Paprastas, kuklus, nesaldus skanestas pusryciams:)
Varske ir zele:)
QUOTE(spyglencija @ 2011 03 31, 21:50)
Taip seile ir nutyso is ko daret balta zele
Kaip paprastu ,greitu budu apdoroti kivi ,kad jie stingtu?
Manau, kad reikia trumpai apvirti sirupe, arba naudoti ne želatiną, o agarą
QUOTE(Aprile @ 2011 04 01, 10:34)
Taip seile ir nutyso is ko daret balta zele
500gr liesos varškės + grietinėlės skonio želė+ cukrus 3sauksteliai:)
ir 2 rūšių žėlė
QUOTE(spyglencija @ 2011 04 02, 17:51)
500gr liesos varškės + grietinėlės skonio želė+ cukrus 3sauksteliai:)
ir 2 rūšių žėlė
ir 2 rūšių žėlė
Aciu mastau irgi su varske daryti. Bandziau su mascarpones suriu viena sluoksny puikus skonis
Mergaites ar bandete gaminti is pokeliu jogurto misiny. Siandien aptikau maximoje tokius du didelius pokelius reikia tik salto pieno. Sintetika turbut toks ten ir skonis
Sveiki,
daznai pastebiu, kad tortu ar pyragaiciu virsus buna papuostas ananasais ir kiviais, bei kitais vaisiais. Taciau ant visu zele pakeliu raso, kad nedeti kiviu ir ananasu, nes nesustings. Gal kas zinote ar speciali zele tortu puosimui irgi nesustings jei desiu ananasus ir kivi? Ka galima padaryti, kad sustingtu. Ankstesneje zinuteje rase, kad apvirti, bet ar nepakeis kivi formos Ir kas tas agaras?
daznai pastebiu, kad tortu ar pyragaiciu virsus buna papuostas ananasais ir kiviais, bei kitais vaisiais. Taciau ant visu zele pakeliu raso, kad nedeti kiviu ir ananasu, nes nesustings. Gal kas zinote ar speciali zele tortu puosimui irgi nesustings jei desiu ananasus ir kivi? Ka galima padaryti, kad sustingtu. Ankstesneje zinuteje rase, kad apvirti, bet ar nepakeis kivi formos Ir kas tas agaras?
Agaras yra augalinis zelatinas, padarytas is kazkokiu zoliu ar dumbliu
Jis stingsta net kambario temperaturoje
Jis stingsta net kambario temperaturoje
Pilkite specialią želė tortui, ji stingsta labai greitai, o apie agarą jau parašė, iš dumblių gaminama
QUOTE(laurindre @ 2011 04 03, 17:41)
Agaras yra augalinis zelatinas, padarytas is kazkokiu zoliu ar dumbliu
Jis stingsta net kambario temperaturoje
Jis stingsta net kambario temperaturoje
QUOTE(likta @ 2011 04 03, 19:40)
Pilkite specialią želė tortui, ji stingsta labai greitai, o apie agarą jau parašė, iš dumblių gaminama
Viskas aisku, aciu. As ir galvoju isbandyti zele tortui.
QUOTE(DuNNo @ 2011 04 02, 02:38)
Kaip paprastu ,greitu budu apdoroti kivi ,kad jie stingtu?
apvirti kivi cukraus sirupe tik spalva išbluks .
41 psl. yra žėlinukas su kiviais
http://www.supermama...?...6579&st=480