stambesnius ir smulkesnius gabaliukus.
Kaitinimo inde sudėti sviestą, šokoladą, supilti kondestuotą pieną - kaitinti ant silpnos ugnies nuolat maišant iki viskas ištirps, taps vientisa masė.
Gautą šokoladinę masę supilti ant trupintų sausainių, įberti saują riešutų, viską gerai permaišyti.
Sukrėsti į šaldymo formą, ištiestą maisto plėvele.
Pastatyti pilnai sustingti šaldytuve (visai nakčiai).
Išimti iš šaldymo formos, nuimti maistinę plėvelę, gausiai apibarstyti cukraus pudra.
Supjausyti piršto storumo riekelėmis.
Patiekti prie kavos ar arbatos.

Skanaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2011 09 22, 14:15)
Sveikos, tinginių gamintojos.
Beklaidžiodama internete radau tokį tinginio receptuką keptas tinginys

Ar kas nors bandėte gaminti? Koks skonis jo įdomu? Kažin vertas dėmesio?

Sveika, tikrai šis tinginys vertas dėmesio mirksiukas.gif . Svarbiausia jo neperkepti.
Atsakyti
QUOTE(Indrijana @ 2011 10 28, 11:13)
Sveika, tikrai šis tinginys vertas dėmesio  mirksiukas.gif . Svarbiausia jo neperkepti.

nu cia geras blink.gif reiks pabandyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 09 11, 14:20)
kad as net paviriau keleta minuciu ir nieko  schmoll.gif  kiek esu darius tingini niekada man taip nebuvo net  schmoll.gif  bet jau dabar viskas i wc iskeliavo, vaikai atsikels ir vel pedinsim i parde sviesto  doh.gif

bereikalo ismetet, o gal ne taip supratau kas ten jums nesusijunge?man nesenai buvo taip kad istirpinau sviesta, sudejau kondensuota piena kakava, sokolada ir issikyre ant virsaus sviesto riebalas, bet toks bjaurus plaukiojo tas taukas virsuje doh.gif galvojau jau vsio ismesiu, bet supyliau i sausainius galvoju kas bus tas bus ir skonis buvo nuostabus bigsmile.gif gerai, kad neispyliau doh.gif kada nufotkinsiu imesiu, vis nespeju, suvalgau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurga29 @ 2011 02 28, 13:11)
Sveikos.
Gal kuri patarsit, nu niekaip nesigauna man tas tinginys nors tu ka  doh.gif skystas, nesukieteja. Po kiekvieno karto prizadu sau, kad niekada gyvenime daugiau nedarysiu, bet praeina laiko, dukros prisipraso ir vel bandau, ir vel nesigauna. Atrodo viską darau pagal receptą, gal yra kokia paslepta mintis  blink.gif Viską galiu issikept, tortus, pyragus, o tas kaip uzkeiktas cry.gif

Lygiai tas pats ir man doh.gif Du kart gyvenime dariau, abu nesustengo.
Šiandien pasiryžau vėl bandyti, bet matau, kad vėl tas pats bus... unsure.gif
Dėjau pakelį sviesto 82%, indelį kondensuoto, pora šaukštų kakavos, 400 g. sausainių. "Tirpalo" pagal sausainius lyg ir neatrodė per daug...Bet vat jau tuoj bus 3 val. kaip šaldytuve stovi ir nei kiek nesukietėjo unsure.gif
Atsakyti