Įkraunama...
Įkraunama...

Tinginys

*Bitutė* mano tinginio receptas lyginai toks pats, o irisinį reikės irgi pabandyti bigsmile.gif

jaučiu šiandien jau reikės begtio pirkti produktų doh.gif mmm kaip užsimaniau biggrin.gif tikiuosi išeis ir nebus košė g.gif
Atsakyti

Skamba receptas puikiai drinks_cheers.gif

QUOTE(bukasacka @ 2010 05 16, 12:44)
isbandziau daug tinginio receptu,bet vis neradau to "pacio paciausio".todel nutariau bandyti pati.nesitikejau kad busiu tokia nustebinta  bigsmile.gif  isejo toks kokio visad norejau  thumbup.gif
dejau:
plytele juodo sokolado
sviesto 200 g
pieno (tiksliai nepamenu,bet apie stikline)
cukraus 5 saukstai
karciosios kakavos 4 saukstai
sausainiu 400 g.
sauja lazdyno riesutu(smulkintu)
sauja smulkintu dziovintu abrikosu
gavosi juooodas,stangrus tinginys  wub.gif

Atsakyti
Sustingo tinginys bigsmile.gif assa.gif assa.gif

Pasirodo viską gerai dariau tiesiog daugiau pakaitinti reikia sokiai.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Turiu pora pradedančiosios tinginistes klausimu blush2.gif
Ar labai smulkiai reikia sutrupinti sausainius? Gal kas kokia foto trupintu turėtu g.gif
Ir kiek laiko galima laikyti pagaminta tingini? ar butinai šaldytuve?
Atsakyti
QUOTE(Zuwytes @ 2010 08 17, 15:56)
Sveikos merginos  4u.gif
Turiu pora pradedančiosios tinginistes klausimu  blush2.gif
Ar labai smulkiai reikia sutrupinti sausainius? Gal kas kokia foto trupintu turėtu  g.gif 
Ir kiek laiko galima laikyti pagaminta tingini? ar butinai šaldytuve?



kuo labiau susmulkinsi, tuo tinginys bus minkštesnis tiek pjaustymui tiek atsikandimui mirksiukas.gif trupini tiesiog laužai gabaliukais sausainiukus ir tiek mirksiukas.gif

laikyti kol susivalgo (lalabaaiaiai greittaiaii thumbup.gif ) , galima šaldytuve arba tiesiog kambario temperatūroje, bet pagal dabartinę kaitrą - geriau šaldytuve mirksiukas.gif

kada kiek susensta tinginys? pastovėjęs tinginys apdžiūsta ir kai jį pjaustai - trupa mirksiukas.gif
Atsakyti
800g sausainių
stiklinė pieno
stiklinė cukraus
3 šaukštai kakavos
150g sviesto

user posted image
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 09 02, 09:53)
800g sausainių
stiklinė pieno
stiklinė cukraus
3 šaukštai kakavos
150g sviesto

user posted image

geriausias receptas, visada tik taip darau,gaunasi super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Guvile @ 2010 09 02, 13:15)
geriausias receptas, visada tik taip darau,gaunasi super thumbup.gif

drinks_cheers.gif ir svarbiausia-pigesnis variantas nei su kondensuotu pienu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 09 02, 09:53)
800g sausainių
stiklinė pieno
stiklinė cukraus
3 šaukštai kakavos
150g sviesto

blush2.gif 4u.gif o kaži kaip jis sustingsta kaip įprastas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 09 02, 16:32)
blush2.gif  4u.gif  o kaži kaip jis sustingsta kaip įprastas?  g.gif

per naktį šaldytuve laikiau. Pjaustosi puikiai.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 09 02, 14:41)
drinks_cheers.gif ir svarbiausia-pigesnis variantas nei su kondensuotu pienu thumbup.gif

Čia matyt koks suvalkietiškas receptas lotuliukas.gif thumbup.gif , nes mano mama irgi panašiai darydavo, tik kartais dėdavo kakavą su pienu, kartais tiesiog stiprios kavos puodelį, be jokio pieno. Sustingsta tikrai gerai, nes skystį sugeria sausainiai ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitule: 02 rugsėjo 2010 - 20:14
Na va - dariau Rududu tingini. Tai kol vire - atsiskyre buvo sviestas nuo rududu, bet kai pakaitinus nuemiau ir maisiau kol truputi paveso (kokias 3 min) tai viskas susimaise i vientisa mase ir berods bus nerealiai skanu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti