*Bitutė* mano tinginio receptas lyginai toks pats, o irisinį reikės irgi pabandyti
jaučiu šiandien jau reikės begtio pirkti produktų mmm kaip užsimaniau tikiuosi išeis ir nebus košė
Skamba receptas puikiai
QUOTE(bukasacka @ 2010 05 16, 12:44)
isbandziau daug tinginio receptu,bet vis neradau to "pacio paciausio".todel nutariau bandyti pati.nesitikejau kad busiu tokia nustebinta isejo toks kokio visad norejau
dejau:
plytele juodo sokolado
sviesto 200 g
pieno (tiksliai nepamenu,bet apie stikline)
cukraus 5 saukstai
karciosios kakavos 4 saukstai
sausainiu 400 g.
sauja lazdyno riesutu(smulkintu)
sauja smulkintu dziovintu abrikosu
gavosi juooodas,stangrus tinginys
dejau:
plytele juodo sokolado
sviesto 200 g
pieno (tiksliai nepamenu,bet apie stikline)
cukraus 5 saukstai
karciosios kakavos 4 saukstai
sausainiu 400 g.
sauja lazdyno riesutu(smulkintu)
sauja smulkintu dziovintu abrikosu
gavosi juooodas,stangrus tinginys
Sustingo tinginys
Pasirodo viską gerai dariau tiesiog daugiau pakaitinti reikia
Pasirodo viską gerai dariau tiesiog daugiau pakaitinti reikia
Sveikos merginos
Turiu pora pradedančiosios tinginistes klausimu
Ar labai smulkiai reikia sutrupinti sausainius? Gal kas kokia foto trupintu turėtu
Ir kiek laiko galima laikyti pagaminta tingini? ar butinai šaldytuve?
Turiu pora pradedančiosios tinginistes klausimu
Ar labai smulkiai reikia sutrupinti sausainius? Gal kas kokia foto trupintu turėtu
Ir kiek laiko galima laikyti pagaminta tingini? ar butinai šaldytuve?
QUOTE(Zuwytes @ 2010 08 17, 15:56)
Sveikos merginos
Turiu pora pradedančiosios tinginistes klausimu
Ar labai smulkiai reikia sutrupinti sausainius? Gal kas kokia foto trupintu turėtu
Ir kiek laiko galima laikyti pagaminta tingini? ar butinai šaldytuve?
Turiu pora pradedančiosios tinginistes klausimu
Ar labai smulkiai reikia sutrupinti sausainius? Gal kas kokia foto trupintu turėtu
Ir kiek laiko galima laikyti pagaminta tingini? ar butinai šaldytuve?
kuo labiau susmulkinsi, tuo tinginys bus minkštesnis tiek pjaustymui tiek atsikandimui trupini tiesiog laužai gabaliukais sausainiukus ir tiek
laikyti kol susivalgo (lalabaaiaiai greittaiaii ) , galima šaldytuve arba tiesiog kambario temperatūroje, bet pagal dabartinę kaitrą - geriau šaldytuve
kada kiek susensta tinginys? pastovėjęs tinginys apdžiūsta ir kai jį pjaustai - trupa
QUOTE(diasaja @ 2010 09 02, 09:53)
geriausias receptas, visada tik taip darau,gaunasi super
QUOTE(Guvile @ 2010 09 02, 13:15)
geriausias receptas, visada tik taip darau,gaunasi super
ir svarbiausia-pigesnis variantas nei su kondensuotu pienu
QUOTE(diasaja @ 2010 09 02, 09:53)
o kaži kaip jis sustingsta kaip įprastas?
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 09 02, 16:32)
o kaži kaip jis sustingsta kaip įprastas?
per naktį šaldytuve laikiau. Pjaustosi puikiai.
QUOTE(diasaja @ 2010 09 02, 14:41)
ir svarbiausia-pigesnis variantas nei su kondensuotu pienu
Čia matyt koks suvalkietiškas receptas , nes mano mama irgi panašiai darydavo, tik kartais dėdavo kakavą su pienu, kartais tiesiog stiprios kavos puodelį, be jokio pieno. Sustingsta tikrai gerai, nes skystį sugeria sausainiai ir viskas
Na va - dariau Rududu tingini. Tai kol vire - atsiskyre buvo sviestas nuo rududu, bet kai pakaitinus nuemiau ir maisiau kol truputi paveso (kokias 3 min) tai viskas susimaise i vientisa mase ir berods bus nerealiai skanu