Įkraunama...
Įkraunama...

Žele , žele tortai ir desertai-4

QUOTE(diasaja @ 2010 11 07, 11:28)
TW silikoninių NEGALIMA tepti JOKIAIS riebalais.

Visiska nesamone, galima ir net reikia, kitaip graziai ir is ju neisimsi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*dew* @ 2010 11 07, 15:16)
nuo kada TW ziedas silikoninis? g.gif

doh.gif
Aš rašiau apie silikonines formas.
Papildyta:
QUOTE(laurindre @ 2010 11 07, 15:49)
Visiska nesamone, galima ir net reikia, kitaip graziai ir is ju neisimsi schmoll.gif

naudojimo instrukcijoje taip parašyta. Aš netepu jokiais riebalais ir išsiima puikiai-ir pyragai (Princesė), ir želė (19 perliukų).
Atsakyti
labas vakaras merginos 4u.gif
nusiziurejau pas jus cia toki zelinuka,noreciau pasigaminti,bet as neturiu to tw zeles ziedo,o jei i kokio kekso kepimo forma padaryciau kazi paskui man issiimtu tas zeliukas ar net nemeginnt ir negadint zeles?o gal turit kokiu patarimu kur dar galeciau stingdyti zele?busiu labai dekinga uz ivairiausius patarimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 11 07, 18:23)
doh.gif
Papildyta:

naudojimo instrukcijoje taip parašyta. Aš netepu jokiais riebalais ir išsiima puikiai-ir pyragai (Princesė), ir želė (19 perliukų).

Negalima purksti aerozoliais riebaliniais. O pabandyk iskepti biskvita be riebalu ir formos nepatepusi, kazin kas gausis. O zele daug kokybiskiau issiima kai forma patepta su aliejumi. Jo turi buti minimaliai, o ne per krastus lietis lotuliukas.gif Ir su zele forma nera kaitinama, tai jai tikrai nieko neatsitiks. Riebalai silikonui pavojingi kai temperatura yra labai auksta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikte;) @ 2010 11 07, 18:33)
labas vakaras merginos  4u.gif
nusiziurejau pas jus cia toki zelinuka,noreciau pasigaminti,bet as neturiu to tw zeles ziedo,o jei i kokio kekso kepimo forma padaryciau kazi paskui man issiimtu tas zeliukas ar net nemeginnt ir negadint zeles?o gal turit kokiu patarimu kur dar galeciau stingdyti zele?busiu labai dekinga uz ivairiausius patarimus  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Forma tinka bet kokia, tik patepk aliejumi, jei nori isimti graziai, o ne saukstu kabinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikte;) @ 2010 11 07, 19:33)
,bet as neturiu to tw zeles ziedo,o jei i kokio kekso kepimo forma padaryciau kazi paskui man issiimtu tas zeliukas ar net nemeginnt ir negadint zeles?o gal turit kokiu patarimu kur dar galeciau stingdyti zele?busiu labai dekinga uz ivairiausius patarimus  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Šioje temoje mačiau, kaip viena mamytė vaiko smėlio formelėse darė želė. Taip, kad tik fantazijos reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*dew* @ 2010 11 07, 15:16)
nuo kada TW ziedas silikoninis? g.gif

yra kazkoks didesnis. berods 3 l. taciau jo jau nebegamina, bet konsultante man ji siule
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 11 07, 19:23)
doh.gif

bet Maze klause apie tw zieda, o jus apie silikonines formas rasot, ir jau antras jusu postas kaip atsakinejate, bet nukrypstate nuo klausimo esmes, atsakote ne tai kas yra klausiama doh.gif
Atsakyti
Tai gal Silikonine forma Karuna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažė_:) @ 2010 11 07, 22:30)
yra kazkoks didesnis. berods 3 l. taciau jo jau nebegamina, bet konsultante man ji siule

na tai cia ne ziedas, ziedas yra toks koki mes turime ir dar mazesnes talpos.o jus klausete apie TW zieda, Diasaja isiterpe, kad silikoniniu formu negelima tepti riebalais, todel as ir klausiu pas ja nuo kada tw ziedas silikoninis.
Atsakyti
QUOTE(*dew* @ 2010 11 07, 22:30)
bet Maze klause apie tw zieda, o jus apie silikonines formas rasot, ir jau antras jusu postas kaip atsakinejate, bet nukrypstate nuo klausimo esmes, atsakote ne tai kas yra klausiama doh.gif

nenoriu veltis į ginčus, bet klausimas buvo:
o i TW irgi pilat alieju?
Aš atsakiau apie silikonines, o jūs apie želė žiedą.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 11 07, 22:50)
nenoriu veltis į ginčus, bet klausimas buvo:
o i TW irgi pilat alieju?
Aš atsakiau apie silikonines, o jūs apie želė žiedą.

na va pati pasakete, pacitavote zinute, klause apie tw zieda, o jus apie silikonines kalbat
Atsakyti