Įkraunama...
Įkraunama...

Žele , žele tortai ir desertai-4

QUOTE(jola1 @ 2010 02 07, 23:37)
*dev* norejau taves paklaust trecioj temoj tu darei ledu torta man nesigavo.Atrodo ir ledai kambario tem. buvo bet vistiek sutrauke zelatina i siulus

g.gif neysivaziduoju kodel taip gavosi, na zelatina budavo pas mane taip pat kambario temperaturos ir as ja ne visa iskart supildavau, o palaipsniui mirksiukas.gif po sauksta plona srovele pyliau, vis pamaisydama ir gavosi mirksiukas.gif
va parekomenduoti galiu skanu varskes deserta su zelatina.
tik foto neturiu:
reikes : 500 gr varskes sureliu(na as naudojau paprasta varske pertrinta su blenderiu), cukraus pagal skoni, vanilinio cukraus, tarkuoto sokolado, ir serbentu sulciu(ar kitu raudonu sulciu) ir 30 gr zelatinos.
gaminimas:
zelatina isbrinkinti vandenyje ir istirpinti, palaikyti kol atves iki kambario temperaturos, varske su cukrumi sutrinti blenderiu, padalinti i 3 vienodas dalis.i pirma deti vanilinio cukraus ir vel pertrinti blenderiu.deti i desertine taures taures ir palikti saldytuve keletui minuciu kol ruosite kita sluoksni, taigi i antra sluosni dedame tarkuota sokolada ir gerai ismaisyti, deti ant pirmo sluoksnio ir vel palikti saldytuve keletui min, tada imti paskutine dali varskes ir ipilti, ar ilasinti raudonu sulciu, kad suteiktu spalva ir skoni, sudeti i desertines taures ir palikti 4 valandoms sustingti.puosti galima sokoladu, cinamono lazdelemis ir vysniomis.

kas megsta varske, labai skanu, o ir vaizdas super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *dew*: 08 vasario 2010 - 13:37
Sveikos mergaitės ax.gif
Turiu klausimą, ar kuri esat bandžiusi tą skaidrią tortenguss želė? Aš vakar bandžiau bandyti hihihi.gif bet man ji kažkokia drumsta buvo, ir tikrai ne skaidri schmoll.gif tai išsigandau, ir nerizikavau schmoll.gif bet dabar galvoju, gal pastovėjus būtų suskaidrėjus? o gal pasenus jau? mastau.gif
Atsakyti
aisku, aciu *dew*, o as ja iskart visa supyliau.Ir dar turiu tau klausimeli smile.gif trecios temos gale daividija nurode nuoroda ledu torto o tu sakei kad ji gera, kai as norejau ieit tai man atverte angliskai, taip ir turejo but g.gif

ir aciu uz receptuka taviskai visi geri mirksiukas.gif reiks butinai pabandyt ir foto ikelt ,dabar gi jau moku lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jola1: 08 vasario 2010 - 13:55
QUOTE(Jaskolka @ 2010 02 08, 13:45)
Sveikos mergaitės  ax.gif
Turiu klausimą, ar kuri esat bandžiusi tą skaidrią tortenguss želė? Aš vakar bandžiau bandyti hihihi.gif bet man ji kažkokia drumsta buvo, ir tikrai ne skaidri  schmoll.gif tai išsigandau, ir nerizikavau  schmoll.gif bet dabar galvoju, gal pastovėjus būtų suskaidrėjus? o gal pasenus jau? mastau.gif

Sitas daiktas nelabai zele schmoll.gif Jo pagrindas yra krakmolas ir jis skirtas padengti virsu su vaisiais, kad vaisiai nedziutu ir nevystu.Daugiau papuosimui skirtas. Gerai istirpes jis yra skaidrus. Bet jis neturi jokio skonio, dideliam savarankiskam sluoksniui jis netinka schmoll.gif
Atsakyti
aš norėjau, kad būtų taip kaip pas Sonatiną user posted image,
bet išsigandau ir užpyliau kivi žele vietoj to mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas Sonatina skaidri zele ir yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaskolka @ 2010 02 08, 13:45)
Sveikos mergaitės  ax.gif
Turiu klausimą, ar kuri esat bandžiusi tą skaidrią tortenguss želė? Aš vakar bandžiau bandyti hihihi.gif bet man ji kažkokia drumsta buvo, ir tikrai ne skaidri  schmoll.gif tai išsigandau, ir nerizikavau  schmoll.gif bet dabar galvoju, gal pastovėjus būtų suskaidrėjus? o gal pasenus jau? mastau.gif

Su ja ir man išsyk nepavyko doh.gif Dariau tortą, ant viršaus vaisių norėjau uždėt. anksčiau pasidariau želė tą, kai norėjau užpilt, žiūriu per minutes kelias sustingo vos ne iki gumulų lotuliukas.gif bet po to pašildžiau, tai viskas gerai, gražiau užstingo. Norėjau įkelt parodyt, ale neišeina nors tu ką doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jola1 @ 2010 02 08, 13:47)
aisku, aciu *dew*, o as ja iskart visa supyliau.Ir dar turiu tau klausimeli  smile.gif  trecios temos gale daividija nurode nuoroda ledu torto o tu sakei kad ji gera, kai as norejau ieit tai man atverte angliskai, taip ir turejo but  g.gif

ir aciu uz receptuka taviskai visi geri  mirksiukas.gif reiks butinai pabandyt ir foto ikelt ,dabar gi jau moku  lotuliukas.gif

taip ten viskas angliskai rasoma 4u.gif jei reikia vertejo, stai sioje svetaineje galima versti sakinius visomis kalbomis bigsmile.gif cia mirksiukas.gif
Atsakyti
man kuriozai su tuo tortu doh.gif balta dalis nesustingo doh.gif tai tokia košę ir kabinom iš formos doh.gif bet bet gražiai atrodė, mieliausiam patiko ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Mergaites,o i kokias formas stingdot zele tortus?Jei i paprasta torto forma,tai gal kuo tepat krastus,kad graziai issiimtu?
Gal ir kvaili klausimai,bet as dar tik pradedu savo tortu darymo era ax.gif Sededama namie turiu galimybe bandyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(slaugute99 @ 2010 02 09, 09:08)
Mergaites,o i kokias formas stingdot zele tortus?Jei i paprasta torto forma,tai gal kuo tepat krastus,kad graziai issiimtu?
Gal ir kvaili klausimai,bet as dar tik pradedu savo tortu darymo era ax.gif Sededama namie turiu galimybe bandyt blush2.gif

bet kokioje formoje, kokia tik jums sirdziai miela, patepam aliejum plonai, arba pries isimant ikisam forma i karsta vandeni porai sekundziu
Atsakyti

nu ir dar karta aciu *dew* aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jola1: 09 vasario 2010 - 14:58