ir beje su tuo nesaldintu, ilgiau pavirus gaunasi karameles skonis, paruduoja, nededu visai kakavos, gaunasi nerealiai dedu stikline nepilna cukraus
QUOTE(dailija @ 2010 12 07, 19:49)
taip , galima, esu ne karta dariusi, tik cukraus dedu, o su saldziuu kondensuotu - cukraus nereikia
reikia ir tada cukraus, nes masė geriau stingsta ir tinginys niekada nesigauna ištižęs
bet jau čia nesiskaito TINGINYS. Čia kitas pyragas
QUOTE(Svajone_25 @ 2010 12 10, 13:58)
O jus taip ir dedadt i ta forma, niekuo neistepat, kaip issiima tinginys paskui, neprilimpa prie krastu?
as tai isikloju visad maistine plevele... issiima super
Na va as pabandziau daryti tingini, kepimo formoje, ir neblogai gavosi... Siaip geriau susispaudzia ir kietesnis gaunasi.
QUOTE(Svajone_25 @ 2010 12 10, 14:58)
O jus taip ir dedadt i ta forma, niekuo neistepat, kaip issiima tinginys paskui, neprilimpa prie krastu?
taip ir dedu.. forma, kurios kraštai atskirai nusiima, tai lengvai išsiima
Papildyta:
QUOTE(jurda @ 2010 12 10, 19:40)
bet jau čia nesiskaito TINGINYS. Čia kitas pyragas
kaip pavadinsi taip nepagadinsi skonis labai panašus, o ir gamybos procesas panašus
200gr sviesto (ne tepaus riebalų mišinio) 4 pokelių sausainių (pvz. Gaidelis) 3-4 šaukštų kakavos 1 indelio sutirštinto kondensuoto pieno,du vafliu lakštai.
QUOTE(zachira @ 2011 01 05, 19:34)
200gr sviesto (ne tepaus riebalų mišinio) 4 pokelių sausainių (pvz. Gaidelis) 3-4 šaukštų kakavos 1 indelio sutirštinto kondensuoto pieno,du vafliu lakštai.
kokia faina idėja tarp vaflių reikės gaminti
sveikos kepejeles skaiciau skaiciau bet niekur neuzmaciau Irisinio Tinginio recepto tai parasysiu, kaip as darau, labai skanus gaunasi , be gana saldokas
taigi jums reikes:
200g irisu (geriausi tie vadinami rusiski)
200g sviesto
sausauniu (as naudoju "gaidelis" ir dedu ju "nuo akies", nes visad perku palaidus tai mazdaug gal gaunasi apie 300 g)
Irisus ir sviesta islydyti ant ugnies, ir po to supilti ta mase ant jau susmulkintu sausainiu. ir gerai ismaisyti. palitkti per nakti kad sustengtu ir skanaus
(atsiprasau, bet foto dabar negaliu ikelt nes seniai dariau ir be to norvegai geru irisu neturi )
taigi jums reikes:
200g irisu (geriausi tie vadinami rusiski)
200g sviesto
sausauniu (as naudoju "gaidelis" ir dedu ju "nuo akies", nes visad perku palaidus tai mazdaug gal gaunasi apie 300 g)
Irisus ir sviesta islydyti ant ugnies, ir po to supilti ta mase ant jau susmulkintu sausainiu. ir gerai ismaisyti. palitkti per nakti kad sustengtu ir skanaus
(atsiprasau, bet foto dabar negaliu ikelt nes seniai dariau ir be to norvegai geru irisu neturi )
Dareme ir mes su vaikais si skanesta, beje kaip darote tos, kurios neturite torto ar pyrago formu...Gal yra ideju kaip isgauti grazu vaizda...
as dedu viska i maistine plevele,tada padarau vyniotinio formos,pailga,apspaudziu gerai,dar pavolioju truputi per stalo pavirsiu ir i saldytuva susipjausto lygiai graziai apvaliai
QUOTE(Solen @ 2011 01 16, 17:57)
as dedu viska i maistine plevele,tada padarau vyniotinio formos,pailga,apspaudziu gerai,dar pavolioju truputi per stalo pavirsiu ir i saldytuva susipjausto lygiai graziai apvaliai
As irgi taip pat darau ir niekada nenaudoju jokiu formu ir kt., visada puikiai gaunasi