Taigis. Ateinu parodyt, kas išėjo
Pirmas blynas.. Truputį per daug pagrindą suspaudžiau.. Bet šiaip skanu
mano tortas
QUOTE(icing sugar @ 2011 04 12, 20:18)
Taigis. Ateinu parodyt, kas išėjo
Pirmas blynas.. Truputį per daug pagrindą suspaudžiau.. Bet šiaip skanu
mano tortas
Pirmas blynas.. Truputį per daug pagrindą suspaudžiau.. Bet šiaip skanu
mano tortas
Saunu kokie ten riesutai, ir ar ilgai stengo pagrindas, kai pylei kita sluoksni. Kokius sausainius naudojai galima placiau Kaip issieme apverst reikejo ar atlenkei ta pforma. Kuom nors ja tepei va kiek klausimu
QUOTE(Aprile @ 2011 04 12, 20:29)
Saunu kokie ten riesutai, ir ar ilgai stengo pagrindas, kai pylei kita sluoksni. Kokius sausainius naudojai galima placiau Kaip issieme apverst reikejo ar atlenkei ta pforma. Kuom nors ja tepei va kiek klausimu
Riešutai - kepinti migdolai Pagrindui ir valandos gana, be to, tikrai antrą sluoksnį geriau buvo pilt iškart ant jo, kad tie sausainiai šiek tiek paminkštėtų. Sausainiai Selga kondensuoto p. (bet čia jau skonio reikalas). Formą su karštu peiliu apipjoviau ir puikiai viskas atsidarė Nors vat varškės masės sluoksnį irgi matyt reikėjo daryt dvigubą.. Ten, beje, varškė, jogurtas, citrinos žievelės šiek tiek, cukrus, vanilinis cukrus.. Dar į apelsinų žele dėjau mandarinų skilteles.
QUOTE(icing sugar @ 2011 04 12, 20:40)
Riešutai - kepinti migdolai Pagrindui ir valandos gana, be to, tikrai antrą sluoksnį geriau buvo pilt iškart ant jo, kad tie sausainiai šiek tiek paminkštėtų. Sausainiai Selga kondensuoto p. (bet čia jau skonio reikalas). Formą su karštu peiliu apipjoviau ir puikiai viskas atsidarė Nors vat varškės masės sluoksnį irgi matyt būčiau darius dvigubą.. Ten, beje, varškė, jogurtas, citrinos žievelės šiek tiek, cukrus, vanilinis cukrus.. Dar į apelsinų žele dėjau mandarinų skilteles.
Laabai skanu Dar mastau ar daryt formoj ar sioje surizikuoti. Galvoju yra pirkti tu vyniotiniu sintetiniu, kaip as sakau gal su jais ir jogurto mase pagrinda daryti Giliuose apmastymuose
QUOTE(icing sugar @ 2011 04 12, 20:56)
Oi, dar pamiršau pasakyt, kad į sausainių masę taip pat dėjau riešutų..
Bet kitą kartą(manau, jis tikrai bus ) tai daryčiau taip: sausainiai su riešutais, varškės/jogurto arba mascarepone dvigubas sluoksnis ir tarkim vyšnių žele su vyšniom ar dar kokiais vaisiais
Bet kitą kartą(manau, jis tikrai bus ) tai daryčiau taip: sausainiai su riešutais, varškės/jogurto arba mascarepone dvigubas sluoksnis ir tarkim vyšnių žele su vyšniom ar dar kokiais vaisiais
Labai daug galima eksperimentuoti as dariau irgi viena sluoksni mascarpones su jogurtu vaniles, o kita putesius avieciu zele ir jogurto Mane pagrindas labeusiai domina Kaip idomiau cia ji padarius. Tai dar i tuos sausainius sviesto dejai ane
QUOTE(Aprile @ 2011 04 12, 21:01)
Labai daug galima eksperimentuoti as dariau irgi viena sluoksni mascarpones su jogurtu vaniles, o kita putesius avieciu zele ir jogurto Mane pagrindas labeusiai domina Kaip idomiau cia ji padarius. Tai dar i tuos sausainius sviesto dejai ane
Taip, man tas pagrindas labai patiko, tik gal kiek kietokas gavosi dėl spaudimo ir kad varškės/jogurto masę užpyliau, kai jau ėmė stingt.. Bet šiaip, man asmeniškai jis skanesnis, nei biskvitas, nors čia matyt irgi priklauso ir nuo skonio ir nuo biskvito Jei nori minkštesnio - geriau biskvitas, jei kietesnio - sausainiai..
QUOTE(icing sugar @ 2011 04 12, 21:14)
Taip, man tas pagrindas labai patiko, tik gal kiek kietokas gavosi dėl spaudimo ir kad varškės/jogurto masę užpyliau, kai jau ėmė stingt.. Bet šiaip, man asmeniškai jis skanesnis, nei biskvitas, nors čia matyt irgi priklauso ir nuo skonio ir nuo biskvito Jei nori minkštesnio - geriau biskvitas, jei kietesnio - sausainiai..
Man sie torciukai super, nes jie lengvi tokie. As is vaikystes jiem tokia nostalgija jauciu, nes teta tokius sedevrus darydavo
atejau patarimo
pirma kart bandysiu daryt zhele torta ir kilo klausimas o metaline forma patepus aliejum jo valgant nesijauchia?
pirma kart bandysiu daryt zhele torta ir kilo klausimas o metaline forma patepus aliejum jo valgant nesijauchia?
QUOTE(X-iuke @ 2011 04 18, 18:20)
atejau patarimo
pirma kart bandysiu daryt zhele torta ir kilo klausimas o metaline forma patepus aliejum jo valgant nesijauchia?
pirma kart bandysiu daryt zhele torta ir kilo klausimas o metaline forma patepus aliejum jo valgant nesijauchia?
Kaip dariau plastmasineje tai apsoliuciai nesijaute, tepeu vos vos aliejuotais pirstais
QUOTE(Aprile @ 2011 04 18, 19:54)
Kaip dariau plastmasineje tai apsoliuciai nesijaute, tepeu vos vos aliejuotais pirstais
achiu bandysim
Labai daug įdėjų pasisėmiau čia pas jus ir iškilo klausimas. Jie noriu daryti želė tortą su biskvitu želės žiede, tai jį kaip nors sulaistot ant viršaus uždėjusios ???