QUOTE(jola1 @ 2010 02 09, 15:54)
nu ka zeliuku myletojos arteja Valentinas bus zeliuku paroda
Tikrai taip
O aš visus tris šiam savaitgaliui ilgajam užsimojau padaryti Mat ir gimtadieniai ir Valentinai
Su varške arba biskritu sakiau bandysiu, bet nelabai žinau kaip čia bepavyks
QUOTE(jola1 @ 2010 02 09, 15:54)
nu ka zeliuku myletojos arteja Valentinas bus zeliuku paroda
as nesugalvoju koki zeliuka pagaminti
Papildyta:
jau gal sugalvojau
Mano sunus nemegsta imantriu. Dabar tik paprastus splvotus i ivairias formeles pilu. Baltu visai nevalgo (alergiskas pienui). Tai nieko ypatingo ir neturiu parodyti
QUOTE(laurindre @ 2010 02 09, 18:35)
Mano sunus nemegsta imantriu. Dabar tik paprastus splvotus i ivairias formeles pilu. Baltu visai nevalgo (alergiskas pienui). Tai nieko ypatingo ir neturiu parodyti
o mano vyras nelabai megsta ymantrius jam geriau virno skonio zele nei yvariu spalvu ir su vaisiais
Ir pas mane tokiu poreikis
Galiu parodyti pernyksti, nes po gimtadienio man jau nebesinori dar ir valentinui kazka gaminti O gimtadieniui gaminsiu rimtesnius tortus, nes zeliuku pas mane jau visi atsivalge
[attachmentid=192931]
[attachmentid=192931]
QUOTE(laurindre @ 2010 02 09, 21:55)
Galiu parodyti pernyksti, nes po gimtadienio man jau nebesinori dar ir valentinui kazka gaminti O gimtadieniui gaminsiu rimtesnius tortus, nes zeliuku pas mane jau visi atsivalge
[attachmentid=192931]
[attachmentid=192931]
koks nuostabus valentiniskas torciukas is kur forma tokia gavote?
Kazkada gavau dovanu Tupperware silikonine
QUOTE(astisius @ 2010 02 07, 20:57)
linalin, labai gražus tortukas.
O aš dariau su jogurtu. Jogurtas Jo ir trys pakiukai Otker persikų želės+ trijų spalvų želė, pjaustyta kūbeliais. Foto nėra, bet man tas jogurtas nelabai skanu, keistas skonis sumaišius su žele, gal reiktų grynos želatinos be skonio? kitą kartą darysiu su grietinėle ir sluoksniuosiu su spalvota žele.
O aš dariau su jogurtu. Jogurtas Jo ir trys pakiukai Otker persikų želės+ trijų spalvų želė, pjaustyta kūbeliais. Foto nėra, bet man tas jogurtas nelabai skanu, keistas skonis sumaišius su žele, gal reiktų grynos želatinos be skonio? kitą kartą darysiu su grietinėle ir sluoksniuosiu su spalvota žele.
QUOTE(laurindre @ 2010 02 07, 21:04)
linanil, labai gražiai ir skaniai atrodo
Man tie jogurtai su skoniais visai nepatinka Kažkokia sintetika, negi neužtenka natūralių uogų įdėti, privaro tu dažų ir kvapų
Geriau jau imti natūralų jogurtą, jeigu norisi su jogurtu daryti ir uogų kokių įdėti
O šiaip vistik skaniau, kai dedama kažkokia dalis grietineles
Man tie jogurtai su skoniais visai nepatinka Kažkokia sintetika, negi neužtenka natūralių uogų įdėti, privaro tu dažų ir kvapų
Geriau jau imti natūralų jogurtą, jeigu norisi su jogurtu daryti ir uogų kokių įdėti
O šiaip vistik skaniau, kai dedama kažkokia dalis grietineles
noriu pritarti,kad jogurtas su vaisine želė maišytas man irgi neskanu labai.Dariau kažkada persikų jogurtą maišiau su persikų želė trimis pakais.Jau atsiskiedė belekaip ir skonis fe,išmečiau visą O vienas pvz braškinis jogurtas su želatina man skanu.Patys skaniausi tai grietinės,grietinėlės,varškės sluoksniai.Nors skonio reikalas,nepabandęs nesuprasi