Įkraunama...
Įkraunama...

Žele , žele tortai ir desertai-4

QUOTE(MEET @ 2011 04 04, 15:44)
user posted image

mano zele desertas ax.gif brasiu zele su zemuogemis ir jogurto, varskes ir zele sluoksinis..pakelis varskes, pora simtu ml jogurto ir pakutis zele istirpintas 200 ml vandnes, jei norisi skystesnes mases susitingus, tada pilu kokius 300-350 ml jogurto

Labai gaiviai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2011 04 04, 16:44)

mano zele desertas ax.gif brasiu zele su zemuogemis ir jogurto, varskes ir zele sluoksinis..pakelis varskes, pora simtu ml jogurto ir pakutis zele istirpintas 200 ml vandnes, jei norisi skystesnes mases susitingus, tada pilu kokius 300-350 ml jogurto

o sakykit kaip dedat viską? varškę su jogurtu maišot ir ant viršaus želė? ar kaip? blush2.gif niekada nedarius želė torto, o norėtųsi blush2.gif o forma tinka bet kokia, ar būtinai reikia silikoninės ? 4u.gif
Atsakyti
pirmas sluoksnis - paprasta zele su 400 ml vandnes, sustengsta tada darau toliau... pirmiausia zele i 200 ml vandnes, kol ji atsala palaukiu, o tada varske, jogurta su blenderiuoju ir tik tada pilu atvesusia zele...praeita arta dariau su paprasta varske, gavosi gan rugstoka, vakar dariau su desertine varske , jogurtu ir zele, na, pasaka, man daug labaiu patiko.
o del formos, nezinau, as naudoju zele zieda, o jei silikonine imtumet, manau ja gerai patept aiejum reiktu, kad graziai issimtu..galima sluoksniuoti jogurtas-gryna zele, bet tada geriausia darysti ziema, kai salta balkone, nes man stengsta zele ir jogurto mase, o mikrobangu krosneles neturiu, tad kai sita darau dvieju daliu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MEET: 05 balandžio 2011 - 13:08

o standus tortas gavosi?nes vandens kiekis zelei per didelis kaip tortui g.gif
Atsakyti
ne per daug, nes as pirma zele suosni darau ir su 450-500 ml, o antras nebuna skystas suoksnis, nes jogurtas ir varske juk gaunasi tirsta mase, tad zele istirpinta 200 ml pats tas, anksciau darydavau su 2 pak i 300, man jau per kieta, ziurint kas kaip megsta, bet sis variantas man pats paciausias, varskes kremas gaunasi nei kietas, nei minkstas..o jei norite dar standziau, dekite 2 pakucius varskes
Papildyta:
cia zele-tai is pakuciu, spalvota, dr. firmos ax.gif ja ir batam, varskes kremui naudoju
Atsakyti
Sveikos, mergaitės, nutariau ir aš pasidaryt kažką pn.. Apatinę dalį žadu daryt iš sausainių su sviestu, kažin, juos užpilus jogurto/varškės/žele mase, nesuminkštės tie sausainiai? g.gif Ar reiktų pilt, kai jau ji pradeda stingt?
Atsakyti
QUOTE(icing sugar @ 2011 04 08, 10:51)
Sveikos, mergaitės, nutariau ir aš pasidaryt kažką pn.. Apatinę dalį žadu daryt iš sausainių su sviestu, kažin, juos užpilus jogurto/varškės/žele mase, nesuminkštės tie sausainiai?  g.gif Ar reiktų pilt, kai jau ji pradeda stingt?

suminkstes, reiktu pilti jau bepradedant stingti, bet vistiek sausainiai, bus tokie minkstoki, bet pvz mano seimynai tai labai skanu, toks sausainiu pagrindas.
Atsakyti
Aha.. Na tuomet bandysiu pilt, kai pradės stingt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(icing sugar @ 2011 04 08, 13:12)
Aha.. Na tuomet bandysiu pilt, kai pradės stingt  4u.gif

As ir noriu toki pagrinda daryti o kokioje formoje zadat gaminti g.gif Butinai parasykite, kaip pavyko ir jai galima su foto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2011 04 08, 18:17)
As ir noriu toki pagrinda daryti o kokioje formoje zadat gaminti g.gif  Butinai parasykite, kaip pavyko ir jai galima su foto thumbup.gif

Žadu daryt paprasčiausioj tortinėj formoj, kur šonai nusiima.. ax.gif Čia dar neaišku, kas man gausis su ta mase jogurto/varškės/žele hihihi.gif Bet būtinai bandysiu nufotografuot, jei kažkas gražaus išeis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(icing sugar @ 2011 04 08, 20:06)
Žadu daryt paprasčiausioj tortinėj formoj, kur šonai nusiima..  ax.gif  Čia dar neaišku, kas man gausis su ta mase jogurto/varškės/žele  hihihi.gif  Bet būtinai bandysiu nufotografuot, jei kažkas gražaus išeis  blush2.gif

O kas turetu nesigauti man super gavosi tik vietoj varskes dejau mascarpones suri mirksiukas.gif
Vat apie ta paprasta forma ir mastau tada tie sausainiai puikiai issidelios. Labai lauksiu atsiliepimu nepergyvenk kepiauir as pirma blyna pavyko. Pavyks ir tau rolleyes.gif
Atsakyti
gausis viskas gerai, jei norite daugiau jogurto, ar tvirtesnes mases-imkite 2 pak zele i 350-400 vandnes thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MEET: 09 balandžio 2011 - 14:11