Įkraunama...
Įkraunama...

Tinginys

[quote=Kristalė*,2010 09 20, 14:39]
Manau mažai sviesto
Aš darau panašiai tik sviesto dedu 200 gr (82%) ir mažinu cukrų, sausainių 4 pokeliai, jie po 175 ar 180 gr. Verdu apie 10-15 min.
Atsakyti
Labutis,nezinau ar buvo toks tinginys smile.gif .
200g.grietines,
2 pok. sausainiu,
200g.halvos
Sausainius ir halva susmulkint ,idet grietines.Viska ismaisyti.Palikt per nakti ,tada gerai pjaunasi.Man patiko
Atsakyti
kartą dariau iš grietinės ir chalvos, bet mano šeimai nepatiko. Gal ką ne taip padariau g.gif Gal būtų galima nuotraukytę koks jis jums gaunasi ax.gif
Atsakyti
as vakar dariau paprasta tingini,dejau indeli saldinto kondensuoto pieno,120gramu sviesto kazkur,sauksta kakavos(kazkur paskaicius kad reikia deti 4saukstu praeita kart idejau du,tai man buvo per kart),sita misini pyliau ant paprastu(be skonio,nes man su skoniu per daug buna)selgos sausainiu(2pakuciu)ir i sausainius dar buvau pripjausciusi dziovintu slyvu.Na zinokit gavosi idealus wub.gif o slyvos kaip tiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2010 11 02, 15:21)
kartą dariau iš grietinės ir chalvos, bet mano šeimai nepatiko. Gal ką ne taip padariau g.gif Gal būtų galima nuotraukytę koks jis jums gaunasi ax.gif

Gal nuo halvos priklauso g.gif .As dejau ,zemes riesutu.
Atsakyti
As vietoje kakavos i tinginy idedu pienisko sokolado plytele, labai skanus iseina, tik toks patizes iseina truputi, bet man dar skaniau smile.gif Aisku daug nesuvalgysi tokio, nes iseina labai saldus..
Atsakyti
QUOTE(Acolyte @ 2010 07 21, 13:45)
naudoju:
1 pak. sviesto naminį Rokiškio 82 ar tai 84 proc.
1 indeli sutirštinto pieno (kondensofkė)
2-3 pak. sausainių "Gaidelis"
4-5 šaukštai kakavos

sakot nuo užvirimo 10-15 min  g.gif  as ant silpnos ugnies gal tik 10-15 min kaitinau nelabai jis ir užvirė manau  unsure.gif Tikiuosi tik čia problema, nes juk darau taip kaip visi bet nestingsta nors tu ką  doh.gif

Dariau pagal si recepta thumbup.gif Sausainiu dejau 3 pak. Rezultatas thumbup.gif thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitulia_Fai: 06 lapkričio 2010 - 11:51
aš į tinginį įdedu juodo šokolado plytelę. Laabai pagerina skonį. Ir tą masę virinu trumpai-apie kelias minutes, t.y. kol pradeda tirštėt. DAriau ir su riiešutais, ir džiovintais vaisiais, ir su džiovintom spanguolėm, bet skaniausias-be jokių priedų, tik su juoduoju šokoladu smile.gif
Atsakyti
Aš bandžiau gaminti pagal vienos iš supermamų receptą be kond. pieno
(400 g paprastų sausainių, 200 g sviesto, 200 g liesos grietinės, 200 g cukraus pudros,
4 valg. šaukšt. kakavos, truputį riešutų ir razinų). Gavosi tikrai skaniai.

Atsakyti
šiandien dėjau paprastų selgos sausainių ir imbierinių.
imbieriniai skaniai naują akcentą suteikia
Atsakyti
merginos turiu daug skardiniu sutirstinto nesaldinto kondensuoto pieno, ar galima kazkaip is jo padaryt tingini ??? nes va is sutirstinto susaldinto pieno tai zinau kad iseina, o ka su situo daryti
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 12 07, 08:25)
merginos turiu daug skardiniu sutirstinto nesaldinto kondensuoto pieno, ar galima kazkaip is jo padaryt tingini ??? nes va is sutirstinto susaldinto pieno tai zinau kad iseina, o ka su situo daryti

taip , galima, esu ne karta dariusi, tik cukraus dedu, o su saldziuu kondensuotu - cukraus nereikia
Atsakyti