[quote=Kristalė*,2010 09 20, 14:39]
Manau mažai sviesto
Aš darau panašiai tik sviesto dedu 200 gr (82%) ir mažinu cukrų, sausainių 4 pokeliai, jie po 175 ar 180 gr. Verdu apie 10-15 min.
Labutis,nezinau ar buvo toks tinginys .
200g.grietines,
2 pok. sausainiu,
200g.halvos
Sausainius ir halva susmulkint ,idet grietines.Viska ismaisyti.Palikt per nakti ,tada gerai pjaunasi.Man patiko
200g.grietines,
2 pok. sausainiu,
200g.halvos
Sausainius ir halva susmulkint ,idet grietines.Viska ismaisyti.Palikt per nakti ,tada gerai pjaunasi.Man patiko
kartą dariau iš grietinės ir chalvos, bet mano šeimai nepatiko. Gal ką ne taip padariau Gal būtų galima nuotraukytę koks jis jums gaunasi
as vakar dariau paprasta tingini,dejau indeli saldinto kondensuoto pieno,120gramu sviesto kazkur,sauksta kakavos(kazkur paskaicius kad reikia deti 4saukstu praeita kart idejau du,tai man buvo per kart),sita misini pyliau ant paprastu(be skonio,nes man su skoniu per daug buna)selgos sausainiu(2pakuciu)ir i sausainius dar buvau pripjausciusi dziovintu slyvu.Na zinokit gavosi idealus o slyvos kaip tiko
QUOTE(jurda @ 2010 11 02, 15:21)
kartą dariau iš grietinės ir chalvos, bet mano šeimai nepatiko. Gal ką ne taip padariau Gal būtų galima nuotraukytę koks jis jums gaunasi
Gal nuo halvos priklauso .As dejau ,zemes riesutu.
As vietoje kakavos i tinginy idedu pienisko sokolado plytele, labai skanus iseina, tik toks patizes iseina truputi, bet man dar skaniau Aisku daug nesuvalgysi tokio, nes iseina labai saldus..
QUOTE(Acolyte @ 2010 07 21, 13:45)
naudoju:
1 pak. sviesto naminį Rokiškio 82 ar tai 84 proc.
1 indeli sutirštinto pieno (kondensofkė)
2-3 pak. sausainių "Gaidelis"
4-5 šaukštai kakavos
sakot nuo užvirimo 10-15 min as ant silpnos ugnies gal tik 10-15 min kaitinau nelabai jis ir užvirė manau Tikiuosi tik čia problema, nes juk darau taip kaip visi bet nestingsta nors tu ką
1 pak. sviesto naminį Rokiškio 82 ar tai 84 proc.
1 indeli sutirštinto pieno (kondensofkė)
2-3 pak. sausainių "Gaidelis"
4-5 šaukštai kakavos
sakot nuo užvirimo 10-15 min as ant silpnos ugnies gal tik 10-15 min kaitinau nelabai jis ir užvirė manau Tikiuosi tik čia problema, nes juk darau taip kaip visi bet nestingsta nors tu ką
Dariau pagal si recepta Sausainiu dejau 3 pak. Rezultatas
aš į tinginį įdedu juodo šokolado plytelę. Laabai pagerina skonį. Ir tą masę virinu trumpai-apie kelias minutes, t.y. kol pradeda tirštėt. DAriau ir su riiešutais, ir džiovintais vaisiais, ir su džiovintom spanguolėm, bet skaniausias-be jokių priedų, tik su juoduoju šokoladu
Aš bandžiau gaminti pagal vienos iš supermamų receptą be kond. pieno
(400 g paprastų sausainių, 200 g sviesto, 200 g liesos grietinės, 200 g cukraus pudros,
4 valg. šaukšt. kakavos, truputį riešutų ir razinų). Gavosi tikrai skaniai.
(400 g paprastų sausainių, 200 g sviesto, 200 g liesos grietinės, 200 g cukraus pudros,
4 valg. šaukšt. kakavos, truputį riešutų ir razinų). Gavosi tikrai skaniai.
merginos turiu daug skardiniu sutirstinto nesaldinto kondensuoto pieno, ar galima kazkaip is jo padaryt tingini ??? nes va is sutirstinto susaldinto pieno tai zinau kad iseina, o ka su situo daryti
QUOTE(kristynka* @ 2010 12 07, 08:25)
merginos turiu daug skardiniu sutirstinto nesaldinto kondensuoto pieno, ar galima kazkaip is jo padaryt tingini ??? nes va is sutirstinto susaldinto pieno tai zinau kad iseina, o ka su situo daryti
taip , galima, esu ne karta dariusi, tik cukraus dedu, o su saldziuu kondensuotu - cukraus nereikia