Įkraunama...
Įkraunama...

Žele , žele tortai ir desertai-4

koks fainas želiukas, eina sau, labai gražus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ram-une @ 2011 01 04, 09:38)
user posted image

mano naujametinis želinukas  4u.gif

Labai grazu!!! super thumbup.gif thumbup.gif o kokia cia forma? as turiu panasia is tuperware,bet ji kiauru viduriu g.gif

ir kokie ten verinukai sone? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dange*: 04 sausio 2011 - 16:26
QUOTE(Olesta @ 2011 01 04, 16:00)
koks fainas želiukas, eina sau, labai gražus  thumbup.gif

drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dange* @ 2011 01 04, 17:25)
Labai grazu!!! super thumbup.gif  thumbup.gif  o kokia cia forma? as turiu panasia is tuperware,bet ji kiauru viduriu  g.gif

ir kokie ten verinukai sone?  ax.gif

na cia ir yra tw ziedas mirksiukas.gif tik isimtas viduriukas ir uzdetas mazesnysis dangtelis

na zeliukas tikrai super. puiki ideja bus sekanciam gaminamam zele tortui cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Dange* @ 2011 01 04, 17:25)
as turiu panasia is tuperware,bet ji kiauru viduriu  g.gif

tai jūs turite senesnį variantą-arba baltos spalvos, arba violetinės. dabar yra ir su papildomu dangčiu, tai galima ir pilnavidurį padaryti.
Atsakyti
mano geltonas tw žiedas, bet irgi su kiauru viduriu unsure.gif
Atsakyti
o tai kur papildomas mažas dangtelis??? į komplektą įeina ir aš turiu geltonai morkavą, dangtukas yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*dew* @ 2011 01 04, 18:13)
na cia ir yra tw ziedas mirksiukas.gif tik isimtas viduriukas ir uzdetas mazesnysis dangtelis
na zeliukas tikrai super. puiki ideja bus sekanciam gaminamam zele tortui cool.gif

kaip gerai, kad cia uzsukau, supratau kam tas mazas dangtelis reikalingas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal galit idet foto kaip tas ziedas atrodo, tiek noriu koki nusipirkt, bet taip ir nematau blush2.gif
Atsakyti
Štai jis 4u.gif
user posted image
jį gali įsigyti pas tas, kurios pardavinėja Tuperware produkciją mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba visoms smile.gif
gaminu iš lenkiškos Galaretka želė.

Tuperware žiedas pas mane senesnės gamybos- violetinis. tiesiog nedėjau viduriuko,
uždariau dangteliu ir pyliau sluoksnius.
Vėrinukai iš marmeladinių saldainių ( būna susverti mažuose indeliuose vienspalviai arba trijų spalvų ) + lydytas sūris+citrinos gabalioukas. Skonis gaunasi toks saldžiarūgštis,tik reik visus produktus valgyt vienu metu smile.gif

Labai smagu ,kad patiko ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ram-une: 05 sausio 2011 - 11:17
Mano violetinis žiedas, bet nėra jokio papildomo dangtelio, o gal juos atskirai galima įsigyti???
Atsakyti