Koks biskvitas tinktu torciukui su uogomis ir tortenguss?
QUOTE(miig @ 2010 11 29, 16:49)
niu va skanu buvo nerealiai
wau, kaip skaniai atrodo!
Sveiki,o čia mano darytas skanumynas vaikams. Sudėtis: įvairių skonių želatinos sluoksniai, marinuotos braškės
QUOTE(Laimuška @ 2010 12 13, 02:45)
Sveiki,o čia mano darytas skanumynas vaikams. Sudėtis: įvairių skonių želatinos sluoksniai, marinuotos braškės
MMM turbūt skanumėlis.
O čia atskirai padariau braškių ir kivių žele, paskui jas supjausčiau ir sumaišiau su jogurtu su želatina.
sakykit, o kaip padaryti graziai ta virsutini sluoksni, kad vaisiai "neisplauktu" kai uzpilama zele?
Papildyta:
Turiu omeny, kaip sio grazaus tortuko virsaus vaisiai sudeti?
Aciu uz atsakymus
Papildyta:
QUOTE(linette @ 2010 03 14, 15:26)
savaitgaliui norėjos kažko lengvo , kadangi neturiu jokiu formų želiukams , tai dariau paprastoj torto formoj
viduj nuo kito torto likęs biskvitas , braškiniai putėsiai ir 2 rūšių žele su vaisiais ir plakta grietinėlė , mano pirmas blynas foto nevykus telefonu daryta
viduj nuo kito torto likęs biskvitas , braškiniai putėsiai ir 2 rūšių žele su vaisiais ir plakta grietinėlė , mano pirmas blynas foto nevykus telefonu daryta
Aciu uz atsakymus
QUOTE((:linksma:) @ 2010 12 16, 17:15)
sakykit, o kaip padaryti graziai ta virsutini sluoksni, kad vaisiai "neisplauktu" kai uzpilama zele?
Papildyta:
Aciu uz atsakymus
Papildyta:
Aciu uz atsakymus
sudeliokit vaisius kaip norit, ir ipilkit nedaug zeles, na kad neapsemtu, nes jei apsems isplauks, zodziu ipilkit tik tiek kad vaisiai vos vos butu zeleje, na o jau kai sustinks tada pilkit kiek reikia, nebeisplauks, bus prisitvirtine
Aciu labai, bandysiu
Labai gražu
labai grazus liutukas o cia is dveju spalvu ar maisyta kaip nors? nes graziai atrodo
QUOTE(*dew* @ 2010 12 16, 17:02)
sudeliokit vaisius kaip norit, ir ipilkit nedaug zeles, na kad neapsemtu, nes jei apsems isplauks, zodziu ipilkit tik tiek kad vaisiai vos vos butu zeleje, na o jau kai sustinks tada pilkit kiek reikia, nebeisplauks, bus prisitvirtine
pabandžiau, bet man beveik visos mandarinų skiltelės išgulė
QUOTE(muminukas @ 2010 12 30, 15:30)
pabandžiau, bet man beveik visos mandarinų skiltelės išgulė
per daug tada ipylete, jei vaisiai vos laikosi reik tik vos vos kad liestusi su zele ir taip kelis kartus, po truputi uzpilti, o jei gabaleliai tvirtai guli isdelioti, galima pilti ir iki puses ju aukscio, neisplauks