Įkraunama...
Įkraunama...

Žele , žele tortai ir desertai-4

QUOTE(Paslaptingoji @ 2010 02 09, 22:44)
noriu pritarti,kad jogurtas su vaisine želė maišytas man irgi neskanu labai.Dariau kažkada doh.gif persikų jogurtą maišiau su persikų želė trimis pakais.Jau atsiskiedė belekaip doh.gif ir skonis fe,išmečiau visą doh.gif O vienas pvz braškinis jogurtas su želatina  man skanu.Patys skaniausi tai grietinės,grietinėlės,varškės sluoksniai.Nors skonio reikalas,nepabandęs nesuprasi ax.gif

drinks_cheers.gif tirkai pritariu, man taip pat skanu su varske, tik nebandzius su gritinele blush2.gif reiktu pabandyti, imaisyti vanilinio cukraus, paprasto cukriuko suplakti, deti zelatina ir viskas? ax.gif o jei dar braskiu deti, tai isvis skanu butu, bet reik svieziu g.gif
Atsakyti
Jei braskiu desi bus gerai, jei ne i grietinele dek truputi rugsteles, ir dar gerai grietine tinka. Tik rugstele ir grietine dek i pravesusia grietinele antraip sutrauks i varske thumbup.gif Arba su citrinos sultimis labai skanu wub.gif Anksciau tik toki ir darydavau balta sluoksni. Bet dabar jau kartais liesiau darau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*dew* @ 2010 02 09, 22:58)
drinks_cheers.gif tirkai pritariu, man taip pat skanu su varske, tik nebandzius su gritinele blush2.gif reiktu pabandyti, imaisyti vanilinio cukraus, paprasto cukriuko suplakti, deti zelatina ir viskas? ax.gif o jei dar braskiu deti, tai isvis skanu butu, bet reik svieziu g.gif

o su kokia varškyte ir kaip darai? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linanil: 10 vasario 2010 - 08:32
Geriau kai varske smulki, pertrinta. Labai tinka Musu svelnioji varske, sureliai, desertines varskes. As labai myliu Zemaitijos pieno separuota varske, parduodama tik zemaitijos pieno kioskeliuose ar skyriuose. Bet ji tokia grietines konsistencijos, as ja naudoju visiems idarams, pertepimams, varskes - surio pyragams. Net ir tiramisu su ja darau. Jos riebumas tik 9 %. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linanil @ 2010 02 10, 08:32)
o su kokia varškyte ir kaip darai?  ax.gif

as visada darau tik su liesa varske 4u.gif ir dabar esu pasiruosusi 200 gr liesos varskes ir 0,75 ml bananu ir kiviu jogurto, tai bus baltas sliuoksnis zeliukui 4u.gif ir desiu 30 g zelatinos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 02 10, 08:22)
Jei braskiu desi bus gerai, jei ne i grietinele dek truputi rugsteles, ir dar gerai grietine tinka. Tik rugstele ir grietine dek i pravesusia grietinele antraip sutrauks i varske thumbup.gif Arba su citrinos sultimis labai skanu wub.gif Anksciau tik toki ir darydavau balta sluoksni. Bet dabar jau kartais liesiau darau lotuliukas.gif

baltas sluoksnis su citrinos sultimis gera ideja, as vis galvoju taip padaryt tik bijodavau ar nesutrauks.O su svieziom braskem man nelabai schmoll.gif
as turejau omeny saldytas, bandziau bet nepatiko. Grinai sviezios gal butu skaniau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jola1: 10 vasario 2010 - 15:14
susinervinau unsure.gif norejau pasidaryti figureliu si baltos zeles, bet neisgavo graziai isimti verysad.gif nesigaus zeliukas, koki norejau padaryt doh.gif ai padaryiu paprasta, braskiu zele su jogurtu ir bus gerai, vaizdas nesvarbu, svarbu skonis
Atsakyti
*dev* tu taip nesinervink as tik pajuokavau del tos parodos lotuliukas.gif
Papildyta:
tiesa su jogurtu ziuriu daug kam nelabai skanus zeliukai o kaip su kefyru g.gif laukiu nuomoniu smile.gif
Atsakyti
Čia mano toks paprastas želinis tortukas, padariau ta proga, kad svečiai atvažiavo smile.gif Dariau pirmą sluoksnį iš laužytų sausainių ir kondensuoto pieno, vidurinį iš varškės, jogurto, grietinėlės ir želatinos, viršutinis iš vynuogių, persikų ir citrinų želė. Na, man labai skanu buvo thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurinija: 10 vasario 2010 - 18:13
QUOTE(jola1 @ 2010 02 10, 15:58)
*dev* tu taip nesinervink as tik pajuokavau del tos parodos  lotuliukas.gif
Papildyta:
tiesa su jogurtu ziuriu daug kam nelabai skanus zeliukai o kaip su kefyru  g.gif  laukiu nuomoniu  smile.gif

oj as del to nesinervinu lotuliukas.gif tiesiog norejau padaryti grazu zeliuka rytdienai, ryt tecio gimtadienis, bet bus gerai ir paprastas sluoksniuotas irnesakyk.gif didis.gif
man skanu su jogurtu blush2.gif su kefyru nebandziau, nemegstu jo, todel bijau skonio biggrin.gif

QUOTE(Aurinija @ 2010 02 10, 18:10)
Čia mano toks paprastas želinis tortukas, padariau ta proga, kad svečiai atvažiavo  smile.gif Dariau pirmą sluoksnį iš laužytų sausainių ir kondensuoto pieno, vidurinį iš varškės, jogurto, grietinėlės ir želatinos, viršutinis iš vynuogių, persikų ir citrinų želė. Na, man labai skanu buvo  thumbup.gif

user posted image

labai mazyte foto doh.gif bet vistiek graziai atrodo ax.gif 4u.gif
Papildyta:
Jola, nereali si forma blush2.gif user posted image
kur pirkot?kiek mokejot ax.gif
Atsakyti
Merginos darykit per puse jogurta su grietinele.Istirpinkit zelatina supilkit i jogurta.Atskirai isplakite grietinele su cukrumi ir citrinos rugstele(zele megsta intensyvesni skoni) ir imaisykite i pradedancia stingti jogurto mase.gausis skanus putesiai.
Atsakyti
noriu pabandyti putesius su kondensuotu pienu, bet kiek esu skaicius, tai reik nesaldinto, o pas mane yra tik saldinto doh.gif kazin ar galima padaryti g.gif
Atsakyti