Įkraunama...
Įkraunama...

Žele , žele tortai ir desertai-4

QUOTE(Mažė_:) @ 2010 11 06, 10:41)
o kiek daugiau jei 1 l reikia 6-8 sausteliu  g.gif

Bent jau 10 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 11 06, 11:57)
Bent jau 10 4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažė_:) @ 2010 11 06, 11:41)
o kiek daugiau jei 1 l reikia 6-8 sausteliu  g.gif

g.gif 2 kaupinus valgomus saukstus. pakanka g.gif
Papildyta:
uj, jau atsake blush2.gif
Atsakyti
Cia tiek daug visokiausiu grozybiu pamaciau, kad man iki tokiu sedevru kaip iki menulio.
Iskilo vienas klausimukas. Daugumai tai gal atrodis kvailas ir juokingas klausimas, bet man aktualus. Kaip jus graziai isimat tuos mazus zele desertukus is formyciu? Turiu labai graziu vaikisku Disnejaus filmuku heroju silikoniniu formyciu (vienam padekliuke 6 arba 9vnt), noreciau ir as graziu zeliuku vaiku gimtadieniui padaryt. Kazkada bandziau daryti, bet isimti nepavyko. Tai vaikams teko su sauksteliu is ten zele isvalgyti ir viskas. Gal cia nuo zele kietumo priklauso?
Atsakyti
QUOTE(gike @ 2010 11 07, 00:13)
Kaip jus graziai isimat tuos mazus zele desertukus is formyciu? Turiu labai graziu vaikisku Disnejaus filmuku heroju silikoniniu formyciu (vienam padekliuke 6 arba 9vnt), noreciau ir as graziu zeliuku vaiku gimtadieniui padaryt. Kazkada bandziau daryti, bet isimti nepavyko. Tai vaikams teko su sauksteliu is ten zele isvalgyti ir viskas. Gal cia nuo zele kietumo priklauso?

Su silikoninėmis nebūna problemų dėl išėmimo, nebent kokybė jų bloga. Aš susigundžiau pigiai ir nusipirkau įvairių mini formelių padėkliukų, tai ir kvapo neina panaikinti, ir išsiima blogai. O kur turiu TW 19 perliukų, tai puikiai išsiima.
Atsakyti
QUOTE(gike @ 2010 11 07, 00:13)
Cia tiek daug visokiausiu grozybiu pamaciau, kad man iki tokiu sedevru kaip iki menulio.
Iskilo vienas klausimukas. Daugumai tai gal atrodis kvailas ir juokingas klausimas, bet man aktualus. Kaip jus graziai isimat tuos mazus zele desertukus is formyciu? Turiu labai graziu vaikisku Disnejaus filmuku heroju silikoniniu formyciu (vienam padekliuke 6 arba 9vnt), noreciau ir as graziu zeliuku vaiku gimtadieniui padaryt. Kazkada bandziau daryti, bet isimti nepavyko. Tai vaikams teko su sauksteliu is ten zele isvalgyti ir viskas. Gal cia nuo zele kietumo priklauso?

taip, tikriausiai per minksta zele buvo, 1 pokeliui zeles pilkite 300 gr verdancio vandens, ir formeles pries pilant zelempatepkite plonu sluoksniu aliejaus, jis nesijaus mirksiukas.gif
Atsakyti
o i TW irgi pilat alieju?
Atsakyti
QUOTE(Mažė_:) @ 2010 11 07, 10:09)

taip, aliejuotu pirstu patepam forma ir viskas, nereikia pilti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*dew* @ 2010 11 07, 10:45)
taip, aliejuotu pirstu patepam forma ir viskas, nereikia pilti 4u.gif

ne taip issireiskiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažė_:) @ 2010 11 07, 10:09)

TW silikoninių NEGALIMA tepti JOKIAIS riebalais.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 11 07, 12:28)

bet pas mane plasmasinis g.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 11 07, 12:28)

nuo kada TW ziedas silikoninis? g.gif
Atsakyti