QUOTE(Angel*ina @ 2011 04 01, 14:24)
Sveikos tinginiu megejos
Vakar vyrui (ne lietuviui, bet ypac dideliam sokolado smaliziui) pirma syki padariau tinginuka. Dariau pagal tradicini receptuka, gal tik biski proporcijas reguliavau: 400 g sausainiu, 1 indukas kondensuoto pieno, 100 g juodo sokolado, 100 g sviesto. Gavosi puikus, kietas, susitinges. Bet skonis kitas, itariu del sausainiu. Gyvenu ne LT, taigi negaliu deti nei Selga, nei Gaidelis nei kitokiu "paprastu" sausainiu. Rinkausi ale paprasciausius, be priedu, bet vistiek traskumas kitos, ir uztat tinginio skonis kitas... Sausainiai isliko pusiau traskus...
Gal kuri isivaizuojat su kuom dar butu galima daryti tingini, jei ne su Selga ar Gaidelis sausainiais?
Gal paciai galima issikepti ala paprastu, miltai, vanduo, kiausinis sausainiu?
Galejai tuos sausainukus pries maisydama su kondensuoto pieno mase apslakstyti ar apipurksti pienu ar paprastu vandeniu, tada net kai tinginys sustingsta, jie nebebuna tokie traskus, buna minksti ir lengvai pjaunasi
Kita karta galesi pabandyt, tik svarbu sausainiu per daug stipriai nesudrekinti, kad visai neistiztu