Įkraunama...
Įkraunama...

Žele , žele tortai ir desertai-4

Sveikos, pagaliau pavyko idet tas nuotraukas kaip ir zadejau , aciu daividijai uz nuoroda

user posted image

user posted image
Atsakyti
jola1, niu ir pasistengusi Tu čia 4u.gif super.
Atsakyti
nu jau blush2.gif baikit as tik pradejau juos daryti.Beto pati pirma teko ismest
Atsakyti
Labai skanios nuotraukos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linanil @ 2010 02 07, 20:58)
jola1, niu ir pasistengusi Tu čia  4u.gif  super.

tavo taip pat grazus, beto tavo pirmas cia puslapy o mano siuksledezej lotuliukas.gif
Atsakyti
jola1 nu pasakiski zeliukai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jola1 @ 2010 02 07, 20:24)
Sveikos, pagaliau pavyko idet tas nuotraukas

Grozis grozis wub.gif nesikuklink mirksiukas.gif
Atsakyti
nesikuklinu cia gi jusu merginos pamokos smile.gif ,cia gal atligis uz tai kad teko sitiek prie kompo sedet 3 temos o puslapiu kiek.... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*dew* @ 2010 02 07, 22:04)
jola1 nu pasakiski zeliukai bigsmile.gif

*dev* norejau taves paklaust trecioj temoj tu darei ledu torta man nesigavo.Atrodo ir ledai kambario tem. buvo bet vistiek sutrauke zelatina i siulus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jola1: 07 vasario 2010 - 23:33
QUOTE(jola1 @ 2010 02 07, 20:24)
Sveikos, pagaliau pavyko idet tas nuotraukas kaip ir zadejau , aciu daividijai uz nuoroda

user posted image

user posted image

Šaunuolė, gražu!
Atsakyti
QUOTE(jola1 @ 2010 02 07, 21:52)
tavo taip pat grazus, beto tavo pirmas cia puslapy o mano siuksledezej  lotuliukas.gif

Tai šiukšledežė matyt pasitaikė šalia moteriško pasiūtimo, nieko gal blogo ir nebuvo g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti

tada nevisa foroma buvau perskaciusi ,todel nezinojau kiek tikslai deti zelatino ,kai nesustingo ir teko ismest atsisedau ir peskaiciau nuo pirmo iki paskutinio ir rezultatus matet.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jola1: 08 vasario 2010 - 10:14
QUOTE(jola1 @ 2010 02 08, 10:13)
tada nevisa foroma buvau perskaciusi ,todel nezinojau kiek tikslai deti zelatino ,kai nesustingo ir teko ismest atsisedau ir peskaiciau nuo pirmo iki paskutinio ir rezultatus matet.

Aiškutis rolleyes.gif Tada smagu, kad dabar kaip iš paveiksliuko.

Aš labai noriu su sūreliais daryti, reiks ir pasiskaityti dar karta g.gif
Atsakyti