koks fainas želiukas, eina sau, labai gražus
QUOTE(ram-une @ 2011 01 04, 09:38)
Labai grazu!!! super o kokia cia forma? as turiu panasia is tuperware,bet ji kiauru viduriu
ir kokie ten verinukai sone?
QUOTE(Dange* @ 2011 01 04, 17:25)
Labai grazu!!! super o kokia cia forma? as turiu panasia is tuperware,bet ji kiauru viduriu
na cia ir yra tw ziedas tik isimtas viduriukas ir uzdetas mazesnysis dangtelis
na zeliukas tikrai super. puiki ideja bus sekanciam gaminamam zele tortui
QUOTE(Dange* @ 2011 01 04, 17:25)
tai jūs turite senesnį variantą-arba baltos spalvos, arba violetinės. dabar yra ir su papildomu dangčiu, tai galima ir pilnavidurį padaryti.
mano geltonas tw žiedas, bet irgi su kiauru viduriu
o tai kur papildomas mažas dangtelis??? į komplektą įeina ir aš turiu geltonai morkavą, dangtukas yra
QUOTE(*dew* @ 2011 01 04, 18:13)
na cia ir yra tw ziedas tik isimtas viduriukas ir uzdetas mazesnysis dangtelis
kaip gerai, kad cia uzsukau, supratau kam tas mazas dangtelis reikalingas
Sveikutes, gal galit idet foto kaip tas ziedas atrodo, tiek noriu koki nusipirkt, bet taip ir nematau
Štai jis
jį gali įsigyti pas tas, kurios pardavinėja Tuperware produkciją
jį gali įsigyti pas tas, kurios pardavinėja Tuperware produkciją
Laba visoms
gaminu iš lenkiškos Galaretka želė.
Tuperware žiedas pas mane senesnės gamybos- violetinis. tiesiog nedėjau viduriuko,
uždariau dangteliu ir pyliau sluoksnius.
Vėrinukai iš marmeladinių saldainių ( būna susverti mažuose indeliuose vienspalviai arba trijų spalvų ) + lydytas sūris+citrinos gabalioukas. Skonis gaunasi toks saldžiarūgštis,tik reik visus produktus valgyt vienu metu
Labai smagu ,kad patiko
gaminu iš lenkiškos Galaretka želė.
Tuperware žiedas pas mane senesnės gamybos- violetinis. tiesiog nedėjau viduriuko,
uždariau dangteliu ir pyliau sluoksnius.
Vėrinukai iš marmeladinių saldainių ( būna susverti mažuose indeliuose vienspalviai arba trijų spalvų ) + lydytas sūris+citrinos gabalioukas. Skonis gaunasi toks saldžiarūgštis,tik reik visus produktus valgyt vienu metu
Labai smagu ,kad patiko
Mano violetinis žiedas, bet nėra jokio papildomo dangtelio, o gal juos atskirai galima įsigyti???