QUOTE(jola1 @ 2010 02 07, 23:37)
*dev* norejau taves paklaust trecioj temoj tu darei ledu torta man nesigavo.Atrodo ir ledai kambario tem. buvo bet vistiek sutrauke zelatina i siulus
neysivaziduoju kodel taip gavosi, na zelatina budavo pas mane taip pat kambario temperaturos ir as ja ne visa iskart supildavau, o palaipsniui po sauksta plona srovele pyliau, vis pamaisydama ir gavosi
va parekomenduoti galiu skanu varskes deserta su zelatina.
tik foto neturiu:
reikes : 500 gr varskes sureliu(na as naudojau paprasta varske pertrinta su blenderiu), cukraus pagal skoni, vanilinio cukraus, tarkuoto sokolado, ir serbentu sulciu(ar kitu raudonu sulciu) ir 30 gr zelatinos.
gaminimas:
zelatina isbrinkinti vandenyje ir istirpinti, palaikyti kol atves iki kambario temperaturos, varske su cukrumi sutrinti blenderiu, padalinti i 3 vienodas dalis.i pirma deti vanilinio cukraus ir vel pertrinti blenderiu.deti i desertine taures taures ir palikti saldytuve keletui minuciu kol ruosite kita sluoksni, taigi i antra sluosni dedame tarkuota sokolada ir gerai ismaisyti, deti ant pirmo sluoksnio ir vel palikti saldytuve keletui min, tada imti paskutine dali varskes ir ipilti, ar ilasinti raudonu sulciu, kad suteiktu spalva ir skoni, sudeti i desertines taures ir palikti 4 valandoms sustingti.puosti galima sokoladu, cinamono lazdelemis ir vysniomis.
kas megsta varske, labai skanu, o ir vaizdas super