yra kauno bazese pusę kilo želatinos gal 9,5 kainuoja. normali tikrai želė.
QUOTE(*dew* @ 2010 02 05, 23:13)
na gausis anksciau ar veliau
Gavosi Bet vietoj jogurto naudojau grietine, sumaisyta su cukrum ir citrinos rugstele, skonis
QUOTE(flooding @ 2010 02 06, 12:17)
Gavosi Bet vietoj jogurto naudojau grietine, sumaisyta su cukrum ir citrinos rugstele, skonis
saunu as nebandzius su grietine ar kefyru, bijau to skonio, labai nemegstu kefyro
Nu va, įkeliu savo "vargšiukus" Išvada - yra kur tobulėti, jau žinau savo klaidas, tikiuos, kitą kartą išeis geriau.
Ar kartais nebuvo jie kameroj
QUOTE(laurindre @ 2010 02 06, 16:46)
Ar kartais nebuvo jie kameroj
Vienas buvo, kitas ne...O ką tai davė? Tą "nutekėjimą"?
Net galiu pasakyti kuris , pirmasis, labai matosi virsus nuplesytas
I kamera galima deti tik labai trumpai, o geriau visai nedeti, nes vaizdui stipriai kenkia, vanduo susala
I kamera galima deti tik labai trumpai, o geriau visai nedeti, nes vaizdui stipriai kenkia, vanduo susala
Jooo, abu jie su vaizdu pykstasi Šį kartą man svarbiausia buvo skonį gerą gauti, ką ir pavyko padaryti Pirmasis kameroj nebuvęs, bet jo viršus nuplėšytas, nes įvyko avarija jį išimant Išslydo forma iš rankų ir karštas vanduo kliūstelėjo ant želė, todėl tas viršus (ir visos kitos vietos) tiesiog nutirpo ir nubėgo. Antrasis buvo kameroj, bet tikrai trumpai, nes man reikėjo greito pagaminimo, kad žinočiau, ar trečio nereik lipdyt. Kitą kartą žinosiu,kad geriau taip nedaryti dėkui Bet va kažkodėl vis tiek kažkoks nutekėjimas atsirado...arba dėl tos kameros, arba dėl to, kad želė prastesnė buvo.
Gal jau zele pradejusi stingti buvo, todel prilipo prie krastu. Formos bangeles labai smailios, todel negalejai islyginti
Niu va, aš ir atsiduodu Jūsų teismui, tai pirmas mano darbelis
linalin, labai gražus tortukas.
O aš dariau su jogurtu. Jogurtas Jo ir trys pakiukai Otker persikų želės+ trijų spalvų želė, pjaustyta kūbeliais. Foto nėra, bet man tas jogurtas nelabai skanu, keistas skonis sumaišius su žele, gal reiktų grynos želatinos be skonio? kitą kartą darysiu su grietinėle ir sluoksniuosiu su spalvota žele.
O aš dariau su jogurtu. Jogurtas Jo ir trys pakiukai Otker persikų želės+ trijų spalvų želė, pjaustyta kūbeliais. Foto nėra, bet man tas jogurtas nelabai skanu, keistas skonis sumaišius su žele, gal reiktų grynos želatinos be skonio? kitą kartą darysiu su grietinėle ir sluoksniuosiu su spalvota žele.
linanil, labai gražiai ir skaniai atrodo
Man tie jogurtai su skoniais visai nepatinka Kažkokia sintetika, negi neužtenka natūralių uogų įdėti, privaro tu dažų ir kvapų
Geriau jau imti natūralų jogurtą, jeigu norisi su jogurtu daryti ir uogų kokių įdėti
O šiaip vistik skaniau, kai dedama kažkokia dalis grietineles
Man tie jogurtai su skoniais visai nepatinka Kažkokia sintetika, negi neužtenka natūralių uogų įdėti, privaro tu dažų ir kvapų
Geriau jau imti natūralų jogurtą, jeigu norisi su jogurtu daryti ir uogų kokių įdėti
O šiaip vistik skaniau, kai dedama kažkokia dalis grietineles